Здравейте... Интерсува ме какъв джип бихте ми препоръчали.. Ще съм благодарен на всякакви предложения от ваша страна )
Венци, почти адаш.......ти май се отказа от този форум, а ?
Или се отказа от джипа ?
Не се стряскай, тука е така - всеки те стряска в началото и който издържи става джипар.
Какъв джип ще си купиш - избор голям. Ако не си карал до сега джип ( а така изглежда) всеки 4х4 ще ти се стори голяма работа.
Доста по-късно ще узрееш и ще започнеш да разбираш ЗАЩО така те посрещаха колегите в твоята тема.
И така - скочи ли в джип или не ?
Благодаря ви за отговорите ) Извинявам се , ако съм ви убидил с нещо.. Извинявам се и за моето неведение по отношение на 4х4 автомобилите, но смятам , че човек цял живот се учи и дори в сетния му час разбира колко още неща има да учи... така , че смятам, че няма нищо срамно в това да попитам ... Напоследък все повече ми харесва модела Daihatsu Feroza ... Интерсувам се би ли могъл да поддържа скорост от 100-120км/ч при извънградски пътувания и по магистрала ) Благодаря ви за отделеното време
Благодаря ви за отговорите ) Извинявам се , ако съм ви убидил с нещо.. Извинявам се и за моето неведение по отношение на 4х4 автомобилите, но смятам , че човек цял живот се учи и дори в сетния му час разбира колко още неща има да учи... така , че смятам, че няма нищо срамно в това да попитам ... Напоследък все повече ми харесва модела Daihatsu Feroza ... Интерсувам се би ли могъл да поддържа скорост от 100-120км/ч при извънградски пътувания и по магистрала ) Благодаря ви за отделеното време
Стой далече от корозата. Смисъл това е чисто градска кола.
Иначе може и да успее да държи 100 на магистралата, споредзависи от баира
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Венци, щом търсиш скорост-не ти трябва джип. Джиповете са правени със съвсем друга мисъл-като свърши пътя, и другите дето могат да вдигат по 120 и повече спрат-джипа да продължи. Колко ще мине-цял форум има за това...
А и защо ти трябва да се движиш с голяма скорост, спокойната и нормална за джип скорост от 80-90 км/ч е напълно достатъчна за нормално като време придвижване от т. А до т.Б. По асфалта. Ама пък за асфалта не ти трябва джип, той за после...
Така, че въпросът ти е неуместен, ама все пак-малко са джиповете които не могат да развият тази скорост. Т.е.-всеки джип отговаря на критериите ти.
Да отгатна ли следващия ти въпрос-кой е по-икономичен...
Брех..... тук си . Браво !
Няма лошо да попиташ. Просто заданието (условията) са много обширни и позволяват уникални отговори.
Фероза - тясна е. Колко си ГОЛЯМ ? Освен това е на ресьори .....твърдо вози.
Искаш скорост - трябва ти бензинова.
Ако наистина търсиш джип - прочети различните възможности на джиповете. В правилния форум си.
Мека возия - значи изключваш ресьорите.
Скорост - изключваш дизелите .
Проходимост - всеки джип го може, зависи от теб. Не се връзвай на ... "този е най-проходим". Няма такъв.
Големина - ..
Разход.....
Та набързо - помисли и кажи какво търсиш?
Успех !
Просто заданието (условията) са много обширни и позволяват уникални отговори.
Искаш скорост - трябва ти бензинова.
Скорост - изключваш дизелите .
В никакъв случай не отлагай изпълнението на първото условие от подписа ти.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Здравей, преди две години и аз бях пред същата дилема .Макар да се бях насочил към "Диско" ми попадна една ОФБ дълга база 2,2 ДТЛ ,2003г. дълга база и от 1,5година я карам градско и на риболов и се представя добре.
Коментар