Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали ?

Субару набор '84 ? Ти луд ли си, бре? То не е останало джилязо по него.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Абе ей, това е по-големо от теб на години
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

За 2500 може да си купиш KIA, малко Suzuki, предполагам и някоя Niva

Всъщност ето резултатите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vitara-offroad.jpg
Прегледи:1
Размер:135.4 КБ
ID:5437500

Това го изрових преди малко от мобилето, нямам идея кои го продава. Цена 2500лв
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-12-12, 14:15.

Коментар

Субаруто в този вид ще засрами много стокови джипки, гаранция. Проблем ще е намирането на части. Аз лично бих дал до 1000 лв., ако всичко му е в ред.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Колега, много е старо за тези пари. Иначе съм карал преди 15 г.такова и мога да твърдя, че тогава беше много кола. Само да вметна ,че тези гуми са му големи. Частите са кът.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
              Субаруто в този вид ще засрами много стокови джипки, гаранция. Проблем ще е намирането на части. Аз лично бих дал до 1000 лв., ако всичко му е в ред.
              Субаруто в този си вид ще му донесе на малкия само много изваждане на кинти. Аргументирам се:

Много, ама много е дърто и който е имал досег с марката особено от онези години когато е произведен този екземпляр знае че не е останало много от него.
              Друго е че с тези големшки и агресивни гуми бързо ще превърти и шлиците в главините отзад, а отпред където е на шпонки карето става леш защото не къса шпонка а и полуосите са яки.
              Като цяло си е перфектен автомобил Субару-то но за извън пътя е леко ограничено в сравнение дори с една Витара. Казвам го от опит понеже 7 /седем/субита съм потрошил лично и с мерак, та съм ги и понаучил.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Тая тема я пуснах вчера като си виках утре ще звънна да се пазарим с човека ,че даже уговорих приятел да я огледа .Издържах около 30 минути и звъннах на продавача .Полафихме доволно ,разказа ми всичко за колата а аз .......... Аз агресирах ужасно и му хлопнах телефона ,телефона го хлопнах у стената ,доволно и стената похлопах .Добре ,че преди да говоря с продавача изчаках колегите да излязат(да не ми пречат) ,защото фирмения гъзоблизец ......... .Логалтнах се ,прибрах се направо в нас и си изкарах цялата агресия върху боксовата ,слушайки хардкоре и пиейки .Цяла вечер гледах темата кой какво пише но не е темата в която да се габаркам с писаници и да дразгам хорица ....... .Събудих се у 6 .четох некви глупости из форума ,продължих с 2-3 чашенца вино и цял ден .........Всъщност човека по телефона ми каза ,че е продал колата преди няколко дена .Полафихме какво е правил по нея и се оказа ,че колицата е доста запазен екземпляр.Толкова много си се ядосах ......... толкова................ .
                Subaru 1800 AF е голяма рядкост в днешно време еле па запазено !Доста джипове би засрамила но не точно затова бих я ползвал та "оффроуд" пакета щеше да замине .
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                  Люси престани да гледаш тия колички! Един ден ще пораснеш и ще караш това което искаш
                  Принципно ти си виновен !Заради теб случайно попаднах на нея !!!
                  Принципно и 2.0 V6 не искам но пък тая пуканка дето гледах днес ...... ма ти ще си виновен но ти ще ми пристигнеш след седмица аз ще ти кажа !!!
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                    ЛА*А НИ*А

Людмилчо, закакво ще ти е таз кола бре, да е джип иди дойди, ми то тва, знам ли... ?
                    Ама Нивата за джип ли се води ?Никога не бих наджипил точно този автомобил .
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                      Много са му парите. За тези пари можеш да вземеш 95-97г. с 2.0 двигател и т.н....
                      За това максимум 600 -800 лв.
                      Според мен.
                      Имаме страхотно запазена Impreza 99 която искам да си остане запазена и да се разчита на нея
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                        За 2500 може да си купиш KIA, малко Suzuki, предполагам и някоя Niva

Всъщност ето резултатите.

[ATTACH=CONFIG]529002[/ATTACH]

Това го изрових преди малко от мобилето, нямам идея кои го продава. Цена 2500лв
                        Не страдам от липса на Витара
                        Нивата съм го минал тоя път ,даже се опитвам да го забравя
                        Кията някак си ще я пропусна
                        Лудак

Коментар

Люси, к'во толкова се гЪзираш? Знам, че човек направил избор, трудно ще го разубедиш /особено ако е младок/. Що тогава пускаш мухата тук, да ти даваме акъл 'ора непораснали. Поддържал съм Субару Вагон '84-5 и беше драма. Иначе кефът е невероятен, но се обезценява след всяко влизане в бокса и поредното НЕразрешаване на някой проблем. Всяко зло - за добро.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                            Субаруто в този вид ще засрами много стокови джипки, гаранция....
                            Да, ама не! Точно с тези гуми дифовете му ще издържат около 5км. А за ходове да не говорим.Всеки легнал полицай ще е екстрем и т.н. Субитата са фън да се карат(и аз съм собственик на едно), но не са и никога няма да бъдат джипки, та било то стокови.

Коментар

Значи колата не е била за теб

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                                Да, ама не! Точно с тези гуми дифовете му ще издържат около 5км. А за ходове да не говорим.Всеки легнал полицай ще е екстрем .....
                                Аз не съм много съгласен с това. В САЩ и Австралия има много китове за повдигане. Доста Субита се карат така лифтнати и с големи джапанки за да е по сигурно придвижването извън пътя. Виждал съм гума 17 да превърти по джантата при рязко тръгване и истински джипове да късат полуоски, да изронват дрифове и т.н. и въпреки че не е на цял мост, ако трябва да се вдигне задницата направо може с крик под диференциала (пише го в ръководството).

В района има едно такова червено четириврато, молците доста са му изяли ламарините ама е на над 700 000 км.
                                ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                                Е250 1998-продаден
                                Субару Пустош

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X