Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Kia Sportage 2.0 CRDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Kia Sportage 2.0 CRDI

Здравейте,
    харесал съм една Kia sportage 2007 CRDI автоматик на 150 000 км. Ще я ползвам главно в София ако може някой да сподели мнение или да даде съвет ще съм благодарен. Това ще ми е 1-вия джип и не съм много наясно с нещата.

От: Мнения за Kia Sportage 2.0 CRDI

Това не е джип а паркетник. В Словакия ли е правен?
    Аз карам киа спортидж 2.0 crdi 2008г с 6 ръчни скорости (140 кс). Вече 100 000км нямам проблеми само няколко тампона сменихме, но то пък не може съвсем нищо да няма.
    Пъргава е, гори 8-9 в града (ръчната скоростна де, за автомата не знам) извънградско разхода много зависи от скоростта. Ако си спокоен зад волана и спазваш ограниченията разхода е около 6-7.
    Няколко пъти ми е светвала чек лампата и все заради сажди във филтъра за твърди частици - решението на проблема е 30 км извънградско каране с около 3000 оборота - та да продуха гърнетата. 4х4 е автоматично (като през повечето време си само на предно, а ако има загуба на сцепление компа си разпределя вече кое колело колко да върти и съответно задейства и задното предаване), няма бавни скорости. Пиши от къде си. Ако те интересува още нещо- питай, с каквото мога ще помагам.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

От: Мнения за Kia Sportage 2.0 CRDI

Това наистина е далече от "джип". Спортиджа е донякъде такъв до 2002, после май рамата и бавните изчезват. И се появяват доста сложни компоти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X