Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Santa Fe I 2.7 или Grand Cherokee 2.7?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Santa Fe I 2.7 или Grand Cherokee 2.7?

И двете са в еднаква възраст и състояние. Ще се кара 99% на асфалт. Да приемем, че разхода за гориво в лева е сходен(газ не обичам, а и трудно правя над 10к км на година). Знам че, Сантафето е по-безпроблемно(приоритетно за мен, а и по сервизи[в чакане на части] не ми се виси), но Гранда пък много ми е легнал на сърцето, а пък е и с повече екстри. Вашето мнение?
    WG 2.7 CRD

От: Santa Fe I 2.7 или Grand Cherokee 2.7?

М...да,странна работа.Понякога разума ни казва едно,а сърцето друго.А дали ще се чувстваме щастливи и удовлетворени,ако направим разумния избор?Кой знае.
    0884 987 137
    В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

В сходна тема го казах и сега ще го повторя. Каквото ти е на сърце това си купи. Тука правиш сравнение на американски джип с корейски (уж) джип.
      Каквото и да си купиш дето не ти е на сърце, само ще го търпиш. Имал съм разумни коли (икономични), за дълго пътуване - ама като не са ми били по сърце, не ми се и занимаваше с тях. Като възникне нещо и хвърлям по сервизи за ремонт. Купих си Гранд, дето ми е по сърце. В отлично състояние е благодарение на грижите на предишния собственик. Изникват проблемчета, ама вече не хвърлям по сервизи, ами си ги правя сам и с помощта на приятели но с кеф. Та моя съвет е ясен нали, без да навлизам в подробности, относно прилики и разлики на двата автомобила!!! Аз също харесвам корееца, заглеждал съм ги преди да купя Гранда, ама.............
      Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
      O8867З7I78

Коментар

Това, кое ми е на сърцето съм сигурен на 100%. Обаче кое е по-безпроблемно (ще вися по-малко в сервизите и най-важно за мен) при положенение, че и двете са в еднакво състояние и ще се ползват само на асфалт незнам......не съм сигурен....Искам мнения от хора с поглед и върху двата автомобила....
        WG 2.7 CRD

Коментар

Сантафе-то ще ти 'бърка' по-малко в джоба,Гранда е по-престижен ,по-комфортен и с повече екстри.Като разход на гориво са идентични,но като подръжка-не!Избора можеш да направиш само ти!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Колега imarh няма да збъркаш ако вземеш Гранда.

Коментар

Той вече не сбърка и взе Гранда....айде да почерпи....
              Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
              O8867З7I78

Коментар

Взех Гранд Ларедо. За сега не съжалявам, макар, че все още наливам пари в него(то май с всяка кола било е така ). Ще го представя скоро. Останаха му още някои неща по обслужването.
                WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                  Взех Гранд Ларедо. За сега не съжалявам, макар, че все още наливам пари в него(то май с всяка кола било е така ). Ще го представя скоро. Останаха му още някои неща по обслужването.
                  Сутрин рано с бира можеше по кафенце само
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

imarh ако можеш да кажеш колко взе Гранда,коя година е колко ти излезна обслужването.

Коментар

2004 год. Беше обявен за 9300 лв. Разбрахме се за тези пари да го получа регистриран, с платена екотакса и гражданска. Демек съм му свалил ~600лв. С обслужването дереджето за сега е така.
                      WG 2.7 CRD

Коментар

Честито ,ама ларедо не са ли само 5.9 V8 бенз?
                        Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                          Честито ,ама ларедо не са ли само 5.9 V8 бенз?
                          Благодарско. Този е WJ (Гранд II) и там бензините са само 4.0 и 4.7. Има и дизели 2.7, които са Ларедо. 3.1 не успях да видя. Направи ми впечатление, че има много повече Лимитед произведени 2002-2003, a 2004 са предимно Ларедо или Овърленд.
                          WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X