Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волво, Туарег, Гранд Чероки.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: волво,туарег,гранд чероки

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Па дреме ти...

Понеже членувам и в световни форуми, та от опит. Подобна тема щеше да изчезне за нано секунди, и питащия щеше да получи тих бан по ИП.
    Добре де, тук е по-демократичен форум. Дайте му шанс......пък той, АКО издържи ще се види.

Коментар

Че аз как го спирам? Той сам се спира. А може и тя да е...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от wwwniko Преглед на мнение
        ... от изброените возила мисля че нито едно не става за оффроуд състезания .

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=83952

Коментар

Направо не ти трябва "Листопад", колегата ви пусна мухата и ... гледай сеир. То поне да се беше вредил от вас да напише и трети пост
          Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Автора си мълчи защото до момента не е имал възможност да отговори,от изброените возила мисля че нито едно не става за оффроуд състезания .Мислех,че...но няма значение.Благодаря за остроумните отговори.Онази мисъл за руския,израелския и българския форум май ще излезе вярна.

бЛАГОДАРЯ

Колега НЕ СЪМ съгласен.Прочетох много внимателно цялата тема и никаде не видях нещо обидно за теб.Това във връзка "Оная мисъл за форумите".Напротив всички колеги са обяснили ,че за съвет са нужни повече подробности.И всички са добронамерени.Така че ако наистина търсиш съвет коригирай си въпроса,и ще получиш насоки към какво да се ориентираш.Така първо планина после състезания,това звучи като оная обява"Разменя се нещо за какво и да е".Успех !
            Последно редактирано от valyon; 21-12-12, 17:28. Причина: Допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
              Е, сега...
              Тия многото, от последната снимка, са си в напълно заводски вид и като гледам не са правени за магистралата.
              С тия стъпенки отстрани, с тоя клирънс отзад и тая пластмаса пред предните колела стават най-много за "пресечения терен" на който са снимани.
              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Към колегата bgbul отговорих ти ,но незнам защо отговора не е стигнал до теб,не съм човека от другата тема и не съм си купил.Как да реагирам като веднага се почна с това че такива теми се рояли като незнам си кво,еди какво си ставало ама не било жълто и т.н.Не виждам и какво значение има какви са парите които съм приготвил.Когато някой напише тема излиза едно съобщение ,че тя ще се побликува ако модераторите решат,а щом са решили значи има някакъв смисъл от нея.Също така има много други теми(без да искам да обидя авторите им)в които също не е обяснено с подробности с каква цел ще се ползва джипа,и там отговорите са напълно конкретни.
                Питам за тези три марки защото те са ми на сърце и явно не мога сам да избера.Надявах се чрез вас везните да наклонят в някаква посока.Може би за планината не съм се изразил правилно,макар,че мисля,че много хора са ме разбрали,става въпрос не за екстремен оффроуд,а за излети по черни и заснежени планински пътища.И понеже и трите имат разлики в системите се надявах да получа някаква насока

Благодаря

п.п.Темата може да бъде заключена изтрита или каквото там я правите.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Всичките стават и за планината.
                  1.Тауарег в планина не съм виждал.
                  Ето да видиш

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3562.jpg
Прегледи:1
Размер:183.2 КБ
ID:5436490

Пс. От тези 3те ако става въпрос за дизел бих заложил на Волвото.
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 4" lift Rough Country

Коментар

От: Волво, Туарег, Гранд Чероки.....

Благодаря, колега!
                    Нищо лошо . Просто не бях виждал, а сега ще очаквам да го видя и на живо.
                    Как се представя?

Коментар

Към колегата bgbul отговорих ти ,но незнам защо отговора не е стигнал до теб,не съм човека от другата тема и не съм си купил.Как да реагирам като веднага се почна с това че такива теми се рояли като незнам си кво,еди какво си ставало ама не било жълто и т.н.Не виждам и какво значение има какви са парите които съм приготвил.Когато някой напише тема излиза едно съобщение ,че тя ще се побликува ако модераторите решат,а щом са решили значи има някакъв смисъл от нея.Също така има много други теми(без да искам да обидя авторите им)в които също не е обяснено с подробности с каква цел ще се ползва джипа,и там отговорите са напълно конкретни.
                      Питам за тези три марки защото те са ми на сърце и явно не мога сам да избера.Надявах се чрез вас везните да наклонят в някаква посока.Може би за планината не съм се изразил правилно,макар,че мисля,че много хора са ме разбрали,става въпрос не за екстремен оффроуд,а за излети по черни и заснежени планински пътища.И понеже и трите имат разлики в системите се надявах да получа някаква насока

Благодаря

п.п.Темата може да бъде заключена изтрита или каквото там я правите.Поздрави
                      Ако се абстрахираме от типичните форумни шеги отговорите не са некоректни.
                      Защо е хубаво да напишеш откъде си-колега би могъл да ти предложи да пробваш някой от моделите.
                      Един автомобил освен продажна цена има и стойност за необходимото му обслужване. Ти ми кажи дали има значение в какви рамки ти е бюджета.
                      За планината-един иска да се качва с джипа си на вр. Ком(примерно), друг да стига от хотела до лифта...
                      и т.н.
                      Или с други думи, за да получиш необходимите ти отговори все пак трябва и да зададеш правилните въпроси.
                      Успех!

П.П. Мисълта за руския, израелския и българския форум може и да е вярна, но и приказката за хорото и щипането също не е лишена от смисъл...

Коментар

Значи, търси се возило с неопределен бюджет, да става за планината, че и за състезания в нея. До тук като изключим Трабант, всичко друго става...
                        Лесно е човек да подхвърли две непълни изречения и да чака на гюме. И естествено хиените се събират... Хахаха

Можеше да получиш много добри съвети. От хора разбиращи и знаещи...

Купи си Волво, идеално е за горски състезания! Ето, нали съвет искаше! Я всички да ме подкрепят за Волвото, човека доволен да остане!
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Яз подкрепям ! Волво .. ама 240 ! или Диско 3 !

Коментар

Задай тъп въпрос ....

Колега вместо да се сърдиш, по-прочети разни сходни теми и се ориентирай, а след това се постарай въпроса ти да не предполага тъпи отговори
                            Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                            Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Скъпи ми wwwniko ,от уважение най-вече към себе си и към хората,които четат това,което си написал,и от които очакваш да изкажат мнение,ти направи ли си труда да се запознаеш какви са основните разлики и прилики на трите возила,които си посочил,тогава ще можеш да направиш своя избор и да селектираш полезните за теб мнения.
                              Защото различията определено не са само в марката,външния вид и цвета......
                              Cherokee WJ 4.0L- NP242
                              Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Колега artefekt,възможно е аз да не разбирам значението на думата бюджет,ако кажа 20000лв ,това означава ли че в тях влизат и парите за обслужването и подръжката.Защо всеки си мисли ,че никой не чете преди да зададе въпрос,за черокито има много писано.Във форума даже няма тема за волво в раздела "дискусии по марки",същото долу-горе се отнася и за туарега.
                                Как по-конкретно трябва да трябва да звучи въпросът ми
                                Нищо лошо.Весели празници

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X