Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на корава машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на корава машина

Амарока колко е здрав или корав защото се тьрси КОРАВА машина?Колкото Рама или колкото Хамьр?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Достатъчно здрав е за това, за което се търси - доколкото разбрах, се търси и комфорт. Четете форумите от ЮАР и Австралия, където Амарок се продава и кара от 2 години. Хората поне имат огромна база за сравнение с други пикапи.

Коментар

То в ЮАР и Австралия климата бетер като нашия !
        Майтап бе хора !
        Така като гледам интереса от запитващия към отговорите веднага ми изниква верния такъв в съзнанието !
        Не минуемо ЖЪЛТ.

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
          Така като гледам интереса от запитващия към отговорите веднага ми изниква верния такъв в съзнанието !
          Не минуемо ЖЪЛТ.
          Аз не случайно във всяка такава тема се намесвам по идентичен начин, но нещо до сега нямах подкрепа! Задължително трябва да е Жълт! Представяш ли си - жълт Хамър - детевоз! Успех на търсещия!
          "Make love, not war!"

Коментар

Е жълт жълт, но човека казва, че с жената излети ще правят, пък ако им се роди и момиченце ...
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0508_03zcustom_pink_hummer_h2_sutfr.jpg
Прегледи:1
Размер:47.7 КБ
ID:5432835
            по -добрия вариант ми се вижда....
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Колега, виждам, че един от вариантите които те интересуват е Хамър.
              Не си уточнил, обаче кой модел Н2 или Н3?
              Между другото двата модела се описват по сходен начин от американците. Колите са си тяхно производство и е добре да се прочете тяхното мнение.

Пускам един линк: http://www.benzworld.org/forums/g-cl...ercedes-g.html

Ето и няколко цитата, отделени със звездички:
              “First off you dont drive a Hummer - the H3 is built on a fortified Chevrolet Colorado platform. I dont mean to come off as an asshole but its the truth. I dont really have a problem with the H3 other than people claiming the drive a Hummer. They look like they would be great for a road trip and playing lightly off road.”

“you are a fu***g idiot.

The H3, H2 are jokes of SUV's. The G-wagen was a Mercedes designed military vehicle for the Shah of Iran that has been in production since. Its a tank as is the H1, and are priced accordingly because of the build qualities.”

“The cars you are looking and comparing the G with are tin foil junk-mobiles that are being sold off to the Chinese because they are worth shit in the first place.
              The H3 is not a 'real' hummer, nor is it even remotely in the same league as the G. It's a disguised, GMC-built piece of sh##. “

Не ги превеждам на български. За американците важи израза: силните нации имат силен език. Такъв език у нас не е приет.
              Накратко, става дума за ония неща, дето излизат от нас след ядене, които са шега от тънко метално фолио и шаси от пикап, което харчи много.
              Не можах да изимсля по-благоприлично резюме. Дано мине.
              Там има, и едно учудващо твърдение, че г-класата е по-просторна отвътре от Н3.

Коментар

Първоначално публикуван от Steven Преглед на мнение
                Там има, и едно учудващо твърдение, че г-класата е по-просторна отвътре от Н3.
                Несъмнено. Дори много хора си карат Г класите прави.
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Извинявам се за забавения пост, просто проблеми с нета.

Прочетох всичките коментари и наистина се замислям дали съм изобщо в правилната посока, що се отнася за Додж-а и хамъра...и точно пикап като цяло.
                  За хамъра четох тук там, питах тук там хора, имали (и имащи) хамър и почти всички от тях споделиха, че тази машина не е толкова корава, колкото наистина изглежда (с изключение на H1). Шофьори на хамъри ми споделиха, че карайки тази машина, чувството за липса на мощност е много осезаема. Чувството за сигурност го има, но за размера и теглото си, чувстват машината като не достатъчно мощна. Разхода на някои е бил извънземен.

Мисля да поразгледам машините, които предложихте, като същевременно обмисля една друга моя идея. С бюджет от 30000 (и малко отгоре) също мисля, че не е лоша идея да помисля за един Туарег, а за приключенията извън пътя - нещо по-тънкач, но здраво и доказано.

Коментар

Първоначално публикуван от bobo4x4 Преглед на мнение
                    Извинявам се за забавения пост, просто проблеми с нета.

Прочетох всичките коментари и наистина се замислям дали съм изобщо в правилната посока, що се отнася за Додж-а и хамъра...и точно пикап като цяло.
                    За хамъра четох тук там, питах тук там хора, имали (и имащи) хамър и почти всички от тях споделиха, че тази машина не е толкова корава, колкото наистина изглежда (с изключение на H1). Шофьори на хамъри ми споделиха, че карайки тази машина, чувството за липса на мощност е много осезаема. Чувството за сигурност го има, но за размера и теглото си, чувстват машината като не достатъчно мощна. Разхода на някои е бил извънземен.

Мисля да поразгледам машините, които предложихте, като същевременно обмисля една друга моя идея. С бюджет от 30000 (и малко отгоре) също мисля, че не е лоша идея да помисля за един Туарег, а за приключенията извън пътя - нещо по-тънкач, но здраво и доказано.
                    Това и щях дати кажа,за тези пари си купи булеварден тигър и един джип па бил той тойота,паджеро,патрол,л.р. или г.Това май е решението за теб.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                      Е жълт жълт, но човека казва, че с жената излети ще правят, пък ако им се роди и момиченце ...

по -добрия вариант ми се вижда....
                      Няма да повярвате къде има жълт Хамър......, в куриерската фирма Спиди, стой на паркинга, веднъж месечно я дават за уйкенда на свои служители отличници, зареждат им по един резервоар да се повозят за компенсация на ударния труд.
                      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Абе гледам го тоя жълтия на паркинга в Резиденшъл Парка, всяка сутрин и се чудех камара време каква му е историята.
                        Вече ще спя спокойно. Виолетовия ми харесва повече на снимката горе.
                        Странно ми е, че никой не споменава за Тойотите 80-100 и т.н. Не съм карал, ама много съм чел.

Нещо такова
                        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28455
                        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28648
                        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28646
                        Последно редактирано от Гергин; 07-01-13, 15:32.
                        Пийте червено вино! Дава здраве.
                        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Здравей колега.
                          Сравнително съм нов във форума , като цяло с малко опит . Но имам наблюдение върху една Г-класа ,на мой приятел. С нея ходим на лов и я ползва всекидневно . Наистина е много корава машина . А и според мен с много големи възможности в гората и на полето(калта) . Мотора е 3.2 бензин доста здрав . За 5 година от както я ползва не е правил нищо съществено по него, а е видял доста тормоз.
                          Вярно малко си е тухла , за сметка на това има много добра видимост от купето върху пътя. Може и да загледаш някое Г 500.
                          Това от мен дано съм бил полезен!

Коментар

Забравих да упомена за Г-то, че си има и блокажи на раздатката, предния и задния диференциал .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X