Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли ми помогнали да направя правилниат избор на джипка!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бихте ли ми помогнали да направя правилниат избор на джипка!?

Привет!

Искам да си взема джип спрял съм се на няколко марки и модела,писна ми от шосейни изпълнения,имам желание да се пробвам във OffRoad-a.
    Замислям съм се за 4Runner на първо място Land Cruiser,Patrol GR и Padjero.
    Чувам добри отзиви и за Terrano2,но не ми се вижда сериозно,предпо4итам да е на мостове.
    Бихте ли ми помогнали в избора!

Благодария Ви предварително!!!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

До: Бихте ли ми помогнали да направя правилниат избор на джипка!?

Колега .... пусни "Търсачката" .... бутона се намира отгоре!

Има доста изписано по темата .... ИЗБОР
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от qentin Преглед на мнение
      Привет!

Искам да си взема джип спрял съм се на няколко марки и модела,писна ми от шосейни изпълнения,имам желание да се пробвам във OffRoad-a.
      Замислям съм се за 4Runner на първо място Land Cruiser,Patrol GR и Padjero.
      Чувам добри отзиви и за Terrano2,но не ми се вижда сериозно,предпо4итам да е на мостове.
      Бихте ли ми помогнали в избора!

Благодария Ви предварително!!!
      Ако предпочиташ да е "на мостове" защо тогава си сложил на първо място 4Runner-а, а и Паджерото? И двете са с независимо окачване отпред.

Що се отнася до "правилния избор" - трудна работа! Най-добре ще е да си изясниш концепцията. Примерно - за какво ти трябва джип, как ще го използваш, единствена или втора кола, бюджет за закупуване и стягане и т.н.

След това чети във форума. Въпросът "Какъв джип да си купя" е един от най-често задаваните тук ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

За паджерото зная че е независимо отпред,за 4Runner нямах си и на идея просто ми харесва визуално а и ми изглежда сериозна машина,иначе съм карал Л.Круизер,Фиат Магнум и Чеоки(малкото),на приатели никога извън пътя,но искам да се пробвам на OFFRoad,заная че няма нищо общто с шосето,но съм ехтремен тип пака че....

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Като искаш сериозна машина да се пробваш оффроад - огледай се за къс Patrol GR
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де разполагам с 15-20000лв.,но искам да седна,и да не се занимавам с Lifting& tuning и тн.мислите ли че е вазможно?Или е по добе да взема нещо по евтинко и да се заема собствено-ръчно?Всъщност колко излиза един OFFRoad tuning?Лаик сум на темата,но определено сум голиам ентусиаст и ехтремист....

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

А тук има ли чат в реално време?

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Добре ,но като се замислиа дългата база стои по-дълго в гората в снега,но ако е достатъчно добре вдигната мисля че този проблем се елиминира а при вертикално катерене би се държала по-добре ли се лъжа?Нямам никакъв опит ,но логично погледнато.....

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Дългата база е специфика. Може и да ти свърши няква работа в офроуда, обаче ако си много напреднал. В общия случай дълга база и проходимост са обратни неща.
                  Не знам какъв кукурузер си представяш, но изобщо не всички ТЛК-та са джипове. Форрънъра също не е.

Коментар

Добре ,но като се замислиа дългата база стои по-дълго в гората в снега,но ако е достатъчно добре вдигната мисля че този проблем се елиминира а при вертикално катерене би се държала по-добре ли се лъжа?Нямам никакъв опит ,но логично погледнато.....
                    Отговорът е банален: "Пълно щастие няма".
                    Естествено, че дългата база си има своите плюсове, но тя е по-скоро чудесен експедиционен джип.
                    В гората, на по-тежък офроуд дългата база, дори и с лифт, ще е с по-ниска проходимост от късата. А имай предвид, че дори късата база на Патрула не е чак толкова къса ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

А тук има ли чат в реално време?
                      Тука няма чат в реално време и не е необходим защото болшинството хора не сме в пубертетаОсвен това ползвай търсачката за отговора на въпроса ти от заглавието на темата.Дългата база аз смятам че е по малко проходима от късата

Коментар

По тази тема има писано та писано.
                        4-рънара в гората го забрави, освен ако не си тръгнал за риба.
                        GR- дългата база с лифт е е идеален да натовариш жената, децата, тъщата, бабата, дядото, кучето.... и да отидете на пикник. Особено 4,2TD-то върви страхотно, не друса, яко тегли, водата не го плаши ... само да не ти се налага да маневрираш между дървета.
                        Но ти говориш за EXREEM !!! Тук вече е много по-сериозна работата. А и както сам се изрази си новобранец. Затова ти предлагам за твоите 20 000 следното.
                        Вземаш жипка за 5-6000, тунинг за още 5-6000, а останалите 5-6000 ги пази - през първата 1 година от карането ти- ще свършат.
                        Ти сам каза, че не искаш да тунинговаш - задай си въпроса "Някой продава ли готова ТУНУНГОВАНА? и Защо я продава?" Най честите отговори - Защото двигателя му е спрян тока от юркане, а окачването е толкова бито по камъните, че му е останало само заглавието.
                        Помисли!!!
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          По тази тема има писано та писано.
                          4-рънара в гората го забрави, освен ако не си тръгнал за риба.
                          GR- дългата база с лифт е е идеален да натовариш жената, децата, тъщата, бабата, дядото, кучето.... и да отидете на пикник. Особено 4,2TD-то върви страхотно, не друса, яко тегли, водата не го плаши ... само да не ти се налага да маневрираш между дървета.
                          Но ти говориш за EXREEM !!! Тук вече е много по-сериозна работата. А и както сам се изрази си новобранец. Затова ти предлагам за твоите 20 000 следното.
                          Вземаш жипка за 5-6000, тунинг за още 5-6000, а останалите 5-6000 ги пази - през първата 1 година от карането ти- ще свършат.
                          Ти сам каза, че не искаш да тунинговаш - задай си въпроса "Някой продава ли готова ТУНУНГОВАНА? и Защо я продава?" Най честите отговори - Защото двигателя му е спрян тока от юркане, а окачването е толкова бито по камъните, че му е останало само заглавието.
                          Помисли!!!
                          Не е баш така.То по таз теория да си вземе Трактор най добре щото няма да го счупи и няма да закъса.Човекът няма познания по оффроуд както и е написал.За начало ще му свърши работа всякаква джипка(за предпочитане къса база)А и не знаеме какво разбира под офроуд колегата който е пуснал тематаЗа някой хора офроуд е да си идат до вилата и за риба или на лов.

Коментар

Всеки с разбиранията си.
                            В момента поправям САМУРЯ на 1 клиент ... дето минал през 1 много дълбока река.
                            Показа ми снимки - до предната броня, на нормален(даже виснал) samurai има-няма 50-60 сантиметра. Ама за него е ЕХЕ-ХЕ-ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - Голяма работа.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X