Здравейте, колеги.имам намерение да си търся що годе запазен екземпляр Вранглер,ще го ползвам за лов и лек офроуд. Искам информация относно повдигането на тази машина,кой двигател е за предпочитане,скъпи ли са му частите и консумативите-имам предвид масла-ролки-ремъци и т.н
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler
Свий
X
-
Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler
Последно редактирано от nickbochev; 31-03-13, 22:06. Причина: Редактиране на текст, писан при включен CapsLock.Тагове: Няма
-
От: Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler
Тука в родината му - всичките дървеса на ДЖИП имат наи ниска репутация в сравнение с конкуренцията.......демек са с репутация на ЗАЗ или Трабант по татово време в БГ.
И Форд , и ГМ еквивалентите са по скъпи и уж по хубави ......поне в класацията на местните.
Частите им с гаранция са ефтиния що всичко се прави в Мексико.....Мексико = доста ктаиски и турски стоки които са в графата нискокачествени са по добри от доста неща правени в Мексико.
Това мога да ти кажа по въпроса ти с тоя Вранглер.
Коментар
-
Първоначално публикуван от shubata Преглед на мнениебюджета е около 8000лв
Там има видове, модели и цени на части и китове за повдигане ..и какво ли не още... то бива мързел ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от shubata Преглед на мнениебюджета е около 8000лвПървоначално публикуван от Slick Преглед на мнение... то бива мързел ...0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Колега, с този бюджет мисля че нямаш голям избор. Вероятно ще намериш някой с двигател 2.5 бензин, който сигурно ще ти свърши работа за лов и лек офроуд. Само дано не поискаш да утежни офроуда, защото тогава.............................е тогава вече Дядо Владо да ти каже как се обръщат местата на цифрите 2.5 до 5.2 .
Премисли, че ще ти трябват и пари за гуми, ако ще ходиш в гората, а и за обслужване трябват пари. Поддръжката на американските redneck машини не е скъпа, части се намират лесно, а и aftermarket на Jeep е много добър. Всичко зависи какво искаш като крайна цел, защото има и скъп вариант, справка проекта на elbgt
Коментар
-
Първоначално публикуван от shubata Преглед на мнениегуми имам от предната ми джипка-купър дискавъри сст 235/85/16,крайната цел е лек лифт.според вас колко инча е най оптималното повдигане и коя марка консумативи да ползвам
По принцип двигателите които се славят като добри са от 4.0 на горе.
А за лифта, вземи първо джипа, смени му всичките чорби, виж тея твоите гуми дали ще се съберат без лифт, ако се събират значи лифт не ти трябва.
В подфорума за Jeep има толкова много изписано, че едва ли някой ще се навие да ти го преписва тук.
Иначе ако много те мързи да четеш - звънни на дядо Владо да си поговорите за джипки.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Първоначално публикуван от shubata Преглед на мнение.. най оптималното....
Коментар
-
И понеже JEEP са с лош арепутация на ЗАЗ за това врангел и на 20г дори и там държи цена 2на на чисто нова Хондичка да кажем, ПАк некои си говори кат пиян с... Колега Врангел 4,0ка, много внимаваи, чеповечето са 4,2 а не 4 и са 115 ли колко коня, демек 50/100 и динамика на виетнамка. Гледа се за ръжди по шаси и навсякъде. Не мисля че Врангела е подходящ за ловец, няма задна седалка и багажник, за офроуд твърдо да за лов твърдо не е моето мнение.
Коментар
-
няма място за кучето в урунгела... Ще се отрови от газовата бутилка... Вземи си една Тойтока 70-73 тамън и гумите ще влязатпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар