Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи джип

..... Vitara ... за около 4000 лв. може да се намери много добър екземпляр , а с остатъка от парите ще може да си я подобриш за Офроуда , обяви за части втора употреба - бол , така ще натрупаш и опит ." Чичо " Колю от Шумен е спеца по Витарите той може да каже колко са корави . На последното състезание в Нова Черна - много добре се представиха .... Vitarkite .

Коментар

Това за 16-те години не е вярно. Обмисляха такъв вариант, но го отхвърлиха .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
        Незнаех и се извинявам за грешната информация,която съм дал!Явно източниците са ме излъгали
        П.П Аиде,че оспамих темата на колегата
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

И добре,че го отхвърлиха.
          Те сополанковците на по 18 години взимат книжка и на момента стават състезатели,а какво ли ще е ако имаме и 16-годишни законни "рейсърчета".
          Не,че нещо,но ако съдя по себе си помня как на 15-16 годишна възраст си мислех,че мога всичко с колата на дядо ми,когато я прекарам оставена с ключовете на таблото...с комшийчето все я засичахме от 0-100км/ч.

Коментар

Няма проблем, според мен, нито един от тези коментари не е спам. Насочих се към Витарата. Не съм много по спортните коли, но баща ми е с Тойота Хайлукс 2008 и я карам като ходим на планина доста често, но иначе и аз съм против преди да си вземе човек книжката, да става участник от пътната мрежа. Иначе баща ми си беше тунинговал Витарата (преди сигурно 12-13 години) при човек на име Десо. (Може би е някой съфорумец, но аз си го спомням от съвсем малък, защото нашите му подариха моята каракачанка). А за Витарата видях два вида двигатели (1.6 и 2.0 TDI). Има ли голяма разлика в цената?

Коментар

Колега, винаги дизеловите коли са по-скъпи . За мен по-добре е дизел, но дизеловите Витари, май май не ги хвалят много.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Колега, винаги дизеловите коли са по-скъпи . .......
                Е това вече е за друго питане. А иначе като гледам бензина ще му свърши перфектна работа. Моят избор е точно такъв!
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колега, няма да е лошо да напишете от кой град сте, но щом Десо е тунинговал витарата на баща ви, предполагам че сте от Варна, имам витара за продан в отлично състояние и подготвена почти за това, което търсите. Ако желаете, звъннете ми на 0887941416 Трифон, да не спамя повече темата, успех

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    Колега, няма да е лошо да напишете от кой град сте, но щом Десо е тунинговал витарата на баща ви, предполагам че сте от Варна, имам витара за продан в отлично състояние и подготвена почти за това, което търсите. Ако желаете, звъннете ми на 0887941416 Трифон, да не спамя повече темата, успех
                    Аз съм от София, а и не ми е толкова спешно да взимам кола, но все пак да знам, за колко пари я продавате?

Коментар

Всъщност, зададохте най-омразният ми въпрос, без да се интерсувате какво предлагам, сори, но взаимотношенията ни едва започнаха и свършиха, моята джипка не е за вас, успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X