Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля дайте съвет за покупка на джип.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля дайте съвет за покупка на джип.

Здравейте,

скоро време бих искал да се обзаведа със джип, но реших да се обърна към този форум, понеже мисля че това е правилното място където мога да получа обективна информация.
    Това което е задължително като изисквания е следното:
    -7 местен джип.
    -като е пълен да може да се качи на планината по асфалт и хубав черен път. Чак Оффроуд не ми трябва. Хубаво е обаче да мога да го кача на някой бордюр
    -да бъде автомобил на който може да се разчита, понеже ми се иска да взема нещо което да ползвам за доста време.

Бюджета в момента не съм го фиксирал, но да кажем примерно около 20-30 000 лв, за втора употреба. Ако се напъна може да успея да събера още някой лев, затова предпочитам да ме насочите към джип на който наистина може да се разчита, понеже искам да взема нещо което да си струва парите. Разбира се ако е по-евтин, още по-хубаво, но знам че всяко нещо си има цена. Карам и доста градско, така че ако може да не отиваме в най-горивоемките машини, но това мога и да го преживея, стига горните три да паснат. Хубаво е също джипа да е все пак по-скоро произведен.

Та какво бихте ми предложили в тия критерии, а аз ако се сетя още нещо, ще добавя.

От: Моля дайте съвет за покупка на джип.

При тези изисквания аз бих се насочил към Туарег-V6 дизел,въздушно окачване,много здрав,надежден на шосе и черен път,мощен и сравнително икономичен,а и се вписва в бюджета ти.

Коментар

Аз бих взел Land Cruiser, за тия пари 2004 2005г или Патфайндър 2006 2007г.

Коментар

Благодаря за предложенията. Отворен съм и за още . Тойотата не ми допада особенно заради третият ред седалки. Много ми е неприятно това разположение отстрани. А също бих предпочел третият и вторият ред седалки да могат да се сгъват образувайки равен под. Мисля че се наричаше Fold Flat тази система. При много миниванове я има. Дали някой от другите джипове е такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от cveteca Преглед на мнение
          ...
          -7 местен джип.
          Защо трябва да е 7 местен?
          На фирма ли ще го регистрираш или ще се возите повече от 5 човека?

Ако ще се возите 6-7 души в него и все пак държиш на някакъв комфорт, а не изтезание на пътниците избора ще е доста стеснен. В този случай се поинтересувай за Тойота ЛК, Нисан Патфайндър/Патрол/Терано(по старо е), ЛР Дискавъри, Митсу Паджеро и др. Задължително трябва да има рейлинг на покрива, защото много мясно не остава и тогава един автобокс би свършил перфектна работа. Колегите имащи преки впечатления от други марки и модели със реални 7 места да подсказват.

Ако пък ти трябва само да му свалиш ДДС-то, то можеш да включиш още един куп "паркетни" джипове.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            Аз бих взел Land Cruiser, за тия пари 2004 2005г или Патфайндър 2006 2007г.
            +1 за Патфайндера, надежден, икономиче, здрав !

Коментар

Доста запазена Тойота 120 можеш да вземеш за тези пари...и дълги години да ми благодариш за съвета !Когато слушаш после за ремонти и несгоди с колите около теб,ти просто ще ...
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Мойте постове излизат със закъснение, явно поради модераторски контрол, тъй като съм с нова регистрация. Да отговоря първо на noname12. 7 местен е точно поради това, че се случва сравнително често да се возим 6-7 човека в джипа. Разбира се не говорим за дълги преходи от по 400-500 км всеки ден, но все пак не ми се иска и изцяло да жертвам комфорта. Както казах в предният си пост, държа третият ред и вторият ред седалки, при сгъване да образуват равен под, поради което Тойотата май отпада (въпреки че съм голям привърженик на тази марка). Всеки Нисан който е със двигател на Рено също моля да не ми го предлагате (няма да се впускам в обяснение, просто моля да ги изключите от предложения).

Коментар

Взимай ван тогава...щом ти трябва равен под.Разгледай последните Вояджери,седалките влизат в пода и става хол!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Взимай ван тогава...щом ти трябва равен под.Разгледай последните Вояджери,седалките влизат в пода и става хол!
                    Ван си имам в момента. Иска ми се нещо по-мощно със леки офроуд възможности в случаите в които ми потрябват.

Коментар

Вземи си Hyundai Santa Fe след 2010г от оказиона на вносителите - и бордюри качва, 7-места прилични /3-ия ред за деца е супер/ икономичен и комфортен... Ще забравиш къде е сервиза!
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от cveteca Преглед на мнение
                        Всеки Нисан който е със двигател на Рено също моля да не ми го предлагате (няма да се впускам в обяснение, просто моля да ги изключите от предложения).
                        Ако визираш мен, аз нищо не предлгам. Всеки има своята истина и аз моята, но няма как да знам какво ти е в главата.

Коментар

Я май ще науча нещо ново. Кой Патфайндър е с двигател на Рено?

Коментар

Ланд Ровър Дискавъри 3

Коментар

120ка използваем 3ти ред седалки, надежден, 7+1 места....туарега по-добре едно Кадии пак толкова проходимост ам апоне е по-просторно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X