Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варианти за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Варианти за Витара

Здравейте колеги, спрял съм се на Сузуки Витара, която ще ползувам предимно през зимния сезон за шофиране по заснежен асфалтов път, за изкачване по баири и планини. По - рядко извън пътя.
    Знам, че по темата е писано много, но все пак вниманието ми привлякоха следните две принципни предложения:
    Едното е това:@%##!^**(^$) , модела "фат бой"
    При него питанията са:
    - дали изнасянето на гумите в случая може да причини по-големи усложнения от обичайното. Имам предвид за износване лагерите на главините.
    - дали така изнесените гуми допускат лифтиране и
    - дали така показаните нископрофилни гуми и джанти са удачни за сняг и извън пътя и трудно ли е човек да намери подобен размер гуми, защото тези вече са износени.
    Вчера позвъних на купувача и той ми обясни следното:"...Взех я (колата) от автосалон за жена ми, която не можа да вземе книжка и за това я продавам... Изнасянето на гумите е само от джантите, които са, мисля, американски. На таблото има копче пауър и на лоста на автоматика - също, помагат при изпреварване. Ходил съм само до село с нея, харчи 7.5 л извънградско и 10 л. градско. Скоростите са 4 степенни има половинки и бързо превключва..."
    Другото предложение е примерно това: !#%*&#$%^)+_&*
    В случая не съм се спрял конкретно на този автомобил, а само онагледявам модела бензин 2.0l V6, 136 к.с. Със сигурност има и по-добри екземпляри, но бюджета е ограничен между 3 х. и 5 х. лв.
    Тук въпроса е за сравнение между двата модела, като уточнявам, че предимно ще шофирам по асфалт, макар и заснежен и на изкачване и от време на време ще паркирам по по-високи бордюри. Рядко ще я вадя (колата) извън пътя, поне за сега.
    Иначе подготвени екземпляри като, например, този@$*))(**^^$% са ми много симпатични, но реално нямам нужда от него и възможностите за "тежък" оф роуд няма да се ползуват.
    Уточнявам, че колата която ползувам е ниска и определено ми създава проблеми при изкачване по заснежени участъци, а не става и за продажба, защото е сравнително нова. При това положение пред мен стояха две алтернативи: или да направя замяна, което не се осъществи предвид на ... ред причини, или да си оставя текущата кола, която е купувана нова от магазина и на реални километри и да си купя втора, по-евтина, но с по - добри възможности извън пътя.

От: Варианти за Витара

Първоначално публикуван от bat_pesho Преглед на мнение
    ...
    Едното е това:@%##!^**(^$) , модела "фат бой"
    ...
    Другото предложение е примерно това: !#%*&#$%^)+_&*......
    Иначе подготвени екземпляри като, например, този@$*))(**^^$% са ми много симпатични...
    Извинявай, колега, но от така дадените от теб три предложения не разбрах ( не видях ) за нито едно от тях за какво точно иде реч!
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Това за разхода е смешно... Витарите с ръчни скорости си горят по 11-12 на дълго(газ), а какво остава за автомат...

Ако искаш проходимост-фат бой не става. Това е гъзарски тунинг, за ловене на блондинки.
      За проходимост, макар и само по неутъпкан сняг трябват по-високи гуми, оттам и малко повдигане на окачването(за да се съберат гумите в калниците), може да се наложи да се поизреже малко ламарина...

А това за жена му дето не взела книжка ми прилича на баснята за баба германка вдовица която наследила колата от мъжа си и я е изкарвала само за пазаруване и автомивка...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

мда - ТРЕТИЯ ВАРИАНТ!!!!!
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Моето предложение е за ръчна кутия и по възможност 1.6, 16 клапана,така ще ти гори около 10-12,аз имах такава и бях много доволен,това им е може би най-икономичният мотор,и гледай за изгнило по шасито,успех

Коментар

Това с "бой" в името звучи, като гоуф 3 и толкова е бой до първата преспа над 50см . Ако искаш Витарка си вземи една най-обикновена, без бой и лъскавини, покарай я една зима, почети из форума и после ще разбереш какво може . За разход под 10/100 не си за този форум .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
              Извинявай, колега, но от така дадените от теб три предложения не разбрах ( не видях ) за нито едно от тях за какво точно иде реч!
              И ти извинявай колега, мислех, че линка ще излезе, а сега виждам йероглифи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5595876o.jpg
Прегледи:1
Размер:104.4 КБ
ID:5403813Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5595882o.jpg
Размер:127.6 КБ
ID:5403814Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5595889o.jpg
Размер:129.5 КБ
ID:5403815Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5595895o.jpg
Размер:72.2 КБ
ID:5403816Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5595899o.jpg
Размер:92.2 КБ
ID:5403817 това са снимките по първото предложение

