Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на джип

Здравеите!Искам да се посаветвам с хора които имат и карат такива проходими коли .Многоискам да си купя такава кола но мие много трудно да исбера марка .Въртя се около Мицубиши Паджеро ,Мицубиши Паджеро Пинин ,Ландроувър Фриландер,ТоиотаРав4,Сузуки Гранд Витара,Джип Чероки .Годината на която, съм се спрял е след2001,2002, 2003 до около 10000лева .Моля за съвети на кое да се спра .Неразбирам много от двигатели за това се допитвам до вас професионалистите

От: Избор на джип

Първо:Добре дошъл!

Второ:прочети http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=387
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Добре Заварил.Благодаря много за бързия отговор .Но не мога да карам автоматик.Не че неми харесва колата но избирам от посочените от мен марки благодаря

Коментар

Защо не можеш да караш автоматик, за какво ще ползваш джипа, къде ще го караш, какъв разход искаш, защото двулитрова дизелова витарка гори едно, а 3.5 бензин паджеро гори друго. Колко голям искаш да е, защото къса витара (къс рав 4) и дълго паджеро... разликата е доооста голяма.
        Та изясни си тея неща, попрочети малко в раздела и ще се ориентираш.
        А така както сега си задал въпрос ще получиш еднозначен отговор от повечето колеги тук и той ще гласи "купи си жълт джип"
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Diulgerov 78,
          в линка на bochkata има доста теми ... и твоето твърдение от сорта .. "ми аз такова не ща" без да си направил труд да прочетеш посочените от него статии , които само на теб биха ти били полезни. Той си ги знае и няма нужда от това да си губи времето да отговаря безброй пъти едно и също на някой който дори не може да формулира и какво иска и какво -не. Такова поведение и отношение е най-малкото неуважително и меко казано нагло.
          Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Diulgerov78 Преглед на мнение
            Здравеите!Искам да се посаветвам с хора които имат и карат такива проходими коли .Многоискам да си купя такава кола но мие много трудно да исбера марка .Въртя се около Мицубиши Паджеро ,Мицубиши Паджеро Пинин ,Ландроувър Фриландер,ТоиотаРав4,Сузуки Гранд Витара,Джип Чероки .Годината на която, съм се спрял е след2001,2002, 2003 до около 10000лева .Моля за съвети на кое да се спра .Неразбирам много от двигатели за това се допитвам до вас професионалистите
            Извинявам се много за не правилно формирания ми въпрос .Значи Паджерото за мен късата база по ми харесва от големия камион,За сузукито е обратното, защото късата няма никъкъв багажник,харесват ми както бензиновите така и дизелите.Миналата година като си бях в БГ. си бях наел една киа соренто за първи път се качих на джип а и на по мощна кола и много ми хареса за мен е някакси по сигурна кола апък и за пътищата в БГ е перфектна .Но киата неми харесва ,трябва ми нещо което ем дае за асвалт ем да може дасе кара и на къра, илио като казва един колега от форума когато си купиш джип почва да яде даго караш и извън асвалта.Така че трябва да избера каква марка дае и какъв модел.За да съм честен аз ще го карам много малко време само 15дена през лятото и още толкова през зимата но за мен е важно ако щее гарга дае рошава да става и за асфалт и за черно ,неказвам че ще ходя по много тежки тирени но все пак дае височко и мощно.За това мие такова питането и все пак горе доло икономично

Коментар

Изпуснах да спомена не че немога да карам автоматик неми харесва .Ръчката сие ръчка

Коментар

Никои неща да обиждам не със тази цел влезнах във вашия форум исках просто съвет .Неми слих че тук има толкова тънкообидни хора ,и съм чел прекалено достатъчно по темата.И ако съм се държал нагло и ли съм убидил някои моля даме извини .Аз си мислих че това е един форум за сериозни хора и все се надявах че ще получа някъкъв адекватен отговор ,но явно нее така .Разбирам че многократно се повтаря една и съща тема но аз несъм виновен за това . И ако съм убидил некои моля даме извини

