Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee или Pajero ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee или Pajero ?

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
    Колега всеки си има собствени критерии, аз имам автосервиз от над 15 години, всеки ден ми се налага да карам поне по няколко клиентски коли, пробвал съм всичко което се движи по пътищата, за мен Гранда WJ е един много луксозен джип, малко други джипове могат да му съперничат, притежава абсолютно всички екстри, направен е да глези пътниците си във всяко отношение, вози изключително меко за разлика от всички други друсащи градински пейки, включително и голяма част от тези на въздух.
    Прав си-остави ги,нека да завиждат
    Карай си го с кеф
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

От: Grand Cherokee или Pajero ?

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
      Колега всеки си има собствени критерии, аз имам автосервиз от над 15 години, всеки ден ми се налага да карам поне по няколко клиентски коли, пробвал съм всичко което се движи по пътищата, за мен Гранда WJ е един много луксозен джип, малко други джипове могат да му съперничат, притежава абсолютно всички екстри, направен е да глези пътниците си във всяко отношение, вози изключително меко за разлика от всички други друсащи градински пейки, включително и голяма част от тези на въздух.
      Не случайно WJ е SUV(според класификацията всички високопроходими 4х4 са в категория SUV) на 1999г.
      И това че за петте години през които се продава WJ, са продадени толкова колкото през цялата история на Паджеро(едно, две, три и четири) също не е случайно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X