Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на първо 4х4 или често задавани въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на първо 4х4 или често задавани въпроси.

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
    Да де точно това имах превид
    Не, щот на п38 (което е различно от Класик) слагат друго недуразумение - шетак на BMW
    Не е това формАта на темата - няма начин да стане сбито и подредено, марка по марка, модел по модел.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Грубо нахвьрляйте кои марки и модели в коя категория влизат - примерно пьрва Патрул,Тойота 80,Г класа..........че да знаят хората какво да четат.Влизам,тьрся детевоз,чета коя вози като хората,намирам му модела и чета за него силни и слаби черти,кое какво му кляка и какви пари е.
      Сега в една тема се пита и за Пинин и за Патрул и за Панда та тая тема ще спести доста вьпроси.

И верно,че някои няма да са сьгласни,че да речем Самурая е по-проходим от Витара,но е повече пьрва категория от втора ма как да е,няма как да се сьгласим всички,като цяло за информажция ще е много полезно.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Грубо нахвьрляйте кои марки и модели в коя категория влизат - примерно пьрва Патрул,Тойота 80,Г класа..........че да знаят хората какво да четат.Влизам,тьрся детевоз,чета коя вози като хората,намирам му модела и чета за него силни и слаби черти,кое какво му кляка и какви пари е.
        Сега в една тема се пита и за Пинин и за Патрул и за Панда та тая тема ще спести доста вьпроси.

И верно,че някои няма да са сьгласни,че да речем Самурая е по-проходим от Витара,но е повече пьрва категория от втора ма как да е,няма как да се сьгласим всички,като цяло за информажция ще е много полезно.
        +1
        Призив към всички съфорумници и най-вече към тези дето са що-годе технически грамотни и имат Жипката си от повече време, да дават изчерпателна информация за всичко дето се сетят. После с модераторска помощ да го систематизираме

Коментар

Модераторска помощ за сега не се очертава. Аз пък леко загубих интерес да пиша, щото почва да става манджа с грозде и пълна каша. Пък си рекох да изчакм ден два да видя, какво що... Стана поредната говорилня с елементи на сериозност, за което благодаря на малцината адекватни...

Коментар

Аз не мисля, че е нужно да се преповтаря в тази тема цялата информация из форума и човек пак да се губи когато тази тема стане двадесет страници. Ако започна да пиша за Тойота по класове, модели, модификации, двигатели, кутии и пазари за които са произведени, ще станат ...найсет страници и после пак ще изкочи някой дето ще напише "аре бегай, на моята не е така". Та не виждам смисъл, а и нямам нужното време. Ако някой има конкретен въпрос и пита нещо конкретно с удоволствие отговарям, отделно кой колко вярва е друг въпрос, защото обикновено човек вярва на това което иска да чуе.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Стигат и линкове. Нещо като систематизираната информация по марки, но в една тема. Уви ще стане не 20 ми 200 страници ако всеки просто си пише разни неща тук... Ще потретя /поне/. Идеята е да си спестим ежедневно писане, а новаците яко търсене, само с една тема. Явно съм се объркал и няма да стане.
              Джамбазка, пробвал ли си да намерши информация за непозната марка из форума, да видиш ти, колко ненужни щуротии трябва да изчетеш за да разбереш, че някои неща просто са ненамираеми, нищо дето си ги чел преди време... в някоя си тема.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Аз не мисля, че е нужно да се преповтаря в тази тема цялата информация из форума и човек пак да се губи когато тази тема стане двадесет страници. Ако започна да пиша за Тойота по класове, модели, модификации, двигатели, кутии и пазари за които са произведени, ще станат ...найсет страници и после пак ще изкочи някой дето ще напише "аре бегай, на моята не е така". Та не виждам смисъл, а и нямам нужното време. Ако някой има конкретен въпрос и пита нещо конкретно с удоволствие отговарям, отделно кой колко вярва е друг въпрос, защото обикновено човек вярва на това което иска да чуе.

