Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобил за Геолог

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Автомобил за Геолог

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    ...Голям параход...
    Аха, точно параход. Я го подкарай със 140 по магистралата. Щото там, за където влачиш "камъне и дървя", може да е на другия край на България. А и е твърде трудно да се намери неизгнил, и едновременно с това с читав двигател.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Аха, точно параход. Я го подкарай със 140 по магистралата. Щото там, за където влачиш "камъне и дървя", може да е на другия край на България. А и е твърде трудно да се намери неизгнил, и едновременно с това с читав двигател.
      Ааа, без тези терановски лимонки! Патрулът спокойно си ходи със 130-140, а повече е и забранено! А пък който търси, намира!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Ааа, без тези терановски лимонки! Патрулът спокойно си ходи със 130-140, а повече е и забранено! А пък който търси, намира!
        Да, по нанадолнището.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Мама сте си тракали! Ей..!!! За Дифендера или хубаво или нищо! Доказана машина във времето и може би единствената конструирана специално за целта, за която се ползва обикновено (извън асфалта)! Аз бих си закупил, без да се замисля, при условие, че е с възможно най-големия и мощен бензинов или дизелов мотор... За мястото отпред - лекува се!
          Искам да допълня за Дефендъра,че е единствения джип на който да обърнеш дирекцията ти трябва само друга секторна кутия ,всички отвори,,тапи,жици и каквото се сетиш могат да се местят,в ляво и дясно.И не на последно място,прост като Уаз,при ремонтите и цени като на Нива,наскоро сменях ме водна помпа 20лири.

Коментар

Последният ПАТРУЛ Y60 който имахме, поддържаше преди 33" гуми, спокойно 180, сега с тунинга, голямото окачване и 33" гуми, комфортната му скорост е 120, но натоварен както може би може само една 80-ка..., при това с динамика, не по-лоша от тази на голям процент от леките автомобили... не си купувайте дизели... просто е... :-)
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              "Чудовището" на Йори примерно... И разни други самоделки... Разбира се с части, от какво ли не...
              Той Йори май беше почнал да го разглобява, ама както и да е. И аз бих се метнал в един Патрул, ама за годината, климатика и цената не ми е много ясно как ще стане. Горе долу същото и за Дифендера.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Последният ПАТРУЛ Y60 който имахме, поддържаше преди 33" гуми, спокойно 180, сега с тунинга, голямото окачване и 33" гуми, комфортната му скорост е 120, но натоварен както може би може само една 80-ка..., при това с динамика, не по-лоша от тази на голям процент от леките автомобили... не си купувайте дизели... просто е... :-)
                Ааа, уточнявам че говоря за масовия 2.8 дизел. Тия с големите мотори изобщо не ги коментирам, предвид че са и почти ненамираеми.

Коментар

Който търси намира... Примери от нашите гори..., много...
                  VPetrov.photography

Коментар

Какви проблеми по двигателя може да има при терано 3.0 tdi, 2002 година?

Коментар

Сериозни. Стопени и напукани бутала, стопена глава. Разбирай - тотал щета. Проблема е с буталата. От едно време нагоре (ако помня добре - края на 2002) ги променят, и проблема малко или много се решава. Другото, за което казват че е добре да се направи е да се запуши EGR-а, защото буквално запушва входащия колектор, при това избирателно върху едни цилиндри, а върху други - не. А дори и да не се запушва, добре е да се свали и почисти колектора.

ПП: Не ме разбирай погрешно - джипа може и да няма такива проблеми, но пък може и да има. Без да му разгледаш цилиндрите реално няма как да разбереш.

...ама пък как върви пущината....

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Искам да допълня за Дефендъра,че е единствения джип на който да обърнеш дирекцията ти трябва само друга секторна кутия ,всички отвори,,тапи,жици и каквото се сетиш могат да се местят,в ляво и дясно.
                        Той май затова е и такава теснотия вътре. Качвал съм се в ЛР с десен волан - много по-удобно от левия.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Той май затова е и такава теснотия вътре. Качвал съм се в ЛР с десен волан - много по-удобно от левия.
                          Мне - просто всичко в него е направено симетрично и на такива модули, че го сваляш отляво и го слагаш вдясно. Буквално.
                          В Диското има подобни опити, но не е съвсем така.
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Колега, като вземеш пикап и като набрулиш всичките багажи в легена, въобще ще забравиш да боксува . Не знам защо дисквалифицирахте Хайлукс-а . Един модел на 8-12 години, ще хвърчи натоварен повече от всички изброени джипове дотук . В един Дифендър ще имаш много здраве да сложиш толкова багаж, колкото в Пикапа . И от мен твърдо +1 за пикап .
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                              В един Дифендър ще имаш много здраве да сложиш толкова багаж, колкото в Пикапа . И от мен твърдо +1 за пикап .
                              В един Дифендър 110 се събират около 2 кубика дърва.

Коментар

Аз само да напомня че питащия се надява и на някакъв комфорт, a в това отношение УАЗ и Дифендър никакви ги няма. Те не са и правени с тая цел, най-малкото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X