Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дизелови SUV без филтър за твърди частици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• дизелови SUV без филтър за твърди частици

Здравейте, интересувам се от модерните дизелови SUV модели(COMMON RAIL-след 200, които обаченямат филтър за твърди частици.знам, че такъв модел е Nissanqaskaj 1.5 dci но той няма 4х4.
    въпроса е: има ли и други подобни (даже желателно даса 4х4).ако имате инфо и задвигателите-с верига ли са или с ангренажен ремък?

От: дизелови SUV без филтър за твърди частици

Филтърът за твърди частици се премахва ,ако той е проблемът.

Коментар

Първоначално публикуван от g vasilev Преглед на мнение
      Здравейте, интересувам се от модерните дизелови SUV модели(COMMON RAIL-след 200, които обаченямат филтър за твърди частици.знам, че такъв модел е Nissanqaskaj 1.5 dci но той няма 4х4.
      въпроса е: има ли и други подобни (даже желателно даса 4х4).ако имате инфо и задвигателите-с верига ли са или с ангренажен ремък?
      Ако си сигурен за Кашкай, пробвай с брат му - Дачия Дъстър. Със същия двигател е.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

1,5 хич не е добра идея, аз не се сещам някой на над 150 000 да не е отварял тоя двигател. Кашкая не мисля че е СУВ. Филтъра за твърди частици се маха на някой лесно на други трудно. Не си мисли, че като е с верига значи нищо не се пипа.

Коментар

Термин "Кроссовер" впервые начали использовать в Компании Крайслер когда в 1987году эта компания приобрела American Motors Corporation (AMC) и всем известный легендарный бренд "Jeep" вместе с ней. Кроссовер SUV (так же называемый CUV: crossover utility vehicle) - это автомобиль построенный на платформе стСтоит заметить что в настоящее время (начало 2010-х), практически все выпускающиеся вседорожники — кроссоверы. Дело в том что принцип body-on-frame/monocoque для малых грузовых моделей настолько вошёл в моду, что сборные конструкции грузовых автомобилей для собственных нужд оставили лишь компании, чьи марки славятся по сей день. Например, к ним можно отнести: Jeep Wrangler, Toyota FJ Cruiser, Toyota 4Runner, Nissan Xterra. Такие же автомобили как Jeep Grand Cherokee и Toyota RAV4 впоследствии строятся по типажу кроссоверов, и следовательно, ими и являются.
          андартного авто, сочетающий в себе свойства SUV(полноразмерный внедорожник) и вагона(хетчбэка(в России называемого "Универсал

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
            1,5 хич не е добра идея, аз не се сещам някой на над 150 000 да не е отварял тоя двигател. Кашкая не мисля че е СУВ. Филтъра за твърди частици се маха на някой лесно на други трудно. Не си мисли, че като е с верига значи нищо не се пипа.
            На "Кангото" е над 200 и не е пипан още този 1.5

Коментар

E добре има 1 дето не е. Имат проблеми с дюзите, с главата с маховика и с ролките на ангренажа, може и 500 000 да мине, но тоя двигател не бих го препоръчал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X