Обява

Свий
Няма добавени обяви.

избор на икономичен 4х4 дизелов 5 местен пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: избор на икономичен 4х4 дизелов 5 местен пикап

Пикап за дълъг път-само американец.Останалото е товарна кола- с 200 кг в легена ще вози добре.Не си описал нуждите ,но аз преди време имах подобна дилема.Универсална кола в този товарен диапазон няма. Винаги се прави компромис или с товароносимостта или с конфорта.

Коментар

От всичко гледано досега, като че ли се самоубеждавам да изчакам година-две да се появи втора употреба Амарок на 50-60К км...или пък новия Рейнджър, пак втора употреба
      Инак съм доволен от Кади-то, то си е детевоз, само дето го търкалям сам ежедневно по 100 км до работа и обратно. И ми се искаше да имам само една, универсална кола, ставаща и за черна работа.

Коментар

Имам L200 и тъй като жена ми стои до мен и изказа мнение,реших да се включа.Не е забелязала да е неудобен,но тя обикновенно е с 1 дете, а ние наистина пътуваме доста.Аз се занимавам с подводен риболов и поне веднъж в седмицата пътувам с 3-4 човека из черноморието и поне 3 пъти в годината по 3000км. извън страната с 4 човека.Естествено не е лимузина,но по мое мнение дори с 3 деца няма проблеми да се изминават по 500 км.на ден без кой знае какъв дискомфорд.Сложил съм едно DVD и времето им минава без да го усетят.А за мен пикапа е универсалната кола.Гори извънградско 10 при 90-100 и + 1л. на всеки следващи 10км.

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...360&f1=details
          Колега, този звяр отговаря на 4 от 6-те ти условия , а именно:
          1. 4Х4 е;
          2. Дизелов е;
          3. 5 местен е и
          4. е Пикап,
          но очевидно не е 5. икономичен и е над 6. бюджета ти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X