Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на корава машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на корава машина

За 35К лева от Германия или Италия се намира и VW Amarok. Иди при дилъра на VW, покарай Амарок, после иди и покарай Тойота Хайлукс или който и да е друг пикап...Амарок-а е лек автомобил като разход и возия, и SUV като 4 по 4 възможности. Имам 3ма сина, живея в къща в малко градче, но работя на 50 км, и винаги бих карал Амарок А и друг пикап, ако няма пари за VW

Коментар

Между РАМа и Хамъра бих взел Секвоята...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

новата,с 5.7
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Рам и евридейка не ми се връзват ама никак (поне що се отнася до София). Я кажи къде живееш. Говориш за семейна кола, детевоз, комфорт, пък си посочил товарен камион.
          Още повече с тоя лифтвания от клипчето... я се замисли как точно караш такова нещо в София и как слагаш децата на задната седалка, а детската количка в карусерията ли я мяташ, а след като си я возил там тая количка 2 часа по дъждовните и кални улици после би ли си сложил пак детето в нея?
          Другото нещо което си писал - хем искаш в гората, в калта, по каманака, хем искаш и в града и да е сигурна и да е комфортна...
          До тук ти трябват около 3 комплекта гуми: летни, зимни, за кал. Идва другия проблем, с тоя параход в гората... абе дълго си е и не е за оффроад според мен.
          Нещата малко избиват на гъзария ми се струва.
          И за да не е съвсем спам и аз бих ти препоръчал голямата тойота.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ако искаш рам гледай 1500. Другите са далеч от нормален автомобил. Имам Форд ф250 и последното нещо е да си мисля да го карам всеки ден. Много са дълги и не маневрени, празен вози потресаващо не комфортно, а и разхода е стабилен. Това си е работна кола. Тойота или пък американска - трейлблейзър, експлорер, но първия ми е фаворит. Големи са, "гъзарски" са, но и комфортни.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Макар, че никога не съм се качвал, нито в Хамър, нито в Рам, ако няма да возиш обемисти товари, не виждам смисъл от пикапа. Аз лично съм карал само японски пикапи и от към комфорт определено са доста далеч от нормалните джипове. Особено за задния ред седалки. Аз лично бих избрал Хамър-а, ако можех да си го позволя. Колкото до проблемите, които дават, рових из форума но не намерих нищо конкретно като дефекти при хамърите, с изключение на този при Дядо Владо, но това е единичен случай.
              Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Първоначално публикуван от boris_sakalev Преглед на мнение
                Макар, че никога не съм се качвал, нито в Хамър, нито в Рам, ако няма да возиш обемисти товари, не виждам смисъл от пикапа. Аз лично съм карал само японски пикапи и от към комфорт определено са доста далеч от нормалните джипове. Особено за задния ред седалки. Аз лично бих избрал Хамър-а, ако можех да си го позволя. Колкото до проблемите, които дават, рових из форума но не намерих нищо конкретно като дефекти при хамърите, с изключение на този при Дядо Владо, но това е единичен случай.
                Би ли казал какъв пикап си карал ?
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз карам Toyota Hilux. Купих си го нов от Тойота България 2010 година. Колкото повече го карам, толкова повече си го харесвам. За язовира е перфектен - отзад му товаря въдици, палатка, спални чували, одеала, столове, маса, барбекю, две хладилни чанти, химическа тоалетна, моторна резачка и каквото се сетиш друго; качвам жената и двете деца (5 и 10г.) и купона е пълен. До Гърция на море също с него ходим, понеже аз там предимно се гмуркам и имам един куп оборудване. Значи джипката е с хардтоп отзад иначе няма как да товариш багаж.
                  Зимата към Банско пак сме с него. Отзад товарим ските и останалия багаж.
                  За неравномерното натоварване на предна и задна ос - така е, но с хубави гуми и едно наум нямаш проблеми.
                  Разхода му е около 9 л. на 100 км при умерено каране (100-120 км/ч). Градско го докарва до около 10. Вече съм му свикнал и го завирам почти навсякъде по София
                  Единствения проблем са застрахователите ... Много се сърдят тези хора като го надера по горите. Затова сега търся нещо по-късо и по-старо - да си го троша на воля

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Би ли казал какъв пикап си карал ?
                    Карал съм Мицубиши Л200 2.5 TD - 1999г., Нисан Навара 2.5 Di - 2003г. и Тойота Хайлукс 2,5 ТД - 2005г
                    Последно редактирано от B.S.S; 29-11-12, 07:59.
                    Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Колега, отдавна имам една мечта за корава машина, и това е ВОЕННИЯ хамър, базовия модел. За съжаление, такива 2-ра употреба можеш да намериш в щатите, като впоследствие да направиш интериора по-цивилен и луксозен, можеш да отскочиш до Варна където наскоро, няколко такива екземпляра са дарение на нашите военни от военните на САЩ, евентуално да поразпиташ дали не се продава някой...
                      Сам разбираш че бюджета ти.... подръжката, разхода на гориво от 30 на 100... и двойно и тройно повече на черен път... Имаш ли финансите, това е твоята КОРАВА машина, доказала се с времето при водене на мисии...
                      Поинтересувай се и от ВОЕННАТА Г класа на Мерцедес, дългата база...
                      Успех
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bulgarian_army_Mercedes_G-Class.jpg
Прегледи:2
Размер:115.5 КБ
ID:5429520Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04253.jpg
Прегледи:1
Размер:144.7 КБ
ID:5429519

Коментар

това, че джиповете и пикапите издържат повече от колите по "нашите разбити пътища" са митове и легенди - при конкретно попадение в някоя "ямка" да, но като цяло за еднакъв пробег подръжката им е многократно по-скъпа и то без да броиме горивото! Иначе откъм усещане за сигурност няма спор, че един голям джип/пикап дава това усещане. Доколко то е реално спрямо един голям седан/комби/миниван... Това е друг въпрос...

Пикапът е супер, ако живееш на село или имаш вила в планината... Но за всеки ден В стандартно изпълнение без хардтоп не можеш да возиш нищо ценно или повреждащо се от дъжд (например)...

Тоя Н1 от последната снимка за всекидневна кола в софето... Това е супер шега!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          това, че джиповете и пикапите издържат повече от колите по "нашите разбити пътища" са митове и легенди - при конкретно попадение в някоя "ямка" да, но като цяло за еднакъв пробег подръжката им е многократно по-скъпа и то без да броиме горивото! Иначе откъм усещане за сигурност няма спор, че един голям джип/пикап дава това усещане. Доколко то е реално спрямо един голям седан/комби/миниван... Това е друг въпрос...

Пикапът е супер, ако живееш на село или имаш вила в планината... Но за всеки ден В стандартно изпълнение без хардтоп не можеш да возиш нищо ценно или повреждащо се от дъжд (например)...

Тоя Н1 от последната снимка за всекидневна кола в софето... Това е супер шега!
                          Поне паяците няма да я вдигат ))

Коментар

Първоначално публикуван от TLC14 Преглед на мнение
                            Поне паяците няма да я вдигат ))
                            Тя ще вдига паяците

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                              Тя ще вдига паяците
                              Освен да направим една благотворителна мисия в София с колеги под надслов - Купи си Хамър - неутрализирай паяк

После ще трябва да мислим и за скобите, примерно акция по раздаване на флексове на територията на синята и зелена зона

Коментар

Хора, вие прочетохте ли какво написах по-горе, или обръщате внимание само на дългогодишни членове на клуба??
                                Амарок и Рейнджър след 2012 нямат нищо общо с возията и разхода на гориво със старите пикапи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X