Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте ми джип до 6000лв..
Свий
X
-
От: Препоръчайте ми джип до 6000лв..
Аиде и аз да се включаhttp://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=149232FORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнениеУмирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!
Колега ventci20, като ти гледам активността тук, джип не ти трябва/нищо лично/! Купи си някакво комби 4х4, и си го ползвай за всичко!

някакво комби?
ама какво ще препоръчате?аре стига ,че е смешно вече....................................
Коментар
-
Няма такъв автомобил - хем за в града хем за в гората.Вземаш си една кола за в града и един джип /който да го прежалиш/ за гората.Например Нисан Терано или Форд Маверик къса база и си щастливНяма лоши автомобили - има лоши шофьори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеАуди RS6 куатро - мощно, високо, проходимо...

Бравооо. Страхотно предложение!
Ама малко няма да му стигнат паричките...
Коментар
-
Ами тогава Фрилендър. Просто не виждам какво друго би могло да отговори на тези строго специфични изисквания."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Колега, по-скоро ти трябва Субару Форестър 2.0 125hp, 1997-2002г. Високо е, постоянно 4Х4, здраво е, не харчи много като за постоянно 4Х4, може да му се сложи газова и по магистралата ще върви доста по-бързо от доста от джиповете. Вярно е, че е за по-софт оффроуд, но със сигурност няма да те остави по средата на пътя. Поздрави!
Коментар
-
Ако си в София, "ходенето за риба" предполага поне 150км път по асфалт в едната посока... После евентуално ще има мах 1км черен път...
А през седмицата караш градско поне по 20км на ден (предполагам)...
Е няма такъв джип за 6000, че и за 16000лв... Доста посмених за последните 10 години и "за риба", за ски и ЗА ВСЕКИ ден съм се ориентирал към Шкода Октавия Скаут 2010+г. Ама там ги докарвам до 26000лв, та всеоще изчаквам и си карам пасата, а ако знам, че мястото за риба ще е кално или отивам на ски, тогава се качвам на Гранд Витарата... Ама за града и за магистралата нещо хич не МА кефи...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Значи пак Фрийлендър...Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеАко си в София, "ходенето за риба" предполага поне 150км път по асфалт в едната посока... После евентуално ще има мах 1км черен път...
А през седмицата караш градско поне по 20км на ден (предполагам)...
Е няма такъв джип за 6000, че и за 16000лв... Доста посмених за последните 10 години и "за риба", за ски и ЗА ВСЕКИ ден съм се ориентирал към Шкода Октавия Скаут 2010+г. Ама там ги докарвам до 26000лв, та всеоще изчаквам и си карам пасата, а ако знам, че мястото за риба ще е кално или отивам на ски, тогава се качвам на Гранд Витарата... Ама за града и за магистралата нещо хич не МА кефи...
Коментар
-
[QUOTE=dok_vd;1919812]Умирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!
/QUOTE]
!
Според мен, темата е за коша!"Make love, not war!"
Коментар
-
[QUOTE=dok_vd;1920624]+1. След малко ще се появи някой горд собственик на АРО и ще започне да си го хвали. Всеки си хвали своето, малко са тези които имат по 6,7 джипа и могат да кажат кое е най-добро. Затова темата е безмислена !Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнениеУмирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!
/QUOTE]
!
Според мен, темата е за коша!ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Е как бе, Митко? Аз тъкмо ти повярвах за Фрито и ти сега.... назад!Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНяма най-добро.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар