Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя от двете Nissan X rail или Hyundai Santa Fe , а метан ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя от двете Nissan X rail или Hyundai Santa Fe , а метан ?!?!

Здравейте да минавам направо на въпроса ,искам да си купя Nissan X-trail 2.0 бензин 140к.с[/COLOR][/URL] или Hyundai Santa fe 2.7 173к.с. ,бюджета който съм заделил е до около 10 000 лв. (с всичките неща и смени). И двете коли ми допадат ,но искам да знам как стои момента с поддръжката ,знам че частите за Санта фе-то са на народни цени и са много здрави ,но дали така е въпроса и с Нисана!? Интересно ми е дали двигателя на Нисана ще може да се справя с евентуален метанов инжекцион ,Хюндая се спря много добре с него ,а собственика му е по- щастлив от всякога. Най – често срещаните проблеми ,по двете коли също ме вълнуват . Само да вметна не гоня скорост , търся практичност ,сигурност , надеждност, удобство и икономия .

От: Коя от двете Nissan X rail или Hyundai Santa Fe , а метан ?!?!

Санта Фе с две ръце!
    У дома купуваме 2-ро такова, първото беше 2.7 на метан, второто дизел. На "нафтовия" не му се върви толкова, но както може би се досещаш, е много по-приятен за каране.
    Практичен и удобен семеен джип.
    До колко може да се нарече "джип" е друг въпрос, оффроуд възможностите му са силно ограничени, не колкото на рав4, но това не е фактор.
    Изобщо не се чуди, отиди и покарай двете, ще се убедиш сам.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

колега, 2.0 бензинов мотор на СУВ си е малко дори на бензин, а пък с метан ще стане като такси "за едно евро"... V6 2.7 е доста приятен, но не те съветвам за метан - LPG e по-малкото зло...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колеги ,благодаря за съветите … ето едно клипче от мен на тема СУВ http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI и най-накрая всичко зависи до предпочитанията и възможностите на джобовете ни Направих едно леко проучване , нали бях попитал по – горе как са консумативите за колите и т.н. че да си отговоря на питането си , на много човешки цени са частите и на двата модела (горе-долу един ценови диапазон) . Натискам за метана поради една проста причина по – евтино е ( и екологично :-Р ) , знам че ще спъне „кончетата“ и кой знае след няколко години и да ги умори лека полека ,но както казах не търся спортна кола или силен оф ролд , достатъчно ми е да може да се справя с сериозните дупки по улиците което не е малко . .Искам да знам дали някой има опит с метан на Нисан Х треил ,носи се нещо като слух ,че клапаните не издържали (макар че се съмнявам в това), а вие какво мислите ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X