Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за малко съвет за покупка на Гранд Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за малко съвет за покупка на Гранд Чероки

Здравейте на всички.От доста време обмислям и на 90% съм решил да си взема джип Спрял съм се на Гранд Чероки 2002-2003 Бензин но незнам кой от всичките В8 двигатели е най-сполучлив,ще го карам с газов инжекцион и в градски условия.Интерасува ме кой-е най сполучлив и дават ли много дефекти и ядове тези джипки,от към подръжка как са и какво да гледам при покупка.Мерси предварително.

От: Моля за малко съвет за покупка на Гранд Чероки

Е то от тея години колко вида V8 има?

Коментар

Първоначално публикуван от XL600 Преглед на мнение
      Здравейте на всички.От доста време обмислям и на 90% съм решил да си взема джип Спрял съм се на Гранд Чероки 2002-2003 Бензин но незнам кой от всичките В8 двигатели е най-сполучлив,ще го карам с газов инжекцион и в градски условия.Интерасува ме кой-е най сполучлив и дават ли много дефекти и ядове тези джипки,от към подръжка как са и какво да гледам при покупка.Мерси предварително.
      Най-важното е да решиш дали наистина ти е необходим точно този автомобил, за да няма разочарования после! Кой каквото и да ти казва, по-скъпа кола е в сравнение с лек автомобил или СУВ, във всяко отношение! Ако обаче ти харесва и си твърдо решен ,че това е колата, то остава само да намериш максимално здрав 4.7 осмак! Не смятай обаче, че като е на Газ ще харчи малко! Търси запазен, негазифициран екземпляр, без значение каква е комплектацията на трансмисията..Успех!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Бенз двигателите им са здрави,по скро гледай да е quadra drive!
        Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Най-важното е да решиш дали наистина ти е необходим точно този автомобил, за да няма разочарования после! Кой каквото и да ти казва, по-скъпа кола е в сравнение с лек автомобил или СУВ, във всяко отношение! Ако обаче ти харесва и си твърдо решен ,че това е колата, то остава само да намериш максимално здрав 4.7 осмак! Не смятай обаче, че като е на Газ ще харчи малко! Търси запазен, негазифициран екземпляр, без значение каква е комплектацията на трансмисията..Успех!
          Защо? Зада си чука главата после с газаджии и настройки? Или за да даде едни 1500 лв. повече?
          При положение, че ще караш колата задължително на газ, си купи такава с газ. Поне ще видиш работи ли, каква е разликата с бензина и т.н. Определено ще си спестиш много главоболия и обиколки из газаджиите.
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

точно това искам но незнаех кой модел осмак и с трансмисията как са,но вече се обеждавам че няма значение коя модификация ще е защото всичките са сполучливи като модели и вече си зависи на какво ще попаднеш.Четох вчера малко,че имат проблем с едното бутало което се намирало в близост до жабката,но ми се струва че това са митове и легенди,защото първо е В8 и второ е американец.Благодаря за бързо отзовалите се хора

Коментар

Първоначално публикуван от XL600 Преглед на мнение
              Откъде да почна, за да свърша. Имаше няколко подобни теми точно за V8.

Аз имам точно такъв джип, даже тази сутрин се возихме с един приятел, който също се чуди за такъв.
              Газовата уредба я монтирах тук в София, не е имало никакви драми и проблеми, всичко си зависи от сервиза.
              За парите, които вървят тези коли невиждам какво ще можеш да си вземеш - нито на години, нито като надеждност на агрегатите, като екстри пък въобще да не споменавам, макар за мен това да не е определящото. Ако има, пък дори и някой паркетник да е кажете, за мен ще е интересно.
              Колата върви много, на газ по-малко, но пак се изтрелва.
              Основен проблем за мен е разхода на гориво, за дълъг път с газта е повече от приличен като за джип, но за в града е стряскащ, отделно сипваш и доста бензин - докато превключи си попийва.
              Прочети каква е разликата между QuadraDrive и QuadraTrack, това също е от занчение.

На сухо толкова!

Ако решиш може да ми звъннеш 0887 603 8 пет пет, защото не ми се пише с часове. Да ти кажа основните неща за колата, пък ти да си прецениш дали е за теб или не.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                Ако решиш може да ми звъннеш 0887 ........
                И да дойдете на по кафе при дядо ( без утре заради изборите) да пипа да пробва......
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                  Защо? Зада си чука главата после с газаджии и настройки? Или за да даде едни 1500 лв. повече?
                  При положение, че ще караш колата задължително на газ, си купи такава с газ. Поне ще видиш работи ли, каква е разликата с бензина и т.н. Определено ще си спестиш много главоболия и обиколки из газаджиите.
                  Защото Италиянските мърлячи слагат газ, при положение,че смятат да карат много десетки хиляди на година! Запали и послушай кола 'нов,перфектен,чисто нов внос' с газ и такава без газ! От няколкото гледани /и СЛУШАНИ/ от мен разликата е потресаваща! Отделно ,моя си философия, газ не слагам никога!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Защото Италиянските мърлячи слагат газ, при положение,че смятат да карат много десетки хиляди на година! Запали и послушай кола 'нов,перфектен,чисто нов внос' с газ и такава без газ! От няколкото гледани /и СЛУШАНИ/ от мен разликата е потресаваща! Отделно ,моя си философия, газ не слагам никога!
                    Ше се получи безмислен спор, но не съм съгласен с твоята теза.
                    Аз като карам на газ немога да се приобщя към марлячите. Също така и не карам много десетки хиляди на година. При правилна подръжка не битрябвало да има разлика в работата на мотора. Мърляча си е мърляч, без значение с какво горива кара.
                    Философията ти е ясна, моята е различна, няма какво да обсъждаме.
                    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Колегата мисля,че имаше в предвид,че жабарите по дифолт са си мърлячи.А тези коли на които слагат газ следва да правят по голям пробег от което следва,че мърлящината ще е по голяма ако земеш кола нов внос с монтиран ГИ
                      но както винаги накрая е въпрос на късмет,с газ без газ все тая.
                      Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                        Колегата мисля,че имаше в предвид,че жабарите по дифолт са си мърлячи.А тези коли на които слагат газ следва да правят по голям пробег от което следва,че мърлящината ще е по голяма ако земеш кола нов внос с монтиран ГИ
                        но както винаги накрая е въпрос на късмет,с газ без газ все тая.
                        Много правилно си ме разбрал Колега! Акцентирах на жабарските идиотщини, особено газифицирани...с 'оргинална' газова на ххх.. милиона километра! Ако ще е с газ, да е със скъпа, слагана тук /кадърно/ уредба и съответните документи и гаранции! И Колега Малинов, не се съмнявам, че си добър стопанин на колата, но далеч не всички са такива! Успех в търсенето и намирането...и зяпай преди да я купиш! Каране, тестове, друсане и изпробване на всички режими...ако търговеца не е съгласен-бягай другаде !
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X