Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автокъщи

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Автокъщи

    Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Хай сега познай откъде идват автовозите в Горубляне!
    Със сигурност не е от извън България,най-вероятно някой друг наш град.
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

    Коментар


    • #17
      От: Автокъщи

      Много благодаря за отговорите. Ще си пообикалям малко из автокъщите да разгледам но без да купувам за сега. А тези витари в карлово ги знам но те им стоят от 1 година.

      Коментар


      • #18
        От: Автокъщи

        Горещо препоръчвам покупка от човек с история на колата.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

        Коментар


        • #19
          От: Автокъщи

          Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Горещо препоръчвам покупка от човек с история на колата.
          Прав си,ма трудно вече се намират такива хора и особено да искат да се разделят с колата си
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

          Коментар


          • #20
            От: Автокъщи

            Не съм съгласен. Има и то не малко. Проблемът им е, че ти казват реалното състояние на колата с реалните километри. Обаче повечето предпочитат да вярват на търговците, макар, че е очевадно, че не са прави. Само за пример. Продавам една Корола в момента, семейната кола, напълно обслужена, купувана от БГ с пълна сервизна история. Аз съм втори собственик и съм я обслужил по мой стандарти. Обаче има проблем. На 226к км е. Пускам да видя другите и се оказа , че в БГ моята корола е само над 200к км. Странна работа. Тези дето тези които са на по 60к изглеждат много по зле от моята, работят по зле, нищо не им е платено и не са обслужени. Само, че аз километри няма да въртя и не ми дреме кога ще се продаде, макар че по колата всичко е истинско.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

            Коментар


            • #21
              Най-големите майстори на лустрото са тези от автокъщите в Горубляне!Въпреки това все още там бродят заблудени балъци,които се хващат на техните уловки и същевременно повдигат самочуствието им.
              Личните ми предпочитания и препоръки за покупка са: нов внос или от познат човек!

              Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Хай сега познай откъде идват автовозите в Горубляне!
              Естествено всички автовози пристигат предимно от Южна Италия.Бивши собственици са им предимно възрастни хора и в повечето случаи разбира се жени.Дали познах ?
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-10-12, 20:21.

              Коментар


              • #22
                От: Автокъщи

                Съвпадение или не и аз съм на пазар за 4х4. Тъй като не търся някоя масовка, в момента сумарно в мобиле и карс да има 10на автомобила като аз се целя в най-скъпите ( прясна година, запазен интериор, екстериор, ходова част и двигател ). Горе долу 50/50 са автокъщи/частници. Еми ще ме извинявате, ама на частниците офертите са няма такива гробници!
                По обява и по снимки - перфектен, "качваш се и караш". По телефон - перфектен, обслужен, няма друга такава, сменини части за 1000-2000-3000... лева. На място - отвън все едно е прокарвал път в някоя джунгла, гуми - за гъста мъгла ( да се чуди човек как е влезнал в гората с тези цвички )... интериор - все едно цяла седмица вътре са се гонили котка и куче... абе гледам и не вярвам на ушите си?!?!?
                Абе така и така съм набил 50 лева в бензин, дай поне да видя какво става под ламарините... масло сменял ли си - е па сменял съм. Масло на скоростите какво си налял? На дифа какво? На раздатката какво? -ааа тех не съм ги барал... учил съм "ДВГ_нещо_си" и от там знам, че докато работи не се пипа. .... шах с пешка!
                Черешката на тортата беше една "джипка" дето сигурно в легена(кората) под скоростната кутия имаше поне толкова масло колкото в кутията.
                -Абе, тука, такова.. да сте видели, че отдолу е омаслено?
                -Ааа ми то масло не губи. -То хубаво не губи.. ама това масло не е онова масло. -Е аз съм жена... ( отговор на месеца! )
                Та в общи линии, какво съм гледал от частник все коптор е било... явно хората дето си поддържат джипките не искат да се разделят с тях
                Естетвено се нагледах и на изпълнения нов внос ( намазана рама със силикон за гуми(?), "случайно" висящи кабели/букси под/над/около колата, "изгорели" лампи по таблото, "аа то този е Новия двигател", "абе тука от автомивката се е намокрило" ), но джамбазите поне се стараят колите да имат по приветлив вид, а не все едно до преди малко е развозвал кюмюр насред блатото. Тъй като си търся всекидневен джип, добре изглеждащият интериор е важен за мен.
                Та така.. аз продължавам да търся, като честно казано дори и за себе си нямам отговор дали да е "каран" или "нов внос".

                Коментар


                • #23
                  От: Автокъщи

                  Има още хора дето вярват в Дядо Коледа.Ти как очакваш да я намериш в автокъщатаЕстествено че ще е излъскана и........до там.А и на малко километри......Абе всеки си шета на акъла.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

                  Коментар


                  • #24
                    От: Автокъщи

                    Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                    Да, на изхода на града. Слез да ги разгледаш - всичко отдолу е прясно боядисано и не знам дали не са ръждиви отдолу под кита. Иначе на пръв поглед изглеждат читави. Имат и други джипове. Ако някой има впечатление точно за тази автокъща нека сподели, защото е интересно.
                    Като ходих да ги гледам ,тъкмо две момчета ги обслужваха отдолу,не с анти кор че е скъп а направо с бютомен грун ,от ония дет се лепят бютомните керемиди ,и с едни бадамарки мажат мъжката Като ме видяха че почнах да ги гледам отдолу и ме попитаха ;- Ти май много витари си гледал ? И аз им отговорих ;-Аха .А те ;- не ги гледай не са за теб .Смях в залата
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

