Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за съвет Freelander 05г. ?
Свий
X
-
От: Моля за съвет Freelander 05г. ?
Е ако държиш да е точно 2005 сигурно и 2-те Японки ще ти излязат по-скъпо, но има защо...
А ако искаш ново и евтино, насочи се към корейците Киа и Хундай...
Лично аз предпочитам по-стара но здрава, пред по-нова и чупеща се...
Между другото цената на фриландъра донякъде е такава, заради слабите му места. Ако погледнеш другите модели на LandRover 2005, discovery, defender, ще видиш разликата
Коментар
-
Е ако държиш да е точно 2005 сигурно и 2-те Японки ще ти излязат по-скъпо, но има защо...
А ако искаш ново и евтино, насочи се към корейците Киа и Хундай...
Лично аз предпочитам по-стара но здрава, пред по-нова и чупеща се...
Между другото цената на фриландъра донякъде е такава, заради слабите му места. Ако погледнеш другите модели на LandRover 2005, discovery, defender, ще видиш разликата
П.С. Сега направих една бърза справка. CR-V, Freelender и X-TRAIL (особенно внимание на X-TRAIL) модел 2005 са горе долу на едни пари. В тази категория влизат и корейските KIA и Hyndai...
Така, че като махнеш фрилендера, каквото и да избереш, няма да съжаляваш
Коментар
-
Благодаря за инфще поразгледам, CR-V най-много ми харесва от изброените , но ако беше само за купуване е по лесно ,но аз имам кола за продаване и ми е малко трудно защото е Citroen C4 и май е непродаваем
.Гледам да го вкарам в бартер и това усложнява нещата и намалява избора ми.
Коментар
-
Трагедия ! Фрилендъра е може би най-калпавият модел на ЛР. Има доста по-читави модели на същите години и за същите пари. Просто разгледай, потърси из форума, теми има много и направи своя избор !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bakiiii Преглед на мнениеАми Rav4 2002-03 ?ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Хората са обяснили защо не е разумна покупката на Фрийлендър. Всяка от споменатите други е в пъти по-надеждна. Ако много държиш на ЛР, намери си едно читаво Дискавъри...или Рейндж-да се видиш с джип.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Ако Японското е Японско - Английското Английско ли е?
2005-а е малко преди 2006-а, демек - последните бройки преди двойката.
От двойката оплаквания сериозни няма, а тези, които ги има, са за единиците от 5000лв.
Ренджа е голям, Диското е грубо.
При Фри единица зависи от бройката.
Колега е с твоята чуденка - затва пиша.
Иначе тук добра дума за ЛР можеш да намериш само в съответният подфорум.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Искам SUV да си движа по пътищата , защото виждате какви са. Аз съм от Козлодуй и уча в Русе , докато стигна до Плевен ме боли сърцето.Предполагам че поне с един SUV ще е малко по добре.Иначе за марка и модел не съм се замислял - Honda CR-V ,но въпроса беше да сменя Ситроена и да додам малко пари и да не е толкова старо за това се спрях на Freelander но така като се замисля май поне 5 бона ще трябва да додам за да взема хубава Хонда.
Коментар
-
За малко пари се замисли за доста по-старо, но луксозно, ако искаш да е жип - Рейндж или Черок - преди края на 90-те правят лесни за поддръжка и дълговременни машини.
Има и Тойоти от тези години, ма тях не ги разбирам - нека друг да каже.
Ще се учидиш колко отдавна са измислили всевъзможни дребни екстрички, които в моделите от по-нисък клас ги няма (макар и с десетилетие по-нови).
Джип от началото на 90-те от тези марки си заслужава, но във всички случай първо обиколи, седни, виж кое-как-колко - ще усетиш кое ти пасва най много - после питай тук за модификации и т.н.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Аз отдавна съм се убедил в това , преди да си купя ситроена карах на брат ми хондата (5-а генерация 92г.) , тази кола ми правеше по голямо удоволствие да я карам отколкото ситроена , който е 2007.Ще търся някаква оферта за CRV 2.Благодаря на всички за информацията и съветите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар