Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep wrangler Дълга база става ли за асфалт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep wrangler Дълга база става ли за асфалт?

http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=210144527
    Харесал сам си това ама немога да си оредя тест драив. Ще го карам предимно из града (Варна) зимата и от време на време ще ходя до Банско или Австрииските Алпи. То до там 98% от пътя е сухи магистрали...Имам и една лодка с колесар. Не се съмнявам ,че джипката ще покрие изискванията ми извън пътя. Интересува ме с колко ще мога да я карам по магистралата безопасно и дали вози комфортно. Спрял съм се точно на нея заради дизаина...харесва ми и Land Rover Range Rover TDV8 Vogue него съм го карал и ми харесва как вози ама ми е скъп
    ...Ако някой има такъв в Варна да го покараме черпя каса бира и му давам кръгче с мойто Бмв М3

От: Jeep wrangler Дълга база става ли за асфалт?

То че става - става, ама не е асфалтов лъв заради системата му 4х4, която е класически part-time. Ако ти трябва машина, с която да се возиш комфортно и безпоасно по шосетата гледай да е нещо с паркетнишката система 4х4 full-time.
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
      То че става - става, ама не е асфалтов лъв заради системата му 4х4, която е класически part-time. Ако ти трябва машина, с която да се возиш комфортно и безпоасно по шосетата гледай да е нещо с паркетнишката система 4х4 full-time.
      Ами моя WJ е фултайм 4х4 Куадра драйв според Вас "паркетнишка система" и пак на асвалт не е най-стабилното нещо в сравнение с Ку7, Товарези Кайен и т.н.т. Виж за любителско офроуд управление е много добра, защото не натискаш копчета, не ръчкаш ръчки и машината си минава отвсякъде...
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Ами моя WJ е фултайм 4х4 Куадра драйв според Вас "паркетнишка система" и пак на асвалт не е най-стабилното нещо в сравнение с Ку7, Товарези Кайен и т.н.т. Виж за любителско офроуд управление е много добра, защото не натискаш копчета, не ръчкаш ръчки и машината си минава отвсякъде...
        Ако тръгнем в посоката "най" едва ли тази тема ще свърши работа на автора и. А това дето "машината си минава отвсякъде" хич не го вярвам...

Коментар

За едното ходене до Алпите и чат пат по наще шитини, всяко комби, сув или каквото ти скимне ще ти върши работа. Отделен е въпроса дали искаш с нещо да привлечеш погледите .

Най-добре е да намериш някого с такава машина и да я пробваш, щото аз като карах за пръв път такова камИонче бая си се позачудих къде се намирам, особено със стандартно окачване ми се видя доста тегоаво (лично мое мнение), но след като го подкарах по каманака забравих за возията и се изкефих на проходимостта.

Поздрави !

Коментар

Моя съвет е задължително първо поне да седнеш във вранглер (ако не можеш да уредиш тест драйв) и да прецениш дали се чувстваш комфортно. И аз се бях засилил за такъв, но се оказа че ми е тесен и не се чусвам добре вътре, та избрах паркетника куадра драйв

Направи теста без да сваляш вратата или да отваряш прозореца и тогава вземи решение.
            Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
            Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Да не бъркаш Вранглер с Дифендър ? Другия вариант е да си два метра и поне 160 кг. Аз съм 130 кг и 185 см и нито вратата ми пречи, нито прозореца. А не е да карам само Вранглер. По-често се возя със 7 местен SUV.

Коментар

Вранглера е звер за извън пътя там му е силата, за магистрала и виетнамка става, но определено не бих си взел вранглер за да го карам по магистрали. За нещото което пишеш Гранда е по-добър вариант пък и като гледам цената на тоя бая по-ефтин, Тойотите имат много добри представители в класа който ще ти върши работа също.

Коментар

МОе мниние е, чв гранда, дори и гранд си е теснотия от всякъде , ако шофьора е висок над 185 и си нагласи седалката като хората тоя от зад ще остане без колене. А и багажника му не е нищо особено. Комби от рода на VW passat е в пъти по-широко и с огромен багажник. Та колега помисли си хубаво дали искаш джип или някакво комби с 4x4.

Поздрави !
                  п.п. Вранглера си е обемен, особено дългия да не кажа камьонест.

Коментар

За магистрала с багаж 120ката се справя перфектно, а и извън пътя е много добре. Врангелра обаче оня ден пак ми доказа че в горите телилейски няма равен

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      За магистрала с багаж 120ката се справя перфектно, а и извън пътя е много добре. Врангелра обаче оня ден пак ми доказа че в горите телилейски няма равен
                      +1 за 120

Коментар

И аз се съгласих за 120-ката
                        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X