Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sportage 2.0i 95hp 1997,1998(бензин) или Suzuki Vitara 2.0 TDI 90hp,1.6 16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kia Sportage 2.0i 95hp 1997,1998(бензин) или Suzuki Vitara 2.0 TDI 90hp,1.6 16V

Здравейте предстои ми закупуването на джип колебая се между тези модели.Ако може по запознатите да ми кажат на какво трябва да се обърне внимание и да се гледа при закупуването им какви са по честите дефекти и ремонти при тези модели .Искам да попитам и за разхода на джиповете,които има наблюдения да каже.Джипа ще се ползва предимно за градско каране и лов.Търся си по евтина джипка с не много скапа поддръжка да е с малкия данък и да има приличен разхода в града.

От: Kia Sportage 2.0i 95hp 1997,1998(бензин) или Suzuki Vitara 2.0 TDI 90hp,1.6 16V

Което и да вземеш няма да сгрешиш. Щом търсиш евтино - гледай за изгнило по шасито. Щото обикновено евтините са изгнили.

По-скоро се ориентирай дали ти трябва бензин на газ или дизел. Сложи в списъка и Спортидж 2,0 ТД. Тя е със същия двигател като Витарата - Мазда RF.

Ако искаш климатик - при Кията се срещат доста по-често.

Бензиновата Витара е с около 200 кила по-лека от Киите и Дизеловата Витара. От там можеш да очакваш малко по-нисък разход. Но едвали ще е с повече от литър.

За сметка на това Спортиджът е доста по-удобен и комфортен. Има доволно място за пътниците. Има по-добра возия. Ако ще се занимаваш с повдигане и слагане на по-големи гуми, тук също Спортиджа е малко по лесен и хваща малко по-големи гуми.

За поддръжката - и за двете има нови части. И са от най-евтините като за джип. Но по моргите, Витарите се срещат по-често.

И си напиши в профила от къде си.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

От: Kia Sportage 2.0i 95hp 1997,1998(бензин) или Suzuki Vitara 2.0 TDI 90hp,1.6 16V

Благодаря за съветите Точно това си мисля ако е бензин да го направя на газ.Разгледах в интернет за Кия Спортидж 2.0i (бензин) дават я по каталог да гори градско 15,5 а Витарата 2.0 ТДИ 11.5 .За сега всеки ми казва по-добри мнения за Кията (бензин). Като цяло съм навит повече за Кията заради качествата които си споменал а и заради това че има и климатик по-често при тях.Аз съм от Сливен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X