Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си Ml320 (W164) или по-добре друго за 40-42К лв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заслужава ли си Ml320 (W164) или по-добре друго за 40-42К лв?

Не ми се вярва да е повече от на Магарцедеса. Но щом колегата има парите да си купи такъв джип, то значи има и пари да си го поддържа!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Цанков Преглед на мнение
      Не е вярно!Toyota LC 120 също е със скъпа поддръжка,и то доста.
      Но за разлика от МЛ е истински автомобил!
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Бих карал МЛ само ако ми го подарят!...Виж за 120-ка бих дал 40-42К!

Коментар

Аз и без това съм Рожденик, колегата може да ми подари един, базикам се ! Високопроходимите машини на Тойота са с няколко класи над Мерцедес !
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ооо, рожденник! Честито и отивай в бара да почерпиш.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Благодаря, няма да се размине черпането . И ако все пак някой реши да ми подари Мерцедес, с удоволствие ще го взема, за да го продам и да си купя Тойота !
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от manitu_bg Преглед на мнение
                Напълно съм съгласен с теб, Лексуса винаги е бил вариант, само че трудно се намират и обикновено са на доста километри. За скоростите на МЛ казват, че след 2007-ма са го оправили (или просто оправдание), електрониката е познат проблем на много от немските машини, но там дори диагностика май не помага много, просто трябва да си късметлия. Благодаря за съвета!

Така си е, никой не продава нещо, което работи перфектно...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Хибрид?Какви са му предимствата на хибрида вора рька пред един голям Лексус дизел да речем?
                  В много държави Хибридът има големи данъчни облекчения.
                  Иначе незнам да има голям Лексус дизел.

Коментар

Не знам защо сравнявате ML с останалите изброено по-горе джипове. ML си е SUV и като такъв превъзхожда доста марки и модели. Лично аз имам ML 320 2007 година и съм много доволен от колата има много добро пътно поведение и достатъчен обем на багажника и пътническия салон, мощен мотор и добре подредени скорости. Има варианти с механично окачване, но airmatic - a е за предпочитане, машината дава много добър разход 8,5 дизел на извън градско при скорост 120-130 km/h при по-ниска скорост разхода е около 9,5. Ако имаш възможност вземи по-големия мотор 320 разликата е само в компютъра на мотора ( 34 конски сили по-вече ). За 3 години експлоатация не съм имал никакви проблеми с колата единствено консумативи ( масла и филтри ) и като цената за тях не е много по-различна от консумативите за друг джип. Що се отнася за возията малко машини могат да му се опрат по комфорт на возене, динамика и пътно поведение, споделям това от опит тъй като имах възможност да сравня ML с доста други марки и до момента не съм попаднал на по-добър SUV, ако става въпрос за джип ... тогава вече работата е друга.
                    Nissan Patrol 2008
                    Mercedes c220 cdi 2006
                    Mercedes cls350 cdi 2013
                    Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
                      Не знам защо сравнявате ML с останалите изброено по-горе джипове. ML си е SUV и като такъв превъзхожда доста марки и модели. Лично аз имам ML 320 2007 година и съм много доволен от колата има много добро пътно поведение и достатъчен обем на багажника и пътническия салон, мощен мотор и добре подредени скорости. Има варианти с механично окачване, но airmatic - a е за предпочитане, машината дава много добър разход 8,5 дизел на извън градско при скорост 120-130 km/h при по-ниска скорост разхода е около 9,5. Ако имаш възможност вземи по-големия мотор 320 разликата е само в компютъра на мотора ( 34 конски сили по-вече ). За 3 години експлоатация не съм имал никакви проблеми с колата единствено консумативи ( масла и филтри ) и като цената за тях не е много по-различна от консумативите за друг джип. Що се отнася за возията малко машини могат да му се опрат по комфорт на возене, динамика и пътно поведение, споделям това от опит тъй като имах възможност да сравня ML с доста други марки и до момента не съм попаднал на по-добър SUV, ако става въпрос за джип ... тогава вече работата е друга.
                      МЛ-а го хвалят защото е Мерцедес. Но когато се сравняват Мерцедес МЛ, и Тойота ЛК, то Тойота-та е доста по-добра. Не си попадал на друг СУВ, сподели какви си имал ? И не са малко машините които могат да му се опрат по комфорт на возене, динамика и пътно поведение. Все пак всеки си хвали марката.
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Пак те питам защо сравняваш ML - a с джип, май нещо не правиш разликата между SUV и джип, като гледам регистрацията ти е от Троян, значи знаеш и ML - а тъй като и аз съм от Троян, другият ми джип ми е NISSAN PATROL ( този от аватара ) ако искаш да сравняваш Тойота ЛК сравнявай я с него. А ML съм го сравнявал с Ауди, БМВ, Туарег и Инфинити и лично за мен е по-добър от тях, преди да се спра на ML правих тест драйв и на другите марки, така че имам наблюдения и не си хваля марката защото имам и други марки в гаража.

Nissan Patrol 2008
                        Mercedes c220 cdi 2006
                        Mercedes cls350 cdi 2013
                        Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Вземай Ленд Крузер колега без да се замисляш за други !Здрав,мощен,дълговечен и с най-ефтина подръжка,по простата причина ,че твърде рядко се чупи,а па особено при тези качествени горива и истински пътища,които са при вас!Успех!Пиши какво си взел,подкрепено със снимчици!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Патрола съм ти го виждал, ако е ОВ****АС, дълга база. Така съм съгласен. МЛ-а е по-добър от СУВ моделите на БМВ,Волксваген и Инфинити, за Ауди може да поспорим само. Иначе Патрола си е класика в жанра на високопроходимите машини !
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Патрола ми е с ВВ накрая, а точно Ауди е най проблемно от посочените, проблеми в мотора ( дюзи и гарнитури на главата, с ангренажен ремък е обслужването е едни страшни пари, а и автоматичните скорости им правят сериозен проблем ).
                              Nissan Patrol 2008
                              Mercedes c220 cdi 2006
                              Mercedes cls350 cdi 2013
                              Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
                                Патрола ми е с ВВ накрая, а точно Ауди е най проблемно от посочените, проблеми в мотора ( дюзи и гарнитури на главата, с ангренажен ремък е обслужването е едни страшни пари, а и автоматичните скорости им правят сериозен проблем ).
                                ''ВВ'', значи си го взел неотдавна. И моята Тойота е ВВ.
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X