Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за изкачване на стръмни каменисти баири

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за изкачване на стръмни каменисти баири

Първоначално публикуван от dj_nako Преглед на мнение
    Не знам какво е скалолаз, но смятам че е нужно да поясня за какви камани ми трябва джип. Показаните на снимката са малко по-малки от тези върху които искам бъдещия ми джип да върви.
    Че това са павета бре, колега. Освен , ако не ме лъже размера на листата, защото няма друга база за сравнение. Дай някоя снимка с нещо, което знаем колко е голямо. Такава ти правя ей сега с телефона на пл. Македония.
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]598513[/ATTACH]По тези прелитам със Самурая без да се замислям.
      Самурай , тука виждам само емблема Сузуки и 2-3 ламарини , това в кръга на майтапа. А иначе твоята ... машинка с оригиналната раздатка скорости и двигател ли е ?

Поздрави !

Коментар

Снимката бе примерна но е нужна за да ви настрои да давате мнения за джип за такъв тип и размер на камъни, а не за супер летящи чинии, подходящи за качване от раз върху камани от размера на Стоун Хендж.

Коментар

Ама то има ли още нещо да не ти е ясно?

Коментар

За паветата от снимката даже и джип не ти трябва. Ще ги минат повечето леки коли във фабричен вид. Върху "малко по-големи" (примерно тройно по-големи) ще мине всякакъв джип с рама и даже някои без рама, та можеш да си ги избираш по удобство.

Сега ако говорим за морените на Витоша, задачата става малко по-сложна.

Коментар

Снимката бе примерна но е нужна за да ви настрои да давате мнения за джип за такъв тип и размер на камъни, а не за супер летящи чинии, подходящи за качване от раз върху камани от размера на Стоун Хендж.
              Тая снимка да я беше качил в първи пост на темата и нямаше да има нужда да се дават мнения за супер летящи чинии..
              Тези камъни можеш и с кола да ги газиш..

Коментар

Ае и е така и не е... Ако трябва да карам всеки ден по разни подобни камъци не бих искал да е с лека кола... виж що масово си помислиха хората, че става дума за морени е друг въпрос, но аз не знам някой да кара по такива големи или по скали... изобщо, но може и да има някой таен скалолаз.

Коментар

Забравяте, че става въпрос освен за камъни, и за наклон. Там определено с лека кола няма да стане.

За другото вече се каза-за такъв размер-каквото и да е на рама и с понижаваща предавка. Типа 4х4 задвижване не е от голямо значение.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                    Самурай , тука виждам само емблема Сузуки и 2-3 ламарини , това в кръга на майтапа. А иначе твоята ... машинка с оригиналната раздатка скорости и двигател ли е ?

Поздрави !
                    Така е прав си. Шаси, две врати и емблема. Двигател 6-цил. БМВ и СК пак от същото. Раздатка Газ 69 и мостове от редукторна уазка. Ама нали си говорим за нещо което искаш да го катериш насам -натам. Ами щом искаш купуваш си база някаква която горе долу избистрихме като концепция и от там нататък труд, творчество и кинти, ама много от последното.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Според мен в бюджета който си определил може да се справиш ако вземеш едно бензиново Чероки и му сложиш направо готов лифт за рокроулинг, както е направил колегата bigy.
                      Действието е извършено при Димата и Дядо Владо и те могат по-обстойно да ти разяснят как става. Работата по джипа и лифтовете бяха към 10К и ако вземеш една база за 4К ще се справиш.
                      Вярно е, че черока няма рама, но и определено не мисля че ще ти е от значение, защото ти няма да правиш тези изкачвания от клиповете.

Мисля че в събота в 9 часа пред Лидъл в люлин 5 ще може да видиш и черокито, ако си от София де, че много пестелив на инфо си.
                      Последно редактирано от kok4o1; 20-06-13, 14:03. Причина: поставяне на линк към bigy

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                        Вярно е, че черока няма рама
                        Ъъъ, обикновената заблуда.
                        Черокито си има рама, само, че е едно цяло с купето. То и колите си имат носеща конструкция отдолу, какво остава за един сериозен производител на 4х4, който при това е дал името на целия клас автомобили 4х4. Всички им викаме "джипове", нали...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

....Показаните на снимката са малко по-малки от тези върху които искам бъдещия ми джип да върви.
                          Както са ти писали, през този чакъл, ще мине всеки сериен "4х4" или джип по нашенски.....абе я ми ела на гости.....

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                          Мисля че в събота в 9 часа пред Лидъл в люлин 5 .
                          ....Пак ли ще идвате да кебапчим мъка, мъкаааа
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Черокито си има рама, само, че е едно цяло с купето.
                            А ся за домашно разлики между интегрирана и външна рама и кое как и защо на сериозните машини не е интегрирана

И понеже знам, че знаеш ще ми висиш ина ракийчица
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То за тея каманци едно съвче с гоуеми меки гуми и ще е като в лимузина... което си е горе доле... Гранд... Как им станАх такъв фен на тея грандове... па си нЕам...

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                Така е прав си. Шаси, две врати и емблема. Двигател 6-цил. БМВ и СК пак от същото. Раздатка Газ 69 и мостове от редукторна уазка. Ама нали си говорим за нещо което искаш да го катериш насам -натам. Ами щом искаш купуваш си база някаква която горе долу избистрихме като концепция и от там нататък труд, творчество и кинти, ама много от последното.
                                +1
                                - добра машина.

* някой да спомена, че трябват кинти ?

Поздрави !
                                п.п. за парите споменах ли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X