Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Аз викам тази тема да я прехвърли модератора при бисери и вицове .
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      От тези трите, бих избрал Джимнито. Без да се замислям.
      Онези двете не са джипки.
      Определено това е наѝ - аргументираното мнение в цялата тема . Искам само да Ви попитам дали въобще сте виждали Пинин на живо , че давате такива компетентни коментари ?
      [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        Пинин си е една скъпа и капризна гьостерица, надарена с наследството на най-калпавата техмнология на мицубишлеметата.
        И коя е най-калпавата система на Митсубиши, че ми стана интересно Super Select ли или GDI ? Аз гласувам с две ръце за Пинин. Щом колегата е пита и за Териос значи не му трябва чак толкова проходим джип следователно Пинина е идеален - има си и бавни и може да се кара на 4х4 на асвалт, но по-добре да забрави за уредбите

Коментар

Човека още в заглавието пита:"Кое е по-проходимо и надеждно?".
          Джимнито е най-проходимо и надеждно от трите-/имам,макар и малки наблюдения специално над Джимни и Пинин/.
          Та,ако се провери това в реална ситуация-/сняг 30-40см.,кал/ ясно се вижда как ниско-разположеното независимо предно окачване-/на 18-19см. са носачи,предна защита/ на Териос,Пинин създават сериозни проблеми,свързани с набиране на кал,сняг и спиране на движението напред.
          В същото време,в същата ситуация Джимни минава покрай тях и си продължава,поради видимата причина,че просто няма какво да го спира-/отпред на ниско е единствено предния диф,който докато не опре в твърд коловоз сериозно спиране няма/.
          Последно редактирано от Янко Желязков; 02-06-12, 19:50.

Коментар

Да не забравяме, че мощноста на Пинина е равна на тази на Джимнито + още 50% (120 срещу 80), защото се съмнявам този джип да се кара само в гората. На извънградско с Джимнито си е мъка.

Коментар

да не забравяме ,че темата все още е за най-проходим...според мен отдавна се разбра ,че джимнито е най-проходимия вариант...а за извън градско според някой и москвича е добре ,а според други може и волво с60 да им е зле...въпрос на гледна точка...но за в гората джимнито води ...
              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

По темата:Твърдо за Джимнито!Другите 2 са фризьорски чипове!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X