Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колеги помогнете имам вече 1 година гранд витара 2,5 обаче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• колеги помогнете имам вече 1 година гранд витара 2,5 обаче

обаче ми идва малка ходя на лов имам малко повече багаж като излизам на излет.
    Много съм доволен от това джипче колегата от стара загора евгени го повдигна 6см и стана наистина добро автомобилче имам и газов инжекцион на дълго ми гори около 9-10 газ много добре върви .обаче пуста работа тесничко ми е .кажете какво да си взема дето да съм пак толкова доволен пак да върви добре да е така проходимо и здраво но да е малко по-голямо.
    гранд витара е наистина много добро джипче но си мислех че като е 4 врати ще се намери място и аз количка за бебе,като започнах да я ползвам разбрах че ми дойде тясно.

От: колеги помогнете имам вече 1 година гранд витара 2,5 обаче

Ми, Паджеро, Терано, Трупър и дериватите им. Кеф ти късо, кеф ти дълго.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Монтирай багажник на покрива и си карай Витарката. Повечето алтернативи са дизелови, ако не си локомотивен машинист-не те съветвам...Късо Паджеро 2.5 е 12/100 нафта извънградско... колкото и да ти обясняват търгашите, че Арчи 5.5/100...
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Спарки е изброил някои алтернативи.

Аз се сещам за Гранд Витара XL-7, но са доста рядки. Хонда ЦРВ е доста по-паркетна, но пък от към багажник и комфорт е супер. Още Кия Спортидж Гранд - 2002-2003 г - за малко пари получаваш удобна машинка, с голям багажник, евтина поддръжка, проходима колкото Гарнд Витарата.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

колеги ами на тези алтернативи за които говорим като киа терано трупър и др блокира ли пак раздатката като се включат бавни щот на витарата се блокирали -така ми казаха разбиращи колеги.и кой от тези ще е на нивото на витарата като разход може би терано 2,4бенз?

Коментар

При терано няма централен диф, тоест, щом си на 4x4, раздатката е "блокирана". При паджеро със SuperSelect има. За трупър не знам какви са вариантите.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Трупър е парт-тайм с бавни, не знам да има с междинен диф. Терано 2.4 бензин-около 13-16/100 км. извънградско/градско...с пропан-бутан-2 л. отгоре.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Щом искаш по-голям автомобил, ще трябва да приемеш и по-големия разход на гориво.
                И аз бях пред такава дилема преди година и половина:
                Трябва ми нещо проходимо и да събира много багаж - детско столче, детска количка и всичко, което се сети жената, че "може да потрябва".
                Така си взех Фронтера дълга база и сложих багажник на покрива.
                Като ще е гарга - да е рошава: Сложих МТ гуми 31-ци и разходът хвръкна още нагоре. Сега си карам малката кола за градско - предимно ходене на работа и джипката за извън града.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X