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
              не мога да разбера защо не се качват и останалите снимки на този автомобил. За това ще се опитам пак да постна линковете:
              по първото предложение : http://www.cars.bg/u776397
              по второто предложение: http://www.cars.bg/u718532
              и по третото предложение:http://www.cars.bg/u777051

Благодаря на всички за отговорите, ще видя какво ще стане, надявам се да се чуе скоро... Въпреки, че един познат в Италия ме убеждава, че там всяка година по това време (разбирай след около месец) започвали да продават евтино старите коли за да си плащат данъците. Та по този повод предлага да ми пусне някакви фотографии, ама не съм много на ясно каво има предвид, дали да му пратя от тук парите пък той да я качи на платформа или да ходя да я гледам там...
              Последно редактирано от CarTest™; 29-08-12, 17:12.

Коментар

За първата.....ми то вече не е джип
                За втората-ниска ми се види цената за такава витара.
                За третата- бас си глупостите дет са писали тез в обявата
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                  ....
                  За третата- бас си глупостите дет са писали тез в обявата
                  Какво имаш предвид, за euro 2 ли, защото, пък, колегата upi счита, че това е обявата?

Цитат "...За втората-ниска ми се види цената за такава витара..."

ами това е само примерно предложение, писал съм го в първия пост, идеята е била да се сравнят трите варианта на Витара.
                  Последно редактирано от CarTest™; 30-08-12, 12:39.

Коментар

Първоначално публикуван от bat_pesho Преглед на мнение
                    Какво имаш предвид, за euro 2 ли, защото, пък, колегата upi счита, че това е обявата?

Цитат "...За втората-ниска ми се види цената за такава витара..."

ами това е само примерно предложение, писал съм го в първия пост, идеята е била да се сравнят трите варианта на Витара.
                    Привет,най-напред къв е този боди лифт 10см.И си мисля че въобще не са наясно кое е лифт и кое боди.И кви са тези 800-1300лв за боди,тампоните са 100-тина лева и една обед труд.И за сиромашкия лифт нещата са не повече от 100-130лв,тея търсят под вола теле.
                    За 2,0V6 ми готина машинка си е ама читавите са скъпички.Успех в търсенето.

П.П. А и 1,6 на късата база са 82к.с./освен ако не е сменян двигателя/

Коментар

И първата обява е за бисерите - " с джанти 10 джаула ... Със новия автоматик е с половинки " . За джаулите бях чувал като мерна единица , но за половинки на автомата на Витара явно не съм в час ...
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                        И първата обява е за бисерите - " с джанти 10 джаула ... Със новия автоматик е с половинки " . За джаулите бях чувал като мерна единица , но за половинки на автомата на Витара явно не съм в час ...
                        Адаш то има и обяви на витари с два предни блокажа но, човекът пита какъв вид да си вземе а не конкретните екземпляри.Аз съм за третият вид/лифтната и с рошави гуми/,но направена кадърно.

Коментар

Третата е омазана яко , или е кърпена читаво или е замазана както обикновено за продан

пп Сега се зачетох в коментара ,направо смях в залата ,този е збъркал нулите май .По добре човек да не прави боди лифт при него то излиза още една витара на старо .Колега търси си нещо внос от италия ,за да спестиш после едни 1000,1500 лв, не за боди лифт ами за кърпене на купе до безобразие
                          Последно редактирано от jimito; 31-08-12, 20:39.
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Адаш то има и обяви на витари с два предни блокажа но, човекът пита какъв вид да си вземе а не конкретните екземпляри.Аз съм за третият вид/лифтната и с рошави гуми/,но направена кадърно.
                            А-ха, има и с" избор на задвижващ мост"...най-вероятно В6 е гнила или с дефект в двигателя. Ако е читава, направо я грабвай.
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Колеги, възникна ми следния въпрос, който може и да е коментиран във форума, ама... : до колко е фатално при Витара и Самурай, ако след като излезеш от заледен (или хлъзгав или заснежен) участък, не изключиш веднага предния мост. Колко време може да караш така, без да гръмне раздатката? Собствениците на всички Витари и Самураи, които се предлагат, да не би да са били супер внимателни и ако не са били, значи не им работят раздатките ли?
                              Моля да хвърлите един поглед на следните два линка, които според мен касаят един и същ автомобил, който е леко в страни от темата за Витара, но много ми стопли душата и . Според вас може ли да конкурира Витарата?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X