Обява

Свий
Няма добавени обяви.

? Ето конкретния ми случай...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ? Ето конкретния ми случай...

Колега, повечето от форума ще ти дадат пробно кръгче. Наскоро имаше коега дето се чудеше какъв джип, дали Гранд Витара или 120ка, дилемата приключи след като се качи на 120ката. Та се обади за по-едно кръгче, не че се правя на пророк,ама знам кое ще ти хареса най-много

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      Колега, повечето от форума ще ти дадат пробно кръгче. Наскоро имаше коега дето се чудеше какъв джип, дали Гранд Витара или 120ка, дилемата приключи след като се качи на 120ката. Та се обади за по-едно кръгче, не че се правя на пророк,ама знам кое ще ти хареса най-много
      То въобще има ли база за сравнение между Сузуки и Тойота?
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Май, накрая ще се отиде, на Корейска Нива....

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
          То въобще има ли база за сравнение между Сузуки и Тойота?
          Така беше темата, много странно обаче, колегата се качи на 120 и разбра отговора на твоя въпрос- НЯМА

Коментар

Тежко викаш било Диското?
            В сравнение с какво? Със 120-ка ли Или с некоя гега?
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Сравнено с много неща е тежко, но някои са по-леки .
              120-кат си е автобус, поне аз които съм виждал. Тя 80-ката е автобус, та 120...
              Най-доброто е да се пробват много различни видове и тогава да се реши.
              При липса на опит 1-вото ново и различно те кара да си мислиш, лелеее от къде минААме!!!

Коментар

120ката 2 тона на кантар мерена, май 2 и малко ама да закръглим.

Коментар

Е, приятели, бях писал, че ще липсвам за уикенда с цел доизкусуряване на бивака на къмпинга и няма да мога да гледам тук. Всичко вече е готово, оттук нататък - мръхтене на сянка и мохито. Да заповяда, който желае, много обичаме гости!!! Всеки петък-неделя. Къмпинг "Китен". За съжаление, като младши участник, нямам достъп до нищо - дори до профила си - да видя кви данни съм дал - телефон ли, мейл ли, не помня . Но по-старшите участници сигурно могат, свържете се и заповядайте!
                  Междувременно по темата ми - ще да тръгна да гледам. Трябва да "диверсифицираме" (както казват учените ни политици) транспортните си възможности, защото в момента с жена ми имаме почти еднотипни возила. Ако накой опитен форумец от Пловдив с ТЛК 120, Гранд Чероки, Паджеро и Диско 3 прояви добрина да се видим - бих получил конкретна информация от съмишленик, а не от търговците, да ме прощават.
                  По другите съвети (дано не се повтарям): Форестър ми е малък, Нисаните ми ги изяснихте - единият не, другият не бива. Трибека - според мен има по-изгодни паркетници? (ама не искам паркетник). Соренто? - що не, ако има качества. Не робуваме на марки.
                  Кофтито е, че нямам приятел с нищо от горното. Един с Г-класа, но гелендевагенът си е жив камион става за тракторски работи, не за моите.
                  Пак благодаря и хубави летни моменти на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    Така беше темата, много странно обаче, колегата се качи на 120 и разбра отговора на твоя въпрос- НЯМА
                    Ама то 120-ката няма никаква проходимост. (Жена и сърце не ми дават да одраскам боята - за сега)

Сега сериозно към колегата - при избора тестове по авто къщите нямат много смисъл. Поне аз не попаднах на нещо читаво. Такива кокошарници има, че може да се отвратиш и от най-добрия модел. Ако има свободно време наистина е по-добре да се пробва нещо на колега от форума, който не е на зор да продава. Така може да се добие реална представа.
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Тежко викаш било Диското?
                      В сравнение с какво? Със 120-ка ли Или с некоя гега?
                      Малко спам...Диското е 2600-2700 кг(според източника ) Колко точно е 120 ката?
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Малко спам...Диското е 2600-2700 кг(според източника ) Колко точно е 120 ката?
                        Аз па не вервам това да покаже, ако се качи на кантар.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Официално му дават curb (kerb) weight от 2451 кг. Това е с пълно оборудване и пълен резервоар в стандартна комплектация.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X