Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Време е за джипче :) Какво да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Време е за джипче :) Какво да избера?

Здравейте колеги ,съвсем нов съм в форума и това ми е първият пост,
    Бих искал да ме ориентирате какво джипче да си купя като основните ми изисквания са да е здрав (особено окачването) ,да се намират лесно части и да са на достъпни цени ,и да има приличен разход на гориво.
    Ще се използва за 60% добър асфалт така ,че трябва да е комфортен на пътя и 40% за лоши пътища ,дупки ,кал и сняг щото в Добрич като падне снега и чакат да се разтопи ,не чистят.

За сега съм се спрял на няколко джипки до 6000лв.
    1. Land Rover Freelander 2.0td
    2. Mitshubishi Pinin (Не знам какъв мотор)
    3. Nissan Terrano 2.7 td

От: Време е за джипче Какво да избера?

Ако можете да намерите Терано 2,7 за 6 бона то това е най - правилния избор от тези трите .
    Да знаете , че Пинина се предлага само с бензинови мотори в случаи . Това е в случаи че търсите дизел .
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Два леки автомобила и един джип...няма база за сравнение...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

ако въобще на един вседеход трябва да му е нисък разхода то това значи ГАЗ(гориво не руски 4х4) ...Това е моя извод...Дори най-малко горящите джипове дърпат минимум по 10 нафта градско което пак е малко легенда ,но и това са над 25 лв ...докато една витара или Киа спортидж горят около 15лв газ на 100км градско ,а на 1.13 в момента и по-малко...
        Аз предлагам от по евтините дълга витара и Киа спортидж ...
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Тераното или Диско,това ме посьветваха едно време за дизел и дьльг,при теб и дьлго не е на мода,а и не трябва да е дизел.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от RokFort Преглед на мнение
            Здравейте колеги ,съвсем нов съм в форума и това ми е първият пост,
            Бих искал да ме ориентирате какво джипче да си купя като основните ми изисквания са да е здрав (особено окачването) ,да се намират лесно части и да са на достъпни цени ,и да има приличен разход на гориво.
            Ще се използва за 60% добър асфалт така ,че трябва да е комфортен на пътя и 40% за лоши пътища ,дупки ,кал и сняг ...
            Колега, това с комфорта при джип за 6000 лв., на практика трудно ще стане. С оглед предназначението - добър асфалт и лоши пътища, ами това си е републиканска пътна мрежа, т.е. джип не ти трябва. За офроуд не става дума, а за непочистени от снега пътища има автомобили 4х4.

Все пак, ако идеята е джип бих препоръчал Сузуки бензин/газ, като бюджетен вариант. Успех в избора!
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Изключи Фрилендъра. Няма да коментирам защо да го изключиш, но те съветвам да не си го взимаш, че ще патиш ! Пинина е абсолютно подобие на джип, става единствено за пенсионерско превозно средство. И остана Тераното. То е най-добрият вариант, но дали ще намериш за 6000 не знам. Успех в покупката !
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Фрийлендър и Пинин не те съветвам-първото се троши по-често от италианска малолитражка, цените на частите са дебели...второто е екзотика...Терано е джип, 2.7 тд-13-14 л. градско -ако те устройва, има на тая цена. Успех.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ила да ти дам Ино Роки. Доволин шъ останиш... И илядо лв ш'ти останат, да почерпиш...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Бих се замислил сериозно върху последната оферта - и собственика е човек на място.
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Изключи Фрилендъра, честно!
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Пак се стигна до Диско единичка
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Хмм.. вие ще ме откажете от джиповете....
                          Нарочно съм се насочил към паркетниците защото разхода и поддръжката се предполага ,че е аналогична като на автомобил от тези години.
                          Тераното и Дискавърито са сериозни джипове но това което ме отблъсква от тях е високите разходи както на гориво така и на части.
                          А какво ви е мнението за Фронтера след 2000 година и Хондите ХР-В и ЦР-В ?
                          Ясно ,че Фрилендъра има доста проблеми но точно за това се спрях на Дизела защото разбрах ,че е на Хонда .

Коментар

...
                            Ясно ,че Фрилендъра има доста проблеми но точно за това се спрях на Дизела защото разбрах ,че е на Хонда .
                            Тц, дизелът си е Ровър, което всъщност си е ОК (щом и Хонда го ползват до '02-ра). По едно време (след '02-а) Фрийландера се сдобива с дизел BMW.
                            A за хондите ... не ми се говори ... паркетнициииии
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Хмм.. вие ще ме откажете от джиповете....
                              Нарочно съм се насочил към паркетниците защото разхода и поддръжката се предполага ,че е аналогична като на автомобил от тези години.
                              Тераното и Дискавърито са сериозни джипове но това което ме отблъсква от тях е високите разходи както на гориво така и на части.
                              А какво ви е мнението за Фронтера след 2000 година и Хондите ХР-В и ЦР-В ?
                              Батка, понятията джип и евтино се самоизключват.
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X