Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайхацу Фероза спортрак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайхацу Фероза спортрак

Здравейте хора. Надявам се на вашето компетентно мнение, за Daihatsu feroza sportrak, трябва ми за риболов(морски), сняг, да ходя на гости в северна България, абе да не ме остави на пътя или в малко по сложен терен, не даржа на тази джипка ама няма много пари и трябва да се задоволя с това което ще ми препоръчате. Благодаря предварително.

От: Даихатсо фероза спортрак

За морски риболов,определено не става.За там ще ти трябва лодка.
    Иначе маса народ ги ползва за оффроуд,лов,риболов и ежедневно каране.Дали ще те остави на пътя зависи от теб,ако поддържаш джипчето и то ще те вози.
    Като ходиш на огледи обърни внимание на шасито да не е много изгнило,че трудно се прави.
    Ферозата е измежду най-разпространените модели на Дайхатсу и има много изписано за нея.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

От: Дайхацу Фероза спортрак

Благодаря за изчерпателния отговор. Имах на предвид, че ще транспортирам лодката отгоре върху него или по нататък зад него, ще трябва да влиза по плажовете и пресечените терени преди тях, да ходи през гората, да гази току що навалял сняг до като го почистят и други такива не много тежки изпитания.

Коментар

Първоначално публикуван от bobiklima Преглед на мнение
        Благодаря за изчерпателния отговор. Имах на предвид, че ще транспортирам лодката отгоре върху него или по нататък зад него, ще трябва да влиза по плажовете и пресечените терени преди тях, да ходи през гората, да гази току що навалял сняг до като го почистят и други такива не много тежки изпитания.
        Темата с багажниците е малко...Трябва добре да премислиш какъв багажник да си направиш,че незнам колко може,да носи хардтопа.За ремарке няма грижа,стига да не се пробваш на твърде екстремен терен,щото може да те обърне.Проходимостта на джипа е пряко свързана и с гумите,те пък от своя страна се подбират според преобладаващия начин на употреба.Разбира се има и вариянт да имаш повече от един чифт...
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Като за не много пари и не много скъпа поддръжка, разгледай Сузуки Витара и Кия Спортидж. От същия клас са, но имат и дълга база, което мисля че е по-добре за багажник с лодка отгоре. При Кия доста по-често се среща климатик, ако това има значение за теб.

И както казва taran, гледай отдолу ръждите на шасито. Много е важно, защото филма е голям. Гледаш я отгоре добре, а отдолу я изяли мишките ...
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X