                    Коментар


                    • #25
                      От: Автокъщи

                      бая обикаляне си трябва, особено ако търсиш нещо по рядко....... като джип например.
                      Аз, понеже гледам само автоматици, избора е още по-ограничен.
                      Избягвам автокъщите, то само факта, че я пробвам 20 метра напред и 20 назад, и то ако не е затисната с 6 коли, ме отказва, да не говорим, че да я закараш в сервиз, ако изобщо се съгласят, се търси платформа и т.н.
                      Затова, миналата година, като търсих Субару, накрая почнах само от човек, с регистрация....... да поговориш със собственика е много ценно и казва много за колата........ примерно идва едно студентче...... ми той няма 50 лв. да ремонтира рамото на чистачката и тя излиза извън прозореца, какво да си помисля за поддръжката на колата, дали е дал 200лв. да смени маслото в скоростите например....... то винаги си има артисти, но поне няма проблем да я тествам колкото време желая и да я закарам в който сервиз избера.......... не е малковажна и регистрацията, гражданската, евентуално каско............... гуми, музика / по автокъщите ги няма или се продават отделно/ а на стара кола, си е 1/3 от цената
                      ________________________________________________
                      Subaru OUTBACK 2,5
                      Hyundai TUCSON 2.0

                      Коментар


                      • #26
                        От: Автокъщи

                        Да ви кажа нещо директно от кухнята.Над 90% от по новите коли внесени в България са били в западна европа или ударени леко от валяк или с проблем в двигател или от 150 000км нагоре.За по евтинките коли може и нещо да се намери по истинско ама ще е по старичко.За джипки не ми се говори,много редко да се намери нещо здраво и хубаво.Евопейците не са балъци да си продават хубавите коли на нас.Един прост пример например астра H 2007 год в България се продават по 7/8 000лева до 100 0000км а в Италия тази кола спокойно се продава на 5000евро при положение че е пак до 100 000км Погледнете западно европейските сайтове за коли там на какви километри са и после погледнете нашите сами си направете сметка за каквао иде реч.Всичко е мижи да те лажем.Айде бъдете здрави
                        Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
                        0885/511287 ; +393200282393

                        Коментар


                        • #27
                          От: Автокъщи

                          Това, "Горубляне" и Дупница, са голям и безплатен цирк - и не мога да разбера, защо не сте доволни?
                          Безплатни представления всеки ден, уплътняване на свободното време, здравословни разходки пеша, смях и закачки с отворковците, дето гледат да ти набутат, напудрените си "уникати"!
                          Общо взето, 90% внесен скрап, и 10% що годе прилични талиги ,но не и цена им!
                          А и да знаете,тези автокъщи , където внасят и продават коли от Швейцария - много "читави и запазени", а и всички на не повече от 60-80 х.км.,ама е така защото ,тези европейците не карат много ,а и нали са богати ,та си сменят колите през 2-3 години!
                          Препоръчително е, колата която си купувате втора употреба, да е с проверена история, от познат човек - естествено говориме за по-скъпи коли, а не за тези гробници около 2 х.лв. , а и колкото по-ненапудрена е ,толкова по-точна представа ,ще може да придобие човек като я гледа! За да не стане, като в лафа -вечерта си легнах със супер мацка ,ама на сутринта като се събудих и видах какъв вампир има в леглото, ми идваше да си отрежа оная работа!
                          Всяка прилика , с лица и събития е случайна ! Трябва и късмет, отвреме на време! Успех на всички търсещи!
                          / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

                          Коментар


                          • #28
                            От: Автокъщи

                            Принципно на посочените места, джамбазите гледат да те овъртят, но не са изключения и добри екземпляри. Доста хора има, които са си купили автомобилите от там, пък не са се оказали с някакви супер дефекти. Даже имам една комшийка от входа, която от там си е взела с мъжа си Роувър 45 и вече -3-4 години казва, че го търкалят без проблеми и не се е налагал никакъв сериозен ремонт.
                            Имам и един от добрите ми приятели, с който съм ходил на Горубляне, където пък той познава някои от хората там (тъй като преди време е вкарвал коли). Та момчетата от къщите започват: "тази става, тази не става, на тази съм правил нещо, та да не свети еди коя си лампа, тази е много добра и т.н." Има си явно и коли, които стават, въпроса е на теб, какво ще набутат.
                            SUV

                            Коментар


                            • #29
                              От: Автокъщи

                              С мненията на spaskok

                              и king_bg съм напълно съгласен ,защото преди години изпитах същото като търсих една голф 4-ка 125кс .Свързах се с един приятел в Австрия ,той ми каза че мога да спя в тях и да ползвам неговата кола ,само ще ми чертае карта къде стават пазарите а събута и неделя като почива ще идва с мен . Бях готов да тръгвам и ме жугна нещо и го накарах да види как върви долу горе този модел . На другия ден ми звъна и каза, че вървяли към 10 000 ама евро аз му отговорих :- Как 10х евро тука в Бг са по 10 ,12 хил. в лева , той се засмя и ми каза :- Идвай и за тези пари ще намерим нещо чукнато или сурнато по АВТОСЕРВИЗИТЕ!! Автосервизите не автокъщите . И тогава реших да го взема от тук и наистина намерих много гледан екземпляр и го таралянкам вече 8 години, но и колко скрап видях докато го намеря ,нямам думи.......... отдавам всичко на късмет
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X