здравейте на всички, какво да предпочета от три машини които ми допадат Honda CRV бензин първа фаза , Suzuki Vitara бензин , дизел , дълга база или Hundai Galoper дизел желателно пак дълга база.Знам и трите имат достойнства ,както и минуси , четох доста из темите , но дайте и вашите мнения и препоръки , кое е по-здраво и надеждно , лесно за части и ремонт.Ще се ползва по път и по черен горски път , без тежки и хард изпълнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги какво да избера от тези трите
Свий
X
-
От: Колеги какво да избера от тези трите
За Suzuki Vitara бензин има най-много части втора употреба, лесно се газифицира, дизела не е толкова разпространен. Лесно, с малки средства се повдига и е най-бюджетен компромис за он и оффроуд от трите изброени.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Витарка дизел. за дизела мога и да греша ама като чуя АГУ и ми падат последните косми от кратунатаКато заведох Евгени със стокова витара с изтрити гуми дъга база в гората и тя мина почти навсякъде, определено витарчо не е паркетник
Не съм на 100% ама дизела им е на пежо ХДИ верно 1вия модел с жилото но двигателя е много хубав икономичен и добре върви, ако за същия говорим.
Коментар
-
по принцип става дума за дълга база и трите , желателно климатик.хондата ще е бензин, първа фаза.витарката дълга база , бензин дизел, което е по-запазено и добро и неръждиво, може даже да е 2.0 v6 автоматик, със без газ, зависи. Ще ми се по-проходимо да е, но както казах умерено, не със състезател и тепърва не мисля да ставам нито да я вкарам в тежки офф роуд изпитания и борби.ГАЛОПЕР дълга база е камион , но пък и аз съм едър и тогава възможност за повече багаж и пътници е предимство.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЗависи и за какво ти трябва. Ако, примерно, ти трябва да возиш повечко багаж, Галоперът няма конкуренция в тази тройка. Но пък на магистрала може да ти дойде бавен.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от niksi_2003 Преглед на мнението аз и с лека кола толко карам , диапазон 90-100-120. до 130, та ако е джип и поддържа 100-110, мисля не е толко зле.
Иначе за мен Галоперът имаше едни от най-удобните седалки, много пространство в купето и, със сгъната задна седалка, солиден товарен обем.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Абе, ако искаш прегледай това тука:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160668
Извинявам се ако не се обаждам на място! С най-добри чувства го правя!К. Кулев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнениеВитарка дизел. за дизела мога и да греша ама като чуя АГУ и ми падат последните косми от кратунатаКато заведох Евгени със стокова витара с изтрити гуми дъга база в гората и тя мина почти навсякъде, определено витарчо не е паркетник
Не съм на 100% ама дизела им е на пежо ХДИ верно 1вия модел с жилото но двигателя е много хубав икономичен и добре върви, ако за същия говорим.
[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар