Обява

Свий
Няма добавени обяви.

голям 7 местен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: голям 7 местен джип

На 5ти Юли, нямат каквото съм резервирал. Взимам микробус за 15 пътника /кара се с обикновенна книжка.../ Жалко, изтървахме сеира.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Гоблине махни го това,намери нящо което има нормален втори ред седалки 3 броя,а не тия капитанските дето ти орязват едно място.8 местни се водят,много от 56 са така като това на снимката,но има и опция диван на втори ред което е много за предпочитане.

Пусни една Секвоя от новите,има стойки за чаши колко в Сладкарница Захарно Петле.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В тоя юкон няма 1 метър зад третия ред седалки, което в мултиван наистина се случва, а сигурно го има и 4х4, с правилните А/Т гуми става чуден...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Пусни една Секвоя от новите,има стойки за чаши колко в Сладкарница Захарно Петле.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sequoia.jpg
Прегледи:1
Размер:91.9 КБ
ID:5499030

Коментар

Това е дьртия модел,аз говоря за новия който със зор се намира на около 20 и няколко.Него го виж,мотор,скорости,обем и колко влачи.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Гоблине махни го това,намери нящо което има нормален втори ред седалки 3 броя,а не тия капитанските дето ти орязват едно място...
              Избираш между капитански и цяла седалка при поръчката. Цената е една и съща.

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              В тоя юкон няма 1 метър зад третия ред седалки...
              Как го изчисли ?
              Последно редактирано от Goblin; 05-07-13, 20:50.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Събърбън
                Патериците се събират напряко в багажника. Двечките на последния ред седалки са по 170 см. Можеш и да си опънеш кьопавия крак. Кеф!
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Goblin; 05-07-13, 21:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Как го изчисли ?
                  По тази снимка, така изглежда...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:163_0708_19z+2008_gmc_yukon+interior_view.jpg
Прегледи:1
Размер:51.5 КБ
ID:5499036

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    По тази снимка, така изглежда...
                    Явно задната седалка се изтегля назад при сгъване. Или моделът на снимката не е XL.
                    Последно редактирано от Goblin; 06-07-13, 05:15.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И ряз има - 400 кила верига слиза само като и отвориш задната врата и му биеш шута,сам се разтоварва.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Рапортувам- събърбана, не го знам с какъв мотор беше, със 100-120 магистрално каране ми даде 17мили на галон, което е около 14/100. Тая цифра в града я умножете по 2 /минимум/. Багажника наистина има метър зад задните седалки. На последния ред седалки, за 2 часа във всяка посока, стояха племенничките. И двете са по 170см. и никакви оплаквания не чух. Ако сте привърженици на опипването на баджаци докато карате, не си и помисляйте, пътничката на дясната седалка е извън обхват, и то със доста. Нормален размер кола, спряла на светофара зад мен, виждам само малка част от задния край на тавана и /аз съм над 180 и седалката беше вдигната/. Паркирането на заден ход става или с камерата, или с пискливото нещо или с някой да казва колко е останало. Паркмястото трябва да е като за 2 коли.
                        Идеална каруца за 7 човека.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          Рапортувам- събърбана, не го знам с какъв мотор беше, със 100-120 магистрално каране ми даде 17мили на галон, което е около 14/100. Тая цифра в града я умножете по 2 /минимум/. Багажника наистина има метър зад задните седалки. На последния ред седалки, за 2 часа във всяка посока, стояха племенничките. И двете са по 170см. и никакви оплаквания не чух. Ако сте привърженици на опипването на баджаци докато карате, не си и помисляйте, пътничката на дясната седалка е извън обхват, и то със доста. Нормален размер кола, спряла на светофара зад мен, виждам само малка част от задния край на тавана и /аз съм над 180 и седалката беше вдигната/. Паркирането на заден ход става или с камерата, или с пискливото нещо или с някой да казва колко е останало. Паркмястото трябва да е като за 2 коли.
                          Идеална каруца за 7 човека.
                          Много мерси за отделеното време.имате много добри попадения ,мерси за коментарите и критиките
                          но преди да си взема suzuki xl 7 7 местна сапунерка карах и все още го имам спеис гиър мица 7 човека 5 куфара 2 хладилни чанти и 4 ма пиещи бира играещи карти до морето.Не съм любител на офроад само шосе и не в градски условия просто търся вариант на джип които да отговаря на 7 човека 5 куфара и 2 хладилни чанти.Явно тъпите европеиски производители не мислят че можем да си позволим 2 или 3 деца и да ходим на море с кола

Коментар

Мерси за съветите и критиките .Имате много добри попадения за съжалемие все американски гледам ги по телевизията всеки ден,преди да си взема наи голямата съпунерка сузуки xl 7 имах и все оюе го имам спеисгиър мица поема 7 човека 5 куфара и 2 хладилни чанти .Искаше ми се да има и такъв джип но на нашия пазар няма европеиски вариант само американски.Тъпите европеиски приозводители не мислят че можем да си позволим 2 или 3 деца и да ходим на море с кола....послепис извинявам се за пражописа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X