Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 diesel, кой е по-добър???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 diesel, кой е по-добър???

Помогнете кой джип е по добър Мерцедес МЛ 270 /2003-а/ дизел автоматик или Honda CR-V 2.2 disel 2005-а година ръчка. Това е дилемата, но малко ме притеснява тоя автоматик.... но имам познати, които твърдят, че автоматика на мерцедес бил железен. Какво ще кажете между двата джипа?

От: Mercedes ML 270 или Honda CR-V 2.2 disel Кой е по-добър???

И двата не са "жипки"!И нямат много общо помежду си!
    Твърдо "за" CR-V!
    И посъветвай познатите запознати с автоматиците те да си купят въпросният Мерцедес!С който освен всичко друго ще имат проблеми и с комон-рейл дизела.
    Ако обаче се търси "жип" за пред кафенето избери цедеса
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Много изгорели бутала,колега. От дюзите в този двигател. И то преди да се предаде автоматика. Мнението си е лично мое, но си е камила с роги този мотор.За другия засега нищо лошо
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Мерцедеса е по-добър, карам го вече 5-6 години, и съм доволен. С малки изключения по ходовата час. Но пак зависи от километрите най вече.
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Сравнението е горе-долу като Е-класа и Сивик...
          не знам за автоматика, ама на ръчните скорости при всеки един "паркетник", ако караш на по-стръмни терени, съединителят заминава много бързо, щото няма бавни предавки...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да разбирам, че според вас мерцедеса е по- добър така ли? Става въпрос за ето този екземпляр:
            ................

ако мислите, че става на каква цена трябва да го пазаря?

Коментар

Карам такъв ML -отвъртителен автомат ,слаб мотор,ужасно окачване ,само емблемата е OK

Коментар

Какво му е отвратително на автомата, за окачването ми казаха, че не е кой знае какво-понеже возел твърдо, това ли имаш в предвид?

Коментар

аз имам предвид, че са съвсем различен тип автомобили... Нищо общо нямат помежду си та да ги сравняваме...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

МЛ - бавни скорости, рама, добро фул тайм 4 х 4, нормален клирънс за джип; ЦРВ - височко комби с предно предаване и отзад при пребоксуване, без рама и бавни скорости, по нисък разход на гориво, по надежден все пак е Хонда. Колегите имат предвид първо да си изясниш какво точно ти трябва и после да сравняваш кон с кокошка. Поздрави
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

И аз не разбрах кое му е отвратителното на автомата?

Е сега карам Крайслер 200, те това в отвратителен автомат ако ме питаш мен.

С какво сравняваш автомата на Бенци,че ти се вижда отвратителен чак?
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Във всички случай ХОНДА ! Какъвто и мл, различен от нов да вземеш все ще береш ядове и то големи. Въпрос на време е, особено с "качественото" ни гориво. Същият двигател се монтира и в Гчероки,+ същите скорости, пак същия проблем - дюзи !
                        * хондата е джипоподобна кола, става за зимата и по някой по-"рошав" банкет да отбиваш, ама пък е надеждна и сравнително икономична колица.
                        - МЛ - клирънс

Поздрави и най-вече КЪСМЕТ

Коментар

Колега зависи за какво ще го ползваш....МЛ-ката си е хубава, вози добре, и лесна за управление има си и комфорта на кола-джип, това е.....лошото е големият двигател и якото лапане на гориво....но който си има брада трябва и гребенче да си усигури. Аз лично не мога да го сложа в графа 4х4 дори по нормален път мъжът ми все ми повтаря да намаля че ще изкривя джантите. За Хондата която казваш нищо не знам.... пък съм намислила да сменяме старата баба Нива с Хонда, но от по малкия клас ....като ще служи за зимни преспи, и ходене по нивите,полето и горите...сиреч Джип.....още не съм я проучила в детайли но и това ще стане на етап преди закупуването.
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз нямам намерение да го карам оффроад, въпреки че пътищата ни са в такова състояние, че все едно не си на пътя, най вече ще бъде за извънградско, просто ми се иска да е корав, за да не ходя през два месеца по сервизи и да има сносен разход от порядъла на 7-8,5 на 100....

Коментар

Първоначално публикуван от paruchev_ Преглед на мнение
                              да не ходя през два месеца по сервизи и да има сносен разход от порядъла на 7-8,5 на 100....
                              Хонда отговаря на тези изисквания.
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X