Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов SUV за около 60 000 лева

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов SUV за около 60 000 лева

Фактите по ЕЖК или ? Пиши си за Суару а препоръките за Нисан остави на други хора.
    След като таргета на колегата е за дизел що предлагаш бензииново Субару?

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
      Фактите по ЕЖК или ? Пиши си за Суару а препоръките за Нисан остави на други хора.
      След като таргета на колегата е за дизел що предлагаш бензииново Субару?
      Защото питането бе за дизелов Нисан! Бензинов Форестър предлагам, защото е по-безпроблемен от дизеловия ! Ако е Мазда-също да е бензинова. Ааа...Колега Бочо , за всички двигатели, за които пиша имам НЕПОСРЕДСТВЕН поглед "от вътре" . Ако обичаш си поправи правописа и не пиши истерични фрази!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

НЕПОСПЕДСВЕН поглед "от вътре" е хубаво нещо,дай факти ако обичаш.
        За Нисан аз също имам поглед от вътре.

Коментар

Специално Х-трейла има способността да скапва дюзите след сравнително малко километри, чието рециклиране не е евтино..от няколко дни "борим" два такива, и въпреки новите разпръсквачи, моторите не се "кротват" ! Това е съдбата на всички нови дизели! Към бензиновия Нисан нямам забележки!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от miro1972 Преглед на мнение
            Изчакай края на годината , защото ще изкарат Фори дизел+ЦВТ . Аз за него се точа. Кутията е с въображаеми 6 степени и не се усеща като се сменят. Има шифт пера на волана. Засега дизел ЦВТ има само Аутбек. Иначе сегашното ми фори дизел дава разход 7.2 градско, а с ЦВТ трябва да падне на 6.0. Иначе бензина ,който карах беше с разход 12.0градско за 500км тест драйв с настъпване .
            И аз това бих направил...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Специално Х-трейла има способността да скапва дюзите след сравнително малко километри, чието рециклиране не е евтино..от няколко дни "борим" два такива, и въпреки новите разпръсквачи, моторите не се "кротват" ! Това е съдбата на всички нови дизели! Към бензиновия Нисан нямам забележки!
              Сравнително малко километри = ? че според различните гледни точки се разбират различни цифри.
              За нови модели купени през последните 2-3 години, които се карат от първи собственик ли става дума или за внесени 150к - 200к трета - пета ръка?

Коментар

Първоначално публикуван от mbm12 Преглед на мнение
                Сега гледам че и Мазда CX-5 има интересно предложение. Дори бензиновия автомат е със сравнително нисък градски разход (по-спецификация).
                Нещо много варианти напоследък. Избора е труден. Май последния критерий за избор ще е отстъпката от цената (по всичко си друго си приличат вече).
                Маздата хваща око. Има всякакви модерни системи, вкл.спира само при скорост под 30 км/ч, седалките са отопляеми, но няма опция за вентилация и нямат памет. Дребни работи, но ми останаха в главата.
                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Bmw X5 HAMANN

Коментар

Първоначално публикуван от Vansan Преглед на мнение
                    Bmw X5 HAMANN
                    за 60 000 лв. познай какъв ще е произхода!
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X