Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler

Здравейте, колеги.имам намерение да си търся що годе запазен екземпляр Вранглер,ще го ползвам за лов и лек офроуд. Искам информация относно повдигането на тази машина,кой двигател е за предпочитане,скъпи ли са му частите и консумативите-имам предвид масла-ролки-ремъци и т.н
    Последно редактирано от nickbochev; 31-03-13, 22:06. Причина: Редактиране на текст, писан при включен CapsLock.

От: ДЖИП ВРАНГЛЕР

бюджет?

и не пиши с главни букви, не е приемливо!

Коментар

От: Молба за съвети преди покупка на Jeep Wrangler

Отивам за боба...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Тука в родината му - всичките дървеса на ДЖИП имат наи ниска репутация в сравнение с конкуренцията.......демек са с репутация на ЗАЗ или Трабант по татово време в БГ.
        И Форд , и ГМ еквивалентите са по скъпи и уж по хубави ......поне в класацията на местните.
        Частите им с гаранция са ефтиния що всичко се прави в Мексико.....Мексико = доста ктаиски и турски стоки които са в графата нискокачествени са по добри от доста неща правени в Мексико.
        Това мога да ти кажа по въпроса ти с тоя Вранглер.

Коментар

бюджета е около 8000лв

Коментар

Първоначално публикуван от shubata Преглед на мнение
            бюджета е около 8000лв
            Не зле да попрочетеш малко в подфорума Jeep... има търсачка - да ти помогне в диренето един вид.
            Там има видове, модели и цени на части и китове за повдигане ..и какво ли не още... то бива мързел ...

Коментар

бюджета е около 8000лв
              Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
              ... то бива мързел ...
              Taka така, ако много те мързи да четеш и да мислиш и мечташ, звънни пък ела, ще споделя моя скромен опит......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега, с този бюджет мисля че нямаш голям избор. Вероятно ще намериш някой с двигател 2.5 бензин, който сигурно ще ти свърши работа за лов и лек офроуд. Само дано не поискаш да утежни офроуда, защото тогава.............................е тогава вече Дядо Владо да ти каже как се обръщат местата на цифрите 2.5 до 5.2 .

Премисли, че ще ти трябват и пари за гуми, ако ще ходиш в гората, а и за обслужване трябват пари. Поддръжката на американските redneck машини не е скъпа, части се намират лесно, а и aftermarket на Jeep е много добър. Всичко зависи какво искаш като крайна цел, защото има и скъп вариант, справка проекта на elbgt

Коментар

гуми имам от предната ми джипка-купър дискавъри сст 235/85/16,крайната цел е лек лифт.според вас колко инча е най оптималното повдигане и коя марка консумативи да ползвам

Коментар

Боба ми е дефектен...
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

гуми имам от предната ми джипка-купър дискавъри сст 235/85/16,крайната цел е лек лифт.според вас колко инча е най оптималното повдигане и коя марка консумативи да ползвам
                      Най оптимално повдигане за какво? За да събереш дадени гуми, за да ти трябва стълба да се качиш, да се обръща като го духне вятъра?
                      По принцип двигателите които се славят като добри са от 4.0 на горе.
                      А за лифта, вземи първо джипа, смени му всичките чорби, виж тея твоите гуми дали ще се съберат без лифт, ако се събират значи лифт не ти трябва.
                      В подфорума за Jeep има толкова много изписано, че едва ли някой ще се навие да ти го преписва тук.
                      Иначе ако много те мързи да четеш - звънни на дядо Владо да си поговорите за джипки.
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

то че мързела не мори, ами мъчи е ясно ... когато обаче тръгне да мъчи и околните, тогава вече става неприятно.

Коментар

.. най оптималното....
                          имах преподавател в института, от който съм наследил неприязънта към този нонсенс..

Коментар

И понеже JEEP са с лош арепутация на ЗАЗ за това врангел и на 20г дори и там държи цена 2на на чисто нова Хондичка да кажем, ПАк некои си говори кат пиян с... Колега Врангел 4,0ка, много внимаваи, чеповечето са 4,2 а не 4 и са 115 ли колко коня, демек 50/100 и динамика на виетнамка. Гледа се за ръжди по шаси и навсякъде. Не мисля че Врангела е подходящ за ловец, няма задна седалка и багажник, за офроуд твърдо да за лов твърдо не е моето мнение.

Коментар

няма място за кучето в урунгела... Ще се отрови от газовата бутилка... Вземи си една Тойтока 70-73 тамън и гумите ще влязат
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X