Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Здравейте съфорумци,
    харесал съм си шеви блейзер, който е на много изгодна цена, спрямо състоянието в което е и нивото му на оборудване. Веднъж вече съм карал американска машина (исузо родео) и съм много доволен. Очаквам от Вас, мнението Ви, и съвети относно, слаби места, цени на части, здравина и всичко друго за което се сетите. Джипа ще се ползва предимно за разходки и лек офроуд, за дълги преходи си имам икономичен дизелов миниван. Благодаря Ви предварително, за съветите които ще получа.
    Последно редактирано от CarTest™; 30-05-13, 21:07.

От: Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Джипа е 1995 г. а ето и малко снимки:

Коментар

От: Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Първоначално публикуван от plamen0226 Преглед на мнение
      Здравейте съфорумци,
      харесал съм си шеви блейзер, който е на много изгодна цена, спрямо състоянието в което е и нивото му на оборудване. Веднъж вече съм карал американска машина (исузо родео) и съм много доволен. Очаквам от Вас, мнението Ви, и съвети относно, слаби места, цени на части, здравина и всичко друго за което се сетите. Джипа ще се ползва предимно за разходки и лек офроуд, за дълги преходи си имам икономичен дизелов миниван. Благодаря Ви предварително, за съветите които ще получа.
      За инфо по американски возила може да потърсиш компетентното мнение на Дядо Владо
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Ако си се спрял категорично на американец, защо не погледнеш Гранд Черокита-та? Блейзера е екзотика по нашите земи, тоя Вортек 6-так изобщо не върви за конете си, а харчи колкото осмак на JEEP!!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Ако е едно тъмно-синьо в "мобилето", цената наистина е убиец
          Имах познат (почина) с такова, беше много доволен, освен от разхода и твърдеше, че му казали на няколко места, че не можели да го газифицират. Колите са много здрави, пълно е с такива в движение и в Щатите и из Европа. Провери дали не е "парт-тайм" (кръглото копче на централната конзола отдясно на волана какви позиции има), дали изобщо му работи 4х4 и наистина си струва да го замъкнеш при дядо Владо*, ако трябва и 50 лв. за автовоз да прежалиш за целта. Машината наистина се води екзотика у нас, но части по интернет за такива има всякакви и в изобилие.

*
          Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Пост #171 от темата "При дядо Владо", за визуална ориентация - по телефона
          Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 31-05-13, 16:47.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от plamen0226 Преглед на мнение
            Джипа е 1995 г. а ето и малко снимки:
            Понеже снимките ги няма, дай един линк на "лични", после ще говорим....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От първоначалния оглед, който направих видях, че в дясно от волана има три копчета едното е 2H второто е 4H и третото е 4L. По какъв начин става включването на предния мост и раздатката? Има ли блокаж на диференциала? Видях, също че предните полуоски са много "увиснали" вероятно са натягани торсионите. Има доста разстояние между гумите и калниците както отпред така и отзад. Още нещо ми направи впечатление гърнето, което мисля, че е само едно поне едно успях да видя се е надуло като балон неестествено тумбесто, вероятно е запушено и е за смяна. Търговеца твърди, че е на реални 176 000 км. и е със сервизна книжка от Австрия. Утре предстои по-обстоен оглед и тестване, доколкото може да се нарече тестване с присъствието на представител от автокъщата. Вероятно ще позволи само едно кръгче около плаца, но ще се опитам да съм по-нахален и да пробвам дали работи преден мост и раздатка. Като се прибера утре ще пиша отново, какви са ми впечатленията. А забравих да спомена джипа е на автокъща в Драгичево, където има и един-два гранд черока 5.2 ще ги погледна и тях.

Коментар

Успях и малко снимки да кача.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_1.jpg
Прегледи:1
Размер:111.2 КБ
ID:5488560Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_2.jpg
Размер:124.6 КБ
ID:5488566Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_3.jpg
Размер:107.9 КБ
ID:5488567Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_5.jpg
Размер:101.4 КБ
ID:5488568Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_9.jpg
Размер:71.3 КБ
ID:5488569Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21368708287409914_12.jpg
Размер:115.2 КБ
ID:5488570

Коментар

И аз имах предвид тази. Кара се само на задно по асфалт, защото няма междуосев диференциал, като УАЗ-ка. Ако това не те притеснява, взимай я.
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Чак сега видях цената....Покарай, огледай добре, изпробвай ВСИЧКИ режими- бавни,предно, поведение на автомата, има ли пушеци от зад, течове, остави го да загрее и слушай мотора! Ако и да има дребни забележки, за тази цена няма друго..иии...всичко се газифицира...ако речеш де..
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

да използвам темата на колегата/дано не се сърди/ а някой да има наблюдения за трейлблеизър?
                      Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                        да използвам темата на колегата/дано не се сърди/ а някой да има наблюдения за трейлблеизър?
                        Колега , и аз бях се загледал по тези машини, но хора имащи досег с тях охладиха ентусиазма ми! Не вървят като за 272 к.с ,прекомерно харчат и общо взето са доста бъгави машини! По американските форуми споделят, че това нещо се разглобява в движение , а и държат неоправдано високи цени , на които , ако се "напъне" още малко човек може да вземе Suburban, който е съвсем друга класа!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                          ..... за трейлблеизър?
                          Скъп и трошлив....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ехх д.ба.от известно време тоя джип ми е само в главата,много ми харесва визуално,екстрички доволно,има го и 7местен което доста ме блазни,не е от масовите сув-ове по улиците което също ме кефи а отделно по тв. в щатите всичкото държавно джипки са се шевита.И друг път сам чувал,че е бъгав ама толкова ми е влязъл под кожата,че чак искам да не е истина.Ще взема да спра някой собственник следващия път като я засека тая джипка по улиците да го поразпитам
                            Pathfinder 4.0L

Коментар

Така и така почнахте да питате за различни Шевролети, та да питам ако може за Тахое (около 2000г.), интересно ми е какво ви е мнението (лично, от четено)
                              '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                              '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                              И разни BMW-та...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X