Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Hyundai Tucson.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Hyundai Tucson.

Здравейте!
    Питането ми е към притежателите на Hyundai Tucson.
    Хвърлил съм око на един Tucson на 118 000км, но волана и лоста за скоростите са доста износени, иначе общо взето - запазен. Дали се гъбаркат за километрите или просто кожата на модела е калпава и е нормално да са поизносени. Колата е оказионна на официален вносител и ме съмнява да превъртат километраж (макар че и това съм виждал при други официални дилъри).
    Благодаря предварително!

От: Въпрос за Hyundai Tucson.

Ако говориш за България - няма невъжмони неща - страната на Абсурдите.
    Изискай пълна сервизна история и виж дали цената не е прекалено ниска за годините и оборудването.
    Ако я е карал някой немарлив собственик е възможно да има по износени елементи, но до някаква степен. На теб как ти звучи ML на 3 години и обилно полята с мед задна седалка (сякакви хора има).
    Успех!

Коментар

Мдааа ... има хoра сякакви ...
      Вервай ми, нема по-разбита кола от такава, карана от английска домакиня, САМО до детската градина и магазина.

На ден през ръцете ми минават по 8 различни волани. Таа, както казаха преди мен, освен километрите, от голямо значение е и задкормилния мърляч.

Личен опит - имаХ CR-V внесено от Япония, и имаМ CR-V внесено от Япония. И двете са Октомври, '95-а. автоматик. Първото на 140000 км, второто на 175000 км, когато ги купувах. На първото воланът протрит до гладкост, на второто - като токущо излязал от магазина.

Километрите имат значение при лизинга, само ако при изтичането му върнеш колата и не искаш да вземаш друга. Тогава плащаш глоба, ако са повече от упоменатите при сключване на договора. Ако вземеш друга - нямат значение. Това за клиента (тук в ЮК). Поне така ни казаха миналата седмица от Хонда Мейн Дилър.
      За лизингодателя, какво значение имат, не знам. Сигурно зависи от държавата, в коятo се подвизава
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Колега, дай малко информация за годината на раждане, та по ЕГН-то да предположим и километрите. По "Шваке" колите от страните на западна Европа минават средно по 30 000 км/год. Сам можеш да сметнеш приблизителните километри. Ако си забелязал в България 90% от колите нов внос са под 140 000 км, а като погледнем в мобиле.де същите коли са на по 300 000 км. Това че се продава в сервиз на марката нищо не ти гарантира. Успех.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Намерих обявата за която говориш, в повечето случай не съм имал проблеми с вносителя, едва ли ще те излъжат с километрите. Там си пазят история на всички ремонти и биха могли подробно да ти я покажат. Волана наистина изглежда много протрит, но това според мен е защото е имало гаден калъф или нещо подобно. Моя е на 50 000 и наистина скоростния лост се е протрил леко, щот материалите са изкуствени и по-евтини, но волана ми е в пъти по-добро състояние. Обаче на един Атос, който имах, волана беше избелял от слънцето за има няма 5 години. Просто новите коли са с калпави и евтини материали.

Коментар

Към zoro 1: Колата е 2004 набор и като изключим един дупнишки джигит е най-евтината на пазара в момента, пък по принцип гледам малко с недоверие евтините коли. Когато си купувах предишната, беше най-скъпия екземпляр от този модел на Горубляне и не съм съжалявал и за секунда, наистина си струваше парите.
            Към g_gosho: Същата обява е, като се зумне картинката се вижда ясно.
            Последно редактирано от diego; 01-11-12, 10:37.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X