Здравейте.
Студент съм.От скоро съм запален по джипове.Досега съм карал все коли с десен волан- Ситроен Саксо,Пасат 4 и Форд Фокус.Омръзна ми от ремонти по окачване и от тея дупки.Никога не съм карал оффроуд но ми се иска.Нямам никаква представа от 4х4 машини и никога не съм карал такава.Искам джип за да ми е удобно и широко,да мога да нося много багаж,да не усещам дупките по пътищата и да не ми пука за тях,да мога да ходя където си искам без да има значение дали има асвалт.
Решил съм лятото да отида до Англия да си търся джипка.Заделил съм около 2000 паунда.
До тук добре но сега имам нужда от вашата помощ.
Иска ми се ако е възможна джипа да одговаря на тея критерий:
-Евтина подръжка(евтини части и консумативи)
-Данъка тук в Бг да не е висок
-Да е здрав
-Да е голям
-Ако е дизел да е икономичен
-Ако е бензин да е лесен и евтин за газифициране
-По възможност да не е много стар
Студент съм и разполагам с ограничени средства.
Ще се използва за всекидневна употреба,главно в града.Планувам да пътувам с него и да разгледам цяла България затова е важно да е икономичен.
Да имам джип е една моя мечта и съм съвсем сериозен в намеренията си.
Поздрави!
Студент съм.От скоро съм запален по джипове.Досега съм карал все коли с десен волан- Ситроен Саксо,Пасат 4 и Форд Фокус.Омръзна ми от ремонти по окачване и от тея дупки.Никога не съм карал оффроуд но ми се иска.Нямам никаква представа от 4х4 машини и никога не съм карал такава.Искам джип за да ми е удобно и широко,да мога да нося много багаж,да не усещам дупките по пътищата и да не ми пука за тях,да мога да ходя където си искам без да има значение дали има асвалт.
Решил съм лятото да отида до Англия да си търся джипка.Заделил съм около 2000 паунда.
До тук добре но сега имам нужда от вашата помощ.
Иска ми се ако е възможна джипа да одговаря на тея критерий:
-Евтина подръжка(евтини части и консумативи)
-Данъка тук в Бг да не е висок
-Да е здрав
-Да е голям
-Ако е дизел да е икономичен
-Ако е бензин да е лесен и евтин за газифициране
-По възможност да не е много стар
Студент съм и разполагам с ограничени средства.
Ще се използва за всекидневна употреба,главно в града.Планувам да пътувам с него и да разгледам цяла България затова е важно да е икономичен.
Да имам джип е една моя мечта и съм съвсем сериозен в намеренията си.
Поздрави!

Коментар