Коментар

От къде си, извини ме но имаш ужасен правопис (то и моят не е перфектен, но все пак)
                  Пишеш "миналия път когато се върнах в БГ" явно живееш другаде - може и да си позабравил български
                  Аз на твое място бих взел късо паджеро или 2.8тди или 3.0 - 3.5 бензин (на газ разбира се)
                  2.8 и 3.5 са с по здрави диференциали (това съм го чел тук във форума) също така са и по надигнати
                  Обаче и трите се препоръчват с автомат, пак от форума съм чел, че автомата е по здрав от ръчката.
                  Само че икономичност не се връзва с мощност и вървеж.
                  Или взимаш малолитражка която не гори много и не върви хич, или взимаш голям мотор който върви добре и гори "добре"
                  Поздрави
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Благодаря за адекватния отговор.По принцип съм от Карлово но сега живея и работя в Мадрид.Незнаех че така стоят нещата с автоматиците,мислих че само американците карат такива е не само те.Тук където работя всичките коли са автоматикимам тук една G класа Brabus и също е автоматик при това бензин.И когато излизам с нея все натискам спираяката с левия крак а това всъшност мие проблема с автоматиците ,за това се въздържам от тях.

Коментар

Спрях се на три джипа Мицубиши падреро пинин 2002 130коня 2.0GDI ,Мицубиши паджеро2003DID 3,2 и Сузуки Гранд Витара2,0TD посъветвайте ме кое да избера

Коментар

подгъвай си левия крак под седалката като не можеш да го контролираш и след седмица си готов

правилно ли разбирам, че караш G класа, а за тук искаш икономичен джип, при положение че ще го караш 2 пъти в година по 15 дни..... това колко са, 2-3 хил. км.? че ти ще имаш най-икономичния джип, къвто и да избереш и газова не ти трябва

Коментар

Миналата година като си бях в БГ. си бях наел една киа соренто за първи път се качих на джип а и на по мощна кола и много ми хареса за мен е някакси по сигурна кола
                          Благодаря за адекватния отговор.По принцип съм от Карлово но сега живея и работя в Мадрид.Незнаех че така стоят нещата с автоматиците,мислих че само американците карат такива е не само те.Тук където работя всичките коли са автоматикимам тук една G класа Brabus и също е автоматик при това бензин.И когато излизам с нея все натискам спираяката с левия крак а това всъшност мие проблема с автоматиците ,за това се въздържам от тях.
                          И след Брабуса тия дръгели ( дето ги търсиш ) ще ти се струват абсолютни мъртъвци...За пръв път чувам,човек можещ да кара ,, ръчка '', да има проблем с хавтоматик...Обратното да...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Здравейте колеги. Искам и аз да се включа в темата с молба за съвет. Решил съм да си купувам джип и като че ли съм се спрял на Мицубиши Паджеро 3. Харесват ми защото са големи, комфортни, кожа, 7 места и т.н. За разлика от колегата, аз предпочитам автомата защото си е кеф. Бюджета ми е около 10-11 бона. НО четох, четох и става ясно, че тоя двигател дизеловия, нещо е проблемен и то от към ГНП-то, Тук вие препоръчвате бензиновия 3.5 литров агрегат, но на мен няма да ми стигне вътъка да го карам на бензин. Така, че- газ, то е ясно. Въпроса ми е следния, понеже не искам да слагам бутилка в багажника, веднъж заради 3-тия ред седалки, и второ заради загувата на обем, някой слагал ли е бутилка на такава кола на местото на бензиновия резервоар. Аз имах Фероза на която направих точно така. Махнах резербоара, направих си едно 10 литрово метално резервораче и му намерих място някъде отдоло, а газовата бутилка я "вързах" пот купето и стана много удобно и практично. Ако това обаче не е възможно да се случи при ПАДЖЕРОТО, ща, не ща ще търся дизеловото..... което също ми харесва, но ме притеснява този "вроден проблем" на помпата. Сърдечно благодаря
                            Mitsubishi Pajero 3.2 DID automat

Коментар

Нещо не стеме разбрали правилно Мерцидеса нее мои .Аз никога няма даси купя кола за 250000евро дето гори 20 на 100 За сега си карам една фиатка и за мен е идялна .А мерцидеса е на моя шеф и чат пат се качвам на него.А доколкото за газовите уредби съм против дасе разваля бензиновия двигател.И затова на никоя кола дето съм имал до сега несъм качвал газ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X