От: Искам съвет каква кола да избера
Между Маверик-1 и Маверик-2,сходствата като задвижване и ходова част,май се изчерпват само с името.
Маверик-2,за който е темата на колегата Тони33(пост 66 от настоящата тема) не мисля,че е на рама и "парт тайм". Във въпросната тема особеностите на модела са описани достатъчно изчерпателно.Като пътно поведение не би трябвало да има съществени разлики от това на ЦРВ,Туксон и Спортидж(модела след този на колегата Пенчо),например.
					Между Маверик-1 и Маверик-2,сходствата като задвижване и ходова част,май се изчерпват само с името.
Маверик-2,за който е темата на колегата Тони33(пост 66 от настоящата тема) не мисля,че е на рама и "парт тайм". Във въпросната тема особеностите на модела са описани достатъчно изчерпателно.Като пътно поведение не би трябвало да има съществени разлики от това на ЦРВ,Туксон и Спортидж(модела след този на колегата Пенчо),например.

...със сигурност от този ден няколко бели косъма в повече...
...със сигурност от този ден няколко бели косъма в повече...  Но..нямат дизелови двигатели...само бензин и само 1600 куб....И май не съм виждала бордо...Произвеждат се до 2006 и със сигурност се побираш в 10000лв. дори и с 4x4...Пробвай...Изглежда особено, в някои форуми е номинирана за най-уродлива кола...Дори и мойто първо впечатление беше:"...егати Латвията..."... Но вече трета година я имам и няма нито един момент ,в който да съм съжалявала за това...Като жена на жена- джипове от класа на Дискавъри са страхотни, но...не са за нас...Огледай сегмента на HR-V, RAV-4,Terios...говоря най-вече за габарити...премери, подкарай, ако ти дадат... и да се похвалиш...
   Но..нямат дизелови двигатели...само бензин и само 1600 куб....И май не съм виждала бордо...Произвеждат се до 2006 и със сигурност се побираш в 10000лв. дори и с 4x4...Пробвай...Изглежда особено, в някои форуми е номинирана за най-уродлива кола...Дори и мойто първо впечатление беше:"...егати Латвията..."... Но вече трета година я имам и няма нито един момент ,в който да съм съжалявала за това...Като жена на жена- джипове от класа на Дискавъри са страхотни, но...не са за нас...Огледай сегмента на HR-V, RAV-4,Terios...говоря най-вече за габарити...премери, подкарай, ако ти дадат... и да се похвалиш... 

Освен първата модификация-следващите са пълен т...к!И колко по-нови, толкова по-калпави!
Освен първата модификация-следващите са пълен т...к!И колко по-нови, толкова по-калпави!

Коментар