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                ... Идеята е да си спестим ежедневно писане, а новаците яко търсене, само с една тема. Явно съм се объркал и няма да стане.
                Джамбазка, пробвал ли си да намерши информация за непозната марка из форума, да видиш ти, колко ненужни щуротии трябва да изчетеш за да разбереш, че някои неща просто са ненамираеми, нищо дето си ги чел преди време... в някоя си тема.
                За съжаление или не, всичко написано е на 100% вярно. Напълно съм съгласен с Джамбазов.
                Идеята за темата е добра, но просто няма да се получи.
                Ние ще си пишем тука, докато всеки ден, отново ще си има поне по една нова тема "Помогнете със съвет, какъв джип да си купя"
                Което не чак толкова страшно. Просто, който има време и желание отговаря, който не - не.

Коментар

Да де ама ако има повечко полезно инфо по класове или категории и е залепена тая тема просто ще му я копирам и пастна,да чете и да учи,а като клекне на 3 модела да пита вече разликата между дизелово Паджеро и Патрол.Така сега е Става ли Витара за тегач,за бебевоз и за лов,за лято,за зима, за евтина джипка,но и за дьльг пьт.............баааааси.

Повечето от нас имат някаква идея,но тая тема ще е полезна за сьвсем босите при джипките.То верно,че край няма,аз ако сьм ще я цепя и на бензин или дизел,че АЗ примерно бензинова не искам да виждам та ще сравнявам дизел с дизел,мостове,раздатка,цена.............и клякам на Патрул срещу Диско срещу Терано да речем.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Модераторска помощ за сега не се очертава. Аз пък леко загубих интерес да пиша, щото почва да става манджа с грозде и пълна каша. Пък си рекох да изчакм ден два да видя, какво що... Стана поредната говорилня с елементи на сериозност, за което благодаря на малцината адекватни...
                    Помощ за какво? Да съберем информацията от всички раздели по марки в една тема? И какъв е смисълът? Който си спестява четеното в разделите, няма да чете и тема с десетки или стотици страници.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Не знам, за какво бре Чаво, аз не съм повдигал въпроса за модерация, а ровенето по темите из разделите и местенето си е напълно във възможностите на всеки без такива права. Нито виждам причина темата да става стотици страници. Ето горе вика близнака да я лепнете най-отгоре, е това не го предлагам аз, но не мога да го направя. Изобщо вече съжелявам, че я пуснах тая тема и няма да пиша повече в нея...

Коментар

Не знам, за какво бре Чаво, аз не съм повдигал въпроса за модерация, а ровенето по темите из разделите и местенето си е напълно във възможностите на всеки без такива права. Нито виждам причина темата да става стотици страници. Ето горе вика близнака да я лепнете най-отгоре, е това не го предлагам аз, но не мога да го направя. Изобщо вече съжелявам, че я пуснах тая тема и няма да пиша повече в нея...
                        Жалко, идеята беше добра. Явно пак ще ходим за "жълти"

Коментар

Първоначално публикуван от jozan Преглед на мнение
                          ... Явно пак ще ходим за "жълти"
                          Никой няма да ви прати за жълт джип, ако на първо място си изясните добре за себе си какво ви трябва, след това почетете немалкото теми по интересуващите ги въпроси, а след това формулирате колко се може по-конкретни питания.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ами тогава, най-добре е във всеки подраздел примерно НИСАН, при систематизираната информация, да се създаде нещо като шаблон, който да се попълва от хората имащи даден джип. Идеята за темата е много добра, но без помощ от страна на хора с правомощия май няма да се получи. Като гледам само аз и още един колега сме писали, предполагам на другите не им се пише или знаят, че всичко е обречено на провал.

Ко да праим ?

Коментар

Темата не е обречена поради нежелание на модератори или на други участници, просто формАта на форума не позволява.
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                                Темата не е обречена поради нежелание на модератори или на други участници, просто формАта на форума не позволява.
                                Смисъл ?
                                Че ако не тук, къде трябва да има систематизирано, ясно и точно характеристиките, предимствата и недостатъците на едно 4x4 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X