Здравейте,за пръв път съм изправен пред избор за 4х4 машина.Абсолютно нищо не ми е ясно относно техническата част,слабости,предимства на конкретните модели(PATROL GR Y60,TLK70) и т.н. Но,джипката ще е втори автомобил,трябва да е къса база,няма да се кара всеки ден и ме интересува главно издръжливост и горе долу като цени за подръжка,бензин,дизел,няма значение.Работата по автомобила ще се върши лично от мен(мисля си,че съм технически грамотен...).Склонен съм да отделя не повече от 6000-6500 лева
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
PATROL GR Y60 или TLK70??
Свий
X
-
От: PATROL GR Y60 или TLK70??
Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнениеАко за тези пари успееш да намериш добър екземпляр, няма да сбъркаш, който и от двата да избереш.
Малко трудно ще намериш нещо читаво при този бюджет, но не е невъзможно особено, ако е с десен волан.
П.П. Гледай, ако ще взимаш Тойотата, да не е с италианския дизел!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от naskoto__ Преглед на мнениеНабелязал съм си 2 3,остава да ги огледам.Какъв е този италианския дизел,има ли нещо общо с този дето го слагат на Чероки?Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Първоначално публикуван от naskoto__ Преглед на мнение... и ме интересува главно издръжливост ...
Разбира се, състоянието на конкретния екземпляр е много важно, особено когато става въпрос за машини на над 15-годишна възраст.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар