Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комби 4х4 какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Комби 4х4 какво?

Първоначално публикуван от Сабин Цонев Преглед на мнение
    Mazda CX-5 , 2.2 Diesel 6AT
    +1
    Гледахме такава Mazda /бензиново/ и лично на мен много ми хареса.
    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
    Бахти, как се изказах...

Коментар

Според мен около този бюджет Супърба е без конкуренция. Малко и е по-твърдо окачването, ако това не те притеснява няма какво да търсиш повече. Или както обичат да казват в една известна медия: Най-много автомобил за парите си ще получиш при шкодата...

Коментар

От: Re: Комби 4х4 какво?

Първоначално публикуван от Илия Христов Преглед на мнение
        Колега, вземи си Теракан, вписва се в концепцията
        Че, той си има !
        GW Steed5

Коментар

От Теракана да се качиш на автомобил? Аз поне не мога, имам си една почти нова в гаража и никой не я кара.

Коментар

Ауди 4Х4 е голяма работа ..глей какво прави

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20990.jpg
Прегледи:1
Размер:62.1 КБ
ID:5402434
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Причината да не искаш СУВ-разхода на гориво и стабилноста при по-висока скорост,мисля че има компромис.Не защото аз скоро си купих такъв автомобил,а защото напълно ще удовлетвори нуждите ти.Говоря за Хонда CR-V,дизел,новия мотор.В шоурума имаше една бяла,автомат,с алкантара,намалена на 55 000.Разхода на дълго е 5.5,центъра на тежеста е намален,стабилна е като лека кола.Иди и виж.За скапаните пътища в България не бих се качил на лека кола.

Коментар

Колеги, сигурни ли сте, че Октавия Скаут е по-висока от нормална Октавия с пакет "лоши пътища"? Аз имам от вторите (за съжаление не 4х4 и слаб бензин ), но имам познат със скаут - спирали сме ги една до друга и не видяхме никаква разлика - нито в просвета, нито в общата височина... Иначе, за размера - багажникът е малко под 600л при вдигнати седалки и дръпната кора - несравнима е с Голф, при все, че са на една база. Понеже имам и Голф (макар и 4ка) мога да потвърдя, че разликата в багажниците е що-годе двойна.

Коментар

За съжаление, при Шкода Супърб и Октавия е възможна комбинацията от 4х4 и автоматик при по-слабия дизел със 140к.с., докато при Пасат тази комбинация я има при по-мощния дизел със 170к.с. Откъм вътрешно пространство Октавия е най-тясна, а Супърб е с най-голямо вътрешно пространство, докато Пасата е някъде по средата. Супърб, обаче, е доста нисък, а за нашите пътища това не е добре, докато при Пасат има и нещо подобно на Scout. Според мен оптималният избор за родните пътища е Пасат Alltrack 2.0тди 170к.с. 4х4 автоматик, обаче, аз поне, не мога да свикна с грозноватия вид на Пасата.

Коментар

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
                    За съжаление, при Шкода Супърб и Октавия е възможна комбинацията от 4х4 и автоматик при по-слабия дизел със 140к.с., докато при Пасат тази комбинация я има при по-мощния дизел със 170к.с. Откъм вътрешно пространство Октавия е най-тясна, а Супърб е с най-голямо вътрешно пространство, докато Пасата е някъде по средата. Супърб, обаче, е доста нисък, а за нашите пътища това не е добре, докато при Пасат има и нещо подобно на Scout. Според мен оптималният избор за родните пътища е Пасат Alltrack 2.0тди 170к.с. 4х4 автоматик, обаче, аз поне, не мога да свикна с грозноватия вид на Пасата.
                    Точно такъв беше и хода на моите мисли! За съжаление за Alltrack вече не приемат заявки до края на годината - изчерпали са квотата!! Май засега ориентацията е към обикновения Пасат!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

А не можеш ли да поръчаш обикновен Пасат с 4motion и пакет "лоши пътища"? Поне при Октавията има такава възможност, без да е нужно да е с ниво на оборудване Скаут.

Коментар

Първоначално публикуван от mioiox Преглед на мнение
                        А не можеш ли да поръчаш обикновен Пасат с 4motion и пакет "лоши пътища"? Поне при Октавията има такава възможност, без да е нужно да е с ниво на оборудване Скаут.
                        Ами май натам отива работата! Оказа се, че ценовата политика на вносителя на Фолксваген е по-разумна (от моя гледна точка) от политиката на вносителя на Шкода!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Та така - да се похваля!
                          Днес поръчах Фолксваген Пасат, 4х4, автоматик и така нататък! Ще го чакам някъде средата на декември! Тогава ще напиша и първите мнения, още повече сезона ще е подходящ!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Честит и много безаварийни след като ти пристигне!
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Здравей Скорпион. Дойде ли Пасата , какви са впечатленията от него, че мой приятел се е насочил към такава покупка.
                              Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                              BMW F650CS
                              Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
                                Здравей Скорпион. Дойде ли Пасата , какви са впечатленията от него, че мой приятел се е насочил към такава покупка.
                                Охооо! Той дойде още края на ноември! Вчера му правих първа смяна на масло на 30 хил. км! Доволен съм като слон! Единствено понякога леко задирам на някой бордюр, амо то защото не съм отвикнал, че не е джип!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X