Здравейте аз съм нов тук в този форум ,пчелар съм и имам два пчелина на неудобни места ,единия е на 200 метра от асфалтов път и още 50 по пресечена местност ,другия е на 500 метра от асфалтов път ,през миналата зима не можах да вляза в тях поради обилните снеговалежи до края на март нямаше даже разчистени пътища и претърпях големи загуби честно казано за хиляди ,карам голф 4 който е много нисък но с него ходя до тях.
Трябва ми джип с който да си върша работата да е до 5-7000 максимална цена ,с евтина поддръжка че много ще ми станат вече колите
спрял съм се на паджеро , киа спортидж, за киа нищо не знам за тази марка но са ми казвали че са големи кучета и не голям разход което също е важно и каквото предложите ,най вече ми е важно зимата ако затъне някъде ще ме ядат вълците
буквално просто едното място е много диво до сръбската граница 1000 метра височина в планина .Имам някакъв опит, година и половина бтр съм карал и повечето военни камиони в пресечени местности ,блата кал и къде ли не ,имам доста учения но не знам кой е джипа с който ще мога да ходя при пчелите 
С голфа съм влизал доста пъти и вече спойлерите му се начупиха и се одрънка от всякъде ,за това молбата ми е да помогнете в избора ,голфчето ще го оставя за всекидневна кола
Трябва ми джип с който да си върша работата да е до 5-7000 максимална цена ,с евтина поддръжка че много ще ми станат вече колите

спрял съм се на паджеро , киа спортидж, за киа нищо не знам за тази марка но са ми казвали че са големи кучета и не голям разход което също е важно и каквото предложите ,най вече ми е важно зимата ако затъне някъде ще ме ядат вълците

С голфа съм влизал доста пъти и вече спойлерите му се начупиха и се одрънка от всякъде ,за това молбата ми е да помогнете в избора ,голфчето ще го оставя за всекидневна кола
Коментар