Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рав4 4х4 бързи бавни скорости.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рав4 4х4 бързи бавни скорости.

Ориентирал съм се последно къ рав4 след 2006г. За какво най-вече да гледам. Двигател, ходова част, интериор екстериор.... - по конкретно.

Коментар

Все пак РАВ4 след 2006 е реално с предно предаване и включва задно "при поискване". А понякога това "при поискване" играе много лоши шеги на водача. Казвам го от опит , карал съм и двата. До 2005 е 2 пъти по проходим от следващата генерация. Естествено проходимост на "паркетник".

Коментар

Аз съм пред подобна дилема и като се замисля, за цената на РАВ-а може да се намери приличен Land Cruiser който ще е с 2-3 годинки по стар но ще могат да се ползват всичките му предимства като бавни скорости блокаж и т.н. Само колегите от форума могат да кажат какви са недостатъците като според мен освен разхода на гориво всичко друго е ок, въпреки че ако се взима бензинов РАВ разхода е като Д4Д на ленда.

Коментар

"предимствата като бавни скорости блокаж и т.н." са предимства само, ако ги използваш. В ежедневието /на повечето от нас/ само вдигат разхода и правят колата по-тромава... Не го вярвах, но се убедих след 2 СУВа с постоянно 4х4 и един със система "он деманд" подобна на тази при РАВ-ката след 2005г... Разходът се различава поне с +1л/100км, но пък при спортно каране постоянното 4х4 е по-приятно.

Лично на мен вътрешното оформление на по-новите РАВ-ки не ми допада. Особено централната част...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X