Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Subaru Tribeca B9 или Infinity FX 35,45,или ...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Subaru Tribeca B9 или Infinity FX 35,45,или ...?

Е ако кайена скърца... значи Х5 , моя не скърца грам. Или рейндж, ако трябва да има бавни примерно... За тея пари и двете в заглавието не са баш офертата... То лексуса е тойота, та и там може да се погледне. Не знам как ще е половението с частите тук, сякаш не са много масови...

Коментар

Момчета, ние тук можем да си пишеме отговори колкто си искаме, накрая жените вземат решенията, разбира се единствено по външния вид на машината, така че скачай в Инфинити и ще имате мир в къщи, комшиите ще цъкат, приятелките на жената ще ахкат, пък после ще му мислиме как ще се поддържа и всички останали евентуални неудобства от избора.

Моята жена от 4-5 години беше решила че иска Гранд Чероки WJ че била мноооого красива, аз естествено купих една Тойота 4рънер 3000 бензин, след три години мрънкане стана пак на нейното.....вече сме с Гранд Чероки WJ 4.7 V8, затова не се хаби да мислиш, отдай се на неизбежното и избери дизайна.
      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Трибеката е с по-голям просвет. А FX35 нямаше ли вариянт само със задно...
        ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
        Е250 1998-продаден
        Субару Пустош

Коментар

Имам кратък тест-драйв на Трибека, кратък бе защото избягах бързо. Това е бучащо, невървящо, грозновато съоражение пръкнало се в нечий болен мозък ми скъса нервите. (имам предвид първата бензинова генерация)
          Аутбека и Форестъра освен, че са достатъчни, са и по-комфортни и с по-балансирани мотори сравнено с мърлявия 6-так в три...кво беше там.
          Ама най-общо казано, непонятна ми е дилемата по-принцип. Има по-хубави предложения в класа и цената.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

След доста разговори и проучвания с приятели и собственици на сервизи,май се отказвам и от двата варианта...сега остана "или"-то,което като гледам май ще е или Туарег 3.0 TDI (покарах малко един),или Гранд Чероки 3.0 CRD ,от който се опитват да ме откажат,понеже нито вървял,нито возел добре според някои,не знам дали е вярно,не съм го пробвал,но и нямам познат с такъв,та да даде едно кръгче или мнение.Забравих да поясня,че колите няма да са нови,а втора ръка...а жената няма вече думата за такива решения,ако ставаше въпрос за плетки - може,ама тука не! Казах!

Коментар

Дизелов гранд си е като Лада дизел... куца работа... VW-то си е кайен за по-малко пари и с дизела харчи като за хора...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Дизелов гранд си е като Лада дизел... куца работа... VW-то си е кайен за по-малко пари и с дизела харчи като за хора...
                - И на мен ми казаха нещо подобно и още,че не бил особено удобен...май към Туарег вървят нещата...

Коментар

Трибеката нямаше ли близнак на СААБ ? Нещо ми се върти на 9-7 !

Коментар

вземи туарега и да ти е мирна главата, но V6.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                      Трибеката нямаше ли близнак на СААБ ? Нещо ми се върти на 9-7 !
                      9-8, което е някакъв щатски джип, GMC май беше.

Единствения сааб-субару близнак е така нареченото Саабару, Сааб 9-2х. Импреза турбо комби със саабови фарове и решетка. По понятни причини - най-добрия Сааб
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        вземи туарега и да ти е мирна главата, но V6.
                        Ами май това ще е

Коментар

Ако все още не си купил нищо, мога да ти предложа да покараш Трибека за да добиеш собствени впечатления.

Коментар

Благодаря,вече взех

Коментар

Странно ми е, че изпуснахте Acura MDX, която поне на хартия си е доста прилична машинка. Каквото съм чел и гледал за нея звучи много хубаво.
                              Каквото и да си взел, колега, да ти е честито, да си те радва и да те вози до където искаш без никакви проблеми (:

Коментар

Първоначално публикуван от Rudigera Преглед на мнение
                                Благодаря,вече взех
                                И какво взехте?
                                Ако може и снимки.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X