Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип да носи много, да е здрав и да се кара лесно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип да носи много, да е здрав и да се кара лесно?

Баща ми кара една фронтера къса база която вече се разпада и искам да му взема нещо друго. Та искам съвет какво да е , принципно той обича да си ходи често на село, да го товари много с жито или дърва и др неща (беше натоварил 600кг във фронтерата). Искам да е здраво с яка ходова част, да вози относително добре и да е долу горе икономичен , може би на газ. Хубаво е да височък , че зимата си имаме доста сняг.
    Аз имам рейндж ровър но той не е за него със всичките му електроники и глезотии. Та моля предложете.

От: Джип да носи много, да е здрав и да се кара лесно?

При това описание на изискванията защо не се насочиш към пикап?
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от liomojo Преглед на мнение
      Баща ми кара една фронтера къса база която вече се разпада и искам да му взема нещо друго. Та искам съвет какво да е , принципно той обича да си ходи често на село, да го товари много с жито или дърва и др неща (беше натоварил 600кг във фронтерата). Искам да е здраво с яка ходова част, да вози относително добре и да е долу горе икономичен , може би на газ. Хубаво е да височък , че зимата си имаме доста сняг.
      Аз имам рейндж ровър но той не е за него със всичките му електроники и глезотии. Та моля предложете.
      Диско 1 що не щеш? Няма "електроники и глезотии", носи много, 200 тди или 300 тди не харчи много.
      Ако Рейнджа ти е П38 - частите за Диското са в пъти по-евтини.
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
        При това описание ...... пикап?
        Ъхъ "Додж рам" и сие .....те и са създадени за селяни ( разбирай земеделски труд) не селяндури (манталитет)
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Рам Хеми на газ.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Щом е имал Фронтера,защо не вземе дълга (ресорна) Фронтера А 2,4,хем познава колата,хем ще може да си я товари,хем не харчи много и се газифицира евтино с обикновенна газова,хем носи 31" в стоков вид,хем е със здрави ламарини.....
            Не,че няма други алтернативи-просто моето предложение
            Cherokee WJ 4.0L- NP242
            Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Някой дълъг десен "Панчаревец" ?
              Лудак

Коментар

И аз викам пикап.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Тойота Хайлукс 2.4D . Доказано здрав, товари като магаре, място в купето за 5 човека, разход 10л. нафта (може и на олио) и лесен за каране.
                  Ей този първия на снимката имам предвид. Забравих да спомена , че с подходящите гуми гази доста дълбок сняг .
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Gargata72; 17-10-12, 13:09. Причина: допълване
                  ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

Коментар

Ако вземете още една фронтера, ще имате от другата джипка мноого резервни части, които хич не са евтини, така ще я поддържате дълго време без пари един вид, бракувате я старата фронтерка и така може да Ви е по-изгодно.... просто идея, успех в избора.

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                      Тойота Хайлукс 2.4D . Доказано здрав, товари като магаре, място в купето за 5 човека, разход 10л. нафта (може и на олио) и лесен за каране.
                      Ей този първия на снимката имам предвид. Забравих да спомена , че с подходящите гуми гази доста дълбок сняг .
                      Да. Или старата Навара 2,5 TD.
                      Само DIESEL !!!

Коментар

Нямам спомен за предното окачване на Наварата, не беше ли независимо? Хайлукса е със цял мост и е по здрав.
                        ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                        тел. 0889 017703
                        0897 516030

Коментар

Спарки знае най-добре.
                          Съседа ми има такава Навара, товари я до пощуряване и я експлоатира жестоко. И никога не казва ''не'' пущината!
                          Само DIESEL !!!

Коментар

Във форума се продава,добре излеждаща Фронтера(исузо родео)пикап............................

Коментар

Дългата Фронтера А може да носи много. Лично съм го тествал многократно - пълен багажник с камъни. Може да носи. Но и аз бих взел пикап, ако трябва да карам често жито, дърва и т.н.

П.П. Товарните добичета са дизели - не се газифицират. Но това не е непременно лошо - стига да пали зимата...
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X