Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми джип до 6000лв..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми джип до 6000лв..

Моя ;http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=149705
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Аиде и аз да се включаhttp://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=149232
      FORD MAVERIK 2.7TD
      Тел.0898662817
      LZ1IID

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
        Умирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!
        Колега ventci20, като ти гледам активността тук, джип не ти трябва/нищо лично/! Купи си някакво комби 4х4, и си го ползвай за всичко!
        някакво комби?ама какво ще препоръчате?аре стига ,че е смешно вече....................................

Коментар

Ауди RS6 куатро - мощно, високо, проходимо...
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Като чукнах в мобиле.бг.има 2016джипа на цена до 6000лв.Смятам че почти с всички ще може да се отиде за риба.Вече другото е въпрос на вкус.

Коментар

Няма такъв автомобил - хем за в града хем за в гората.Вземаш си една кола за в града и един джип /който да го прежалиш/ за гората.Например Нисан Терано или Форд Маверик къса база и си щастлив
              Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Ауди RS6 куатро - мощно, високо, проходимо...

Бравооо. Страхотно предложение! Ама малко няма да му стигнат паричките...

Коментар

Ами тогава Фрилендър. Просто не виждам какво друго би могло да отговори на тези строго специфични изисквания.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колега, по-скоро ти трябва Субару Форестър 2.0 125hp, 1997-2002г. Високо е, постоянно 4Х4, здраво е, не харчи много като за постоянно 4Х4, може да му се сложи газова и по магистралата ще върви доста по-бързо от доста от джиповете. Вярно е, че е за по-софт оффроуд, но със сигурност няма да те остави по средата на пътя. Поздрави!

Коментар

Ако си в София, "ходенето за риба" предполага поне 150км път по асфалт в едната посока... После евентуално ще има мах 1км черен път...
                      А през седмицата караш градско поне по 20км на ден (предполагам)...

Е няма такъв джип за 6000, че и за 16000лв... Доста посмених за последните 10 години и "за риба", за ски и ЗА ВСЕКИ ден съм се ориентирал към Шкода Октавия Скаут 2010+г. Ама там ги докарвам до 26000лв, та всеоще изчаквам и си карам пасата, а ако знам, че мястото за риба ще е кално или отивам на ски, тогава се качвам на Гранд Витарата... Ама за града и за магистралата нещо хич не МА кефи...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        Ако си в София, "ходенето за риба" предполага поне 150км път по асфалт в едната посока... После евентуално ще има мах 1км черен път...
                        А през седмицата караш градско поне по 20км на ден (предполагам)...

Е няма такъв джип за 6000, че и за 16000лв... Доста посмених за последните 10 години и "за риба", за ски и ЗА ВСЕКИ ден съм се ориентирал към Шкода Октавия Скаут 2010+г. Ама там ги докарвам до 26000лв, та всеоще изчаквам и си карам пасата, а ако знам, че мястото за риба ще е кално или отивам на ски, тогава се качвам на Гранд Витарата... Ама за града и за магистралата нещо хич не МА кефи...
                        Значи пак Фрийлендър...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

[QUOTE=dok_vd;1919812]Умирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!/QUOTE]!

Според мен, темата е за коша!
                          "Make love, not war!"

Коментар

[QUOTE=dok_vd;1920624]
                            Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                            Умирам си от "кеф" да чета теми в които някой задава общо взето безсмислен въпрос, и куп доказали се членове на форума се юрват да обясняват, без грам повече проявен интерес от питащия!/QUOTE]!

Според мен, темата е за коша!
                            +1. След малко ще се появи някой горд собственик на АРО и ще започне да си го хвали. Всеки си хвали своето, малко са тези които имат по 6,7 джипа и могат да кажат кое е най-добро. Затова темата е безмислена !
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Няма най-добро.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Няма най-добро.
                                Е как бе, Митко? Аз тъкмо ти повярвах за Фрито и ти сега.... назад!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X