Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Land Rover Discovery 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Land Rover Discovery 2?

Здравейте.
    Нуждая се от съвет в избора на джип, понеже ходя често до вилното си място, което се намира извън града, а пътят до там е истинско предизвикателство.
    Разполагам с бюджет от 8000лв.Изискванията ми към джипа са да е: проходим,комфортен,семеен тип и в градски условия да не качва разхода повече от 15 на 100км.
    Препоръчаха ми Land Rover Discovery 2 - бил: широк,удобен,проходим и с 2.5tdi 136hp разхода в града не минавал 15.

Нов съм в форума и искам съвет от вас за Discovery-то и други предложения за джип който да отговаря на изискванията ми.

Благодаря предварително.

От: Съвет за Land Rover Discovery 2?

Алекс здравей, аз лично карам Теракан и съм много доволен, в града не ми качва повече от 11л. а на дълго пада на 8 - 8,5л. разбирасе без да натискам много педала. Поддръжкана му е достатъчно евтина и екстри не ми липсват. Но и Дискавърито е добър избор. Може да помислиш и за Паджеро което е първообразът на Теракана. Успех в избора и да се похвалиш.

Коментар

Ще докараш отново темата "Кой джип е по-добър". Карам го вече няколко години и съм изключително доволен от него. Ходя редовно за риба и на лов. До сега един път само съм го потапял до "корем",та ме вади трактор. Но ,както казва колегата Петракиев,в този автомобил при изключителни удобства можеш да изчакаш трактора. Без да изпадам в налудничави състояния,ако не тормозиш изключително машината тя е чудесна. Всеки ще ти даде препоръки и за друга машина,имат си всички плюсовете и минусите. Но с този джип спокойно карам и по шосе и по черно. Но,знаеш ли най-добре е да пробваш няколко автомобила и се опитай ,а и мисля, че ще усетиш "твоя" и тогава избери. И нещо много важно ,преди това имахме два други автомобила,взимах ги и семейството ги виждаше вече пред нас. Това ,бе първия който закарах и се возихме. Те казаха "да". Пожелавам ти успех.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Ако купиш Диско-2 за 8000 лв., ще ти трябват поне още 2000 лв. за обслужване и ремонти, за да го караш спокойно.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Те 2 - те хиляди се отнасят за всяка кола, с тази разлика, че ако е лек автомобил можеш да си купиш и акумулатор или някоя гума.
          А диско 2 тд5 за 6000 е несериозно.
          Така че първо трябва да се тръгне от бюджета, от него да се извадят местния данък, гражданската, винетката, регистрацията в КАТ като пари, след това да се види каква кола може да се купи с остатъка, като се предвиди задължителното първоначално обслужване и се остави някакъв резерв за неприятни изненади.
          Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Много зависи от кого ще купиш автомобила - например аз сузукито си го купих от първия собственик на последна вноска от лизинга и продължих обслужването, каското и т.н. по график - т.е. веднага на момента нищо не съм давал след покупката освен за прехвърлянето и КАТ... На баничарката също още нищо не съм сменял - маслото има още 5000км, ремъка са сменили преди 7-8 месеца... даже течността за чистачките още си е от германската аванта...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X