Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Туарег, Санта Фе или Аутлендър???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Туарег, Санта Фе или Аутлендър???

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
    Бая глупости събрани в един пост. Форума се напълни с "професори".....Как въобще сравнявате щайгата Санта Фе с Туарег, това са съвсем различни в ценови клас коли. Гроздето е кисело, Бентлито е кофти кола, по добре Дачия...., ай сиктир.
    Приятелю, че са различен ценови клас съм съгласен. Но също и по качество са много различен клас в полза на Хюндайя.

Коментар

Звъннах на приятел в Порше България да ми даде съвет за Туарег. Каза ми- "Купи си нов и не чети по форумите, че ще те объркат напълно"

Коментар

Мен пък ми попадна това по темата:
        http://www.off-road.bg/23000-km-ot-m...wagen-touareg/
        Явно си го карат големиу гоуф сериозно, въпреки приказките ви тук
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

3.0TDI е много хубав двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от TLC14 Преглед на мнение
            Приятелю, че са различен ценови клас съм съгласен. Но също и по качество са много различен клас в полза на Хюндайя.
            Продължаваш да пишеш глупости. По качество Туарега е мнооого по добър. Я кажи, какво разбираш под "качествен". И друго, какво точно ремонтира при този основен ремонт ??
            Хюндая е бледо подобие на автомобилите в този клас. Евтини материали, сглобка и инженерни решения. Типична конфекция за бедни. Отвратителна ергономия и примитивни и евтини материали използвани в интериора. Мога и още, ама нямам желание...
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Нямам конкретни впечатленияза Санта Фе-то освен че един колега преди пет години си купи ново от магазина,наврътка му триста и кусур хиляди и сменяваше само консумативи...а е сондьор и го експлотира как си трябва!А леките коли Хюндай спор няма ,че се оказаха доста здрави!Туарега е добър с V10,но предполагам,че там цените са убииствени !Аутлендъра някак си е по-нисък,по-малък и се оплакват от висок разход!Успех!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

.....
                Хюндая е бледо подобие на автомобилите в този клас. Евтини материали, сглобка и инженерни решения. Типична конфекция за бедни. Отвратителна ергономия и примитивни и евтини материали използвани в интериора....
                +1

Коментар

Продължаваш да пишеш глупости. По качество Туарега е мнооого по добър. Я кажи, какво разбираш под "качествен". И друго, какво точно ремонтира при този основен ремонт ??
                  Хюндая е бледо подобие на автомобилите в този клас. Евтини материали, сглобка и инженерни решения. Типична конфекция за бедни. Отвратителна ергономия и примитивни и евтини материали използвани в интериора. Мога и още, ама нямам желание...
                  Очевидно имаме противоположни мнения за качеството на тези две марки.
                  Няма какво да спорим, статистиките за повреди на автомобили по марки са категорични, че групата на VW са на дъното на класацията. Винаги челните места са окупирани от японски и корейски марки. След това са немски, следват френските и накрая американските и английските.

Коментар

Сложи си ръката на сърцето, седни в едно БМВ 90-а година, после в един хюндай' 2010 и после напиши къде е по-комфортно
                    Нека американските и английските да са накрая на тези класации
                    Ние ще се мъчим и ще ги караме, стискайки зъби колко сме се прецакали

Коментар

Всеки си кара каквото си реши

Коментар

Колега щом 30хил. за тебе са много, то определено това не е твоята кола. Ако се наложи някой по сериозен ремонт ще трябва да се заробиш за пустия му джип, гаранция втора ръка няма. Туарега е хубав, но за мен винаги е бил свързан с тип-скъп за поддръжка автомобил.
                        Също така оставам с впечатлението, че не си пробвал достатъчно колите, най-малкото можеш да се поразходиш по автокъщите и да направиш по някое кръгче, да видиш кое ще надделее годините или лукса.
                        Разшири кръгозора - има и други марки и модели.

Коментар

Сподели кои марки и модели визираш?

Коментар

Ми те са различни категории, несравними. Туарега е с Х5, Каен, Q7. Подобни възможности и лукс, и поддръжка....
                            ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                            Е250 1998-продаден
                            Субару Пустош

Коментар

Първоначално публикуван от TLC14 Преглед на мнение
                              Очевидно имаме противоположни мнения за качеството на тези две марки.
                              Няма какво да спорим, статистиките за повреди на автомобили по марки са категорични, че групата на VW са на дъното на класацията. Винаги челните места са окупирани от японски и корейски марки. След това са немски, следват френските и накрая американските и английските.
                              Очевидно бягаш по тъч-линията . Колегата те попита какво разбираш под "качествен" , а ти взе да вкарваш като аргумент статистики с английски и американски коли . Иначе и на мен ми е любопитно какво разбираш под " повреди на автомобили" - тропа пластмаса , заяжда ключалка и не свети синята лампичка ? А за понятието "ремонтопригодност" чул ли си ? Да не дава Господ да цепиш двигател на южнокорейски боклук ! (думите не с а мои , а на приятелче , което се махна от един сервиз по горните причини)
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Очевидно бягаш по тъч-линията . Колегата те попита какво разбираш под "качествен" , а ти взе да вкарваш като аргумент статистики с английски и американски коли . Иначе и на мен ми е любопитно какво разбираш под " повреди на автомобили" - тропа пластмаса , заяжда ключалка и не свети синята лампичка ? А за понятието "ремонтопригодност" чул ли си ? Да не дава Господ да цепиш двигател на южнокорейски боклук ! (думите не с а мои , а на приятелче , което се махна от един сервиз по горните причини)

Привет, под качествен разбирам, такъв на който може да се разчита. Всички знаете за класациите правени за повреди на автомобили, при които се е наложило изтегляне с пътна помощ.

Може да сравните един Туарег и един Хюндай на едни и същи години и километри, ще видите, че на Туарега копчетата са се изтъркали, много от лампичките по таблото са изгорели и не светят хубаво. Поне такива са моите наблюдения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X