Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X5 , Lexus RX 300 , Infiniti FX 35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• X5 , Lexus RX 300 , Infiniti FX 35

Здравейте ,
    като цяло ме интересуват вашите мнения и препоръки по тези автомобили ( може и да предложите и вие ) . Насочил съм се към бензиновите версии 4.4 на БМВ , 300 на Лексуса и 3.5 на Инфинитито всичките 2004 и на горе . Колата ще е семейна и ще се кара всеки ден от двамата ,а зимата на ски . Личните ми предпочитания са насочени към "лексотана" , но ме притеснява единствено въздушното му окачване , защото не знам нищо за него дали е проблемно , иначе като изпълнение ми харесва най- много . Ще се радвам на вашите препоръки

От: X5 , Lexus RX 300 , Infiniti FX 35

Окачването на Лексотана е изключително безпроблемно.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ako някой пусне тема за чудене без да има Х5 в нея ще почерпя.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
        Ako някой пусне тема за чудене без да има Х5 в нея ще почерпя.
        Наистина мислех де не го пиша , но ми се стори ,че така ще стане по четена темета , а и да има избор де

Коментар

Абе вземи си все пак Х5. Чувал си за "радоста от шофирането" нали?
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Определено и двете машини си имат плюсовете и минусите. Сам трябва да си отговориш какво предпочиташ. Едното гори повече, с по скъпа подръжка е, с по малък ресурс и е по престижно. Другото е безпроблемно, питат те дали е китайско, гори по малко и подръжката му е смяна на консумативи. За радост от шофирането и комфорт може да се спори много, защото едни ги радва едно, други друго...
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              ...с по малък ресурс...
              На кое му е по-малко ресурса? (или това се има предвид като цяло, ако е като цяло може да се спори по въпроса, но за отделни агрегати е абсурдно)
              Ако Х5 е преди фейса може да го водим за несплучлив избор, но след 2004 е ОК!
              Аз лично в 9 от 10 случая бих избрал Lexus! (Мотиви: не се набива толкова много на очи, по-евтина поддръжка, по-малък двигател, компактен, харесва ми)

Коментар

Аз не търся кола , която да е престижна даже напротив -искам да не се набива на очи . Ще ми се да е здрава от към електроника и окачване , най се притеснявам за Лексуса с тия въздушни амортисьори . Да не се чудя от къде да си купя части и да чакам 3 седмици .
                Как стоят нещата със системите им 4х4 и как сработват блокировките им . Запознат със системата х-драйв , но се чудя дали другите марки и отстъпват .

Коментар

И на двете марки части се доставят много бързо. Ако за БМВ има алтернативи и по моргите, за Лексус няма. Блокировки нямат. Това са "паркети".

Коментар

Как стой случая с газифицирането има ли проблем . Забелязах че на лексотанчето резервната гума е под купето това проблем ли е или има и друга алтернатива . Търсих доста , но не можах да намеря ръководство за Lexus много ще съм благодарен .

Коментар

Ако искаш да те радват тези машини не се газифицират...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Ако искаш да те радват тези машини не се газифицират...
                        Коя част от газифицирането точно, помрачава радостта от имането на такава машина ?
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

На мен ще ми заприлича на Порше с двигател от Гоуф ,газифицирането на тези коли!
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Ааааааайде започна се.....

газифицирането има един единствен проблем - газаджия, който да знае какво прави ... а не само да си мисли, че знае. На по-електронните коли само това им е проблема. А, да, и всъщност една читава газова никак не е евтина...
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Ааааааайде започна се.....

газифицирането има един единствен проблем - газаджия, който да знае какво прави ... а не само да си мисли, че знае. На по-електронните коли само това им е проблема. А, да, и всъщност една читава газова никак не е евтина...
                              Тва са предполагаеми ядове, с които всеки достатъчно некадърен майстор може да те зарадва, докато ти сменя лампичката на вратата ако искаш За да се избегнат подобни, че и по-лоши убавини не е достатъчно да нямаш
                              X5 , Lexus RX 300 или Infiniti FX 35. Гласувам за зимни кънки.
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X