Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VIN анализатор за JEEP - нещо странно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• VIN анализатор за JEEP - нещо странно

Здравейте всички,
    опитвайки се да проверя WK 3.0 CRD с VIN анализатора от тук (http://jeep.avtograd.ru/VIN/vin.asp) ми даде, че е с мотор 2.5, редови 4 цилиндров на VM Motori. Освен това не разпознава модел и модификация. Помислих си, че колата е наредена въпреки че е регистрирана. Днес проверих друга такава и ми даде същото. Чероците са 2005/2006 година по талони с 3 литрови мотори. Иначе и двата си минават проверките. Има ли проблем и къде е той според вас? Има ли друг анализатор? Двата VIN-а до 13-тия знак са еднакви - 1J8HCE8M35Y56.... Благодаря.

От: VIN анализатор за JEEP - нещо странно

Ако някой се вълнува от темата, този анализатор ми свърши работа. Има и опция, ако си платиш да ти дадат историята на автомобила. Аз се пробвах еднократно срещу 5$, но ми каза "грешен ВИН" и ..нищо. Ако ми пратят нещо на майла, ще пиша.

Коментар

Къф'ти е проблема, щом ВИНа не излиза - крадена и легализирана или "салвидж" , а в милата ни Родина с връзки и бойлер с кормило ще ти регистрират.......
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

To последно време 1 Jeep не съм видял да му излизат номерата. Ако купувате сверете всичките номера на Чероки са 3 ако не се лъжа, на калика, пред щофьора в двигателя и на стъклото. Ако не съвпадат си купувате прекрасен джип за гората

Коментар

Аз наскоро така за малко да изгоря.
          Перфектен XJ обаче с 2 различни вин-а! И нито един от двата не отговаряше като инфо на това, което гледах на живо...
          Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Днес проверих още един VIN. Всичко си излезе, контролната цифра си е точна, но като си платих за еднократна проверка на историята пак ми излезе INCORRECT VIN number. Please try again. Всяка проба е 5$ обаче! Това са автомобили от сайтовете за продажба. Мога ли да вярвам безрезервно на анализатора и да стоя далеко от тези екземпляри? Продавачите обаче ми дадоха номерата без ни най-малко притеснение от каквито и да било проверки (без дори да сме се виждали-само по телефона), което ме навежда на мисълта че тези от анализатора са мошеници. Едната кола е регистрирана и поддържана в БС Варна - един вид би трябвало да излиза нещо за нея. Допускам, че този сайт проверява само автомобили регистрирани в Щатите. Ако някой има инфо, моля да ме посъветва.

Коментар

Във руския Jeep сайт си излиза много вярно, не излиза ли значи не са у ред нещата. На моя черок всичко си излиза както си е. Просто има ли грешка в 1 цифра и т.н аз не бих я купил колата стига да не е за без пари и да е регистрирана.

Коментар

Някой проверявал ли е в руския сайт автомобил след 2006 година?

Коментар

Първоначално публикуван от jozan Преглед на мнение
                  Днес проверих още един VIN. Всичко си излезе, контролната цифра си е точна, но като си платих за еднократна проверка на историята пак ми излезе INCORRECT VIN number. Please try again. Всяка проба е 5$ обаче! .....
                  офф:
                  Пускам прИмоция $2,50 и получаваш какъвто искаш отговор
                  Веднага ще го напиша сайта Един гръмък домейн от сорта "checkJeepWinCorrect.com" и сме в джаза
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Малко по-скъпо, но излизат доста подробности http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=82373
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Пробвах и с Carfax-а,и с другите - пак нищо не вади. Incorrect VIN. И USA, и EU. Даже не ми предлагат да си платя нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от jozan Преглед на мнение
                        Пробвах и с Carfax-а,и с другите - пак нищо не вади. Incorrect VIN. И USA, и EU. Даже не ми предлагат да си платя нещо.
                        Значи, бЕгай от тази кола. Не се знае дали няма да я "закопчаят" в КАТ заради интервенция върху номера на рамата. Освен ако не сменяш собствеността в същата област и не трябва да ходиш в КАТ с нея, а само с документите. За чужбина (специално Гърция) също забравяш да ходиш с нея.
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не не се знае, 100% ще я заключат Ако вече е регистрирана в твоя регион да минеш само по документи става да я вземеш, но цената -50%.

Коментар

Благодаря много за съветите. И двата автомобила не са от моя регион и трябва да минат през КАТ. Забравям ги, въпреки че съмнението ми относно анализаторите остава. Продавачите ми дадоха VIN-а с ясното съзнание, че ще проверявам всичко и навсякъде. Единият е нововнос, нали мога да сигнализирам органите, ако установя нещо и да му го конфискуват?! Много ми се иска да постна VIN-а за да го чекне още някой (знам ли, да не се окаже че настройката на клавиатурата ми е причината), но смятам че не е редно. Към края на седмицата ще гледам още един WH и ще пробвам пак Carfax-а. Благодаря отново

Коментар

КОлко вина сме гледали фалшиви... Един беше супер нагъл, викам му е добре де тоя вин не е за тая коал, оня ми дръпна документите и вика не мина тва е ако мине